Du har en & # 039; Hay Fever Rash? Symptomer og behandlinger

Cos’er hay feber?

Symptomene på høstet er ganske kjent. Nysing, rive og overbelastning er alle allergiske reaksjoner på suspenderte partikler i # 8217; luft som pollen. L’Irritasjon eller L’utslett er et annet symptom på høfeber som mottar liten oppmerksomhet.

Nesten l’8% av amerikanske voksne har hayfeber, ifølge Amerikansk Allergy Academy, Astma og Immunologi. Hayfeber, også kjent som allergisk rhinitt, er ikke et virus. I stedet er det et begrep som brukes til å referere til symptomene som ligner på kulde som vises etter aerodisperse allergier. Mens noen mennesker opplever disse symptomene gjennom året, for mange mennesker er symptomene sesongmessige, avhengig av deres spesielle allergier.

Her er noen måter å avgjøre om L’utslett er relatert til høfeber eller en annen årsak.

Hay feber kan forårsake en’utslett?

Mens andre symptomer på høfeber skyldes pusting av pollen og andre allergener, kan høfeberutbrudd ofte spores tilbake til allergener som kommer i direkte kontakt med huden.

For eksempel kan du røre ulike pollen av planter og blomster når du jobber i hagen din. Hvis du er forverret av det faktum at du vinker disse pollene som arbeider i blomsterbedene, har du en oppskrift på en Hudirritasjon som kan bli til en Rask eller Urticaria-utslett.

A’utslett kan byttes for elveblest. L’Urticaria er generelt forårsaket av en allergisk reaksjon på noe som har blitt inntatt eller innåndet. Imidlertid, L’urticaria kan oppstå på grunn av høy feber.

De første symptomene du vil legge merke til er kløe og muligens røde flekker eller utbrudd på huden. Disse virker flere blåmerker enn fremspring, med klart definerte kanter. Overflaten på huden vil vises hovent, nesten som om jeg ble brent.

Over tid kan flekkene øke i størrelse. De kan også forsvinne og deretter dukke opp igjen. Honeycomb har en tendens til å bli hvit når de er presset.

Atopisk dermatitt

Atopisk dermatitt er ikke forårsaket av høfeber, men kan forverres av høfeber. Atopisk dermatitt er mer vanlig hos nyfødte og små barn. Det kan se ut som en pågående utslett og inneholder vanligvis en rekke andre symptomer.

Atopisk dermatitt manifesterer seg som tørre og uregelmessige lær flekker. Vises spesielt på ansikt, hodebunn, hender og føtter. Andre symptomer kan omfatte:

  • Muddy blærer
  • Lossing eller sprekker
  • Hudendringer som ligner på øgler som vises som følge av konstante riper

Kløe er vanligvis beskrevet som intens eller uutholdelig.

Andre årsaker til utslett

Hvis du nylig har brukt litt & # 8216; åpen, kan du anta at hudutbruddet er relatert til høfeber. Men det er andre faktorer som kan skyldes.

Hudutslettene er vanlige. Hvis du brukte litt tid, kan varmen være skyldige. Du kan også ha kommet i spørsmålet ufrivillig med giftig eik, giftig eføy eller en annen giftig plante.

Tallrike andre faktorer kan forårsake hudutslett. Du kan ha en’allergi mot vaskemiddel eller såpe du bruker. Du kan ha en’kosmetisk allergi.

Endelig bør det ikke glemmes at hayfeber kan forårsake generell kløe. Faktisk er det en av de viktigste symptomene. Alle de riper kan forårsake hudirritasjon. Dette bringer folk til å tro at de har en’utslett, når det i virkeligheten er bare en skrape reaksjon. Antihistaminer som difenhydramin (Benadryl) kan bidra til å redusere den følelsen av kløe, noe som reduserer hudirritasjonen.

Smal

En nøkkel til å finne årsaken til # 8217; utslett er på utkikk etter hvor lenge utslett vedvarer;. A’utslett som fortsetter å gå tilbake kan være relatert til høfeber, i stedet for alle «8217 midlertidig eksponering for noe.

Videre, i hvilket år av året; år vanligvis vises L’utslett? Hvis du merker at du utvikler gjentakende rutholeutbrudd konsekvent i visse årstider (for eksempel våren), kan det være relatert til pollens av den sesongen. Dette er kjent som sesongmessige allergier.

Merk at allergiske reaksjoner ikke er begrenset til pollens om våren. Høstallergi er vanlige og i enkelte områder om vinteren og i sommertrær og noen planter som kan forårsake hudirritasjon. L’Ambrosia og # 8217; Gress kan forårsake hayfeber i løpet av våren og sommeren; Sommeren, de to årstidene best kjent for allergi problemer.

Andre ikke-instaminerende symptomer

I tillegg til A’utslett, kan du også prøve hevelse under øynene som en høstreaksjon. De kan også begynne å virke mørke sirkler. Disse er kjent som allergiske kinesere.

En person med høfeber kan også føle seg trøtt uten å innse at hay feber er skyldige. Hodepine kan også forekomme. Noen mennesker med høfeber kan føle seg irritabel, ha minneproblemer og senke tenkning.