Drool Rash: Hvordan hindre det og behandle det

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

COS’er en’burgus utslett?

Deburring kan være en vanlig bivirkning av tennene, men mange barn visp selv når de ikke får nye tenner.

Den konstante tilstedeværelsen av spytt i haken, på nakken, og til og med på babyens bryst kan bli en «rød irritasjon som er kjent som en Bay Hud-utslett. Her er hva du trenger å vite for å behandle eksisterende hudutslett og forhindre ny opplæring.

En’Burgus utslett kan vises rundt munnen og kinnene, i brettene på barnets hals og på barnets bryst på grunn av for mye spytt som forårsaker våt hud.

Smøre kutane utslett ser vanligvis ut som flate flekker eller litt hevet med små røde fremspring. De kan også ha et sprukket utseende. Tilplanding er den mest sannsynlige skyldige, men barnet ditt kan utvikle en pliktutbrudd hvis han bruker en pacifier som holder huden rundt den våte munnen, eller hvis han forblir mat i ansiktet for lenge.

Hvordan jeg kan forhindre en’bava utslett?

Det kan være vanskelig å forhindre at barnet ditt skal.

Sekund UCSF Pediatric Hospital Benioff, Spyttkjertlene til et barn begynner å jobbe mellom 2 og 3 måneder. Dette kan føre til atlet, selv om barnet ditt ikke legger tenner.

For å forhindre hudutslett, hold alltid en myk klut på fingertuppene, slik at du kan eliminere eventuelle flekker. Å holde huden din på ditt rene og tørre barn er det mest effektive middelet mot buktautbrudd. Jeg renser ofte barnets ansikt og folder, spesielt etter feeds. Bruk et lite trykk med en bufferbevegelse for å unngå å irritere babyens hud.

Hvis barnet ditt visker nok til å fukte skjorten hans, prøv å bruke en bib. På denne måten vil du unngå at det våte materialet skrubber mot barnets hud, forårsaker irriterende gnidning og utslett.

Endre bibs så snart du blir våt for å holde babyens hud ren og tørr.

Hvordan kan jeg behandle # 8217; min baby’s Bay Rash?

Det er måter å sette barnet ditt mer komfortabelt med Bay Rash.

To ganger om dagen, vask forsiktig de områdene som er rammet av varmt vann, tørk deretter oppoverbakke. Ikke gni, fordi det kan være irriterende for allerede sensitiv hud. Pass på at babyens hud er helt tørr.

Påfør et tynt lag av en kurativ salve som Aquaphor eller Vaseline, som vil fungere som en barriere mellom babyens hud og bava. Disse salver kan være beroligende for den irriterte huden på barnet ditt.

På badet, sørg for at du bruker en delikat og luktfri baby vaskemiddel. Hvis nødvendig, bruk en delikat og luktfri lotion på babyens tørre hud, men unngår å bruke en lotion på hudutslettet av bava. Huden må holdes tørt og behandles med en kurativ salve. Du kan ta en hydrokortison krem ​​uten resept, men spør legen din med hvilken frekvens og hvor lenge bruker den.

Mens barnet ditt har en’Burgus utslett, er det en god ide å redusere irriterende potensialer i # 8217; omgivende miljø. Unngå å forverre barnets utslett til et vaskemiddel uten parfyme for klær, sengetøy, bibs og babyens klær. Vurder sjansen til å vaske klær med samme vaskemiddel. Selv enda dufter og duftende lotioner. De kan også forverre barnets utslett.

Hvis du mistenker at tennene forårsaker at barnets overdreven deburring, tilbyr noe kaldt (men ikke frosset) for barnet ditt å gi. Prøv en tannkjøring eller en kald klut. Friskhet vil ha en liten lammende effekt på barnets vondt tannkjøtt og på noe utslett rundt munnen. Pass på at du forsiktig tørker babyens munn senere.

Når skal du besøke barnelege

I de fleste tilfeller er # 8217; utslett er en liten irritasjon som vil gå bort med en vanlig hjemmebehandling. Det er noen tilfeller der det er best å konsultere barnelege:

Legen din kan foreskrive kremer som kan hjelpe barnets Bay-utbrudd raskere og redusere barnets ubehag.