Drikkeblod: En lidelse eller en sikker behandling for noen forhold?

Virkelighet eller fiksjon?

Lestat, Dracula, Angel, Spike: Når du hører & # 8220; Vampyr & # 8221;, sannsynligvis tenk på & # 8220; Buffy the Vampire Slayer & # 8221; eller noen av romanene i Anne Rice. Men vampyrer er ikke bare et spørsmål om tradisjoner eller dagligvarefiksjon. Noen drikker menneskelig blod.

The Bloodthirsts, O & # 8220; Real Vampires & # 8221; Braman Blood som Vital Force. De bør ikke forveksles med Vampyrets livsstil: Folk som er interessert i kultur, men som ikke trenger & # 8220; Feed & # 8221;.

Nysgjerrig på en smak? Så fortsett å lese for å lære mer om vampirisme i virkeligheten.

Drikke menneskelig blod er en lidelse i seg selv?

Klinisk vampirisme er sjelden men dokumentert Lidelse definert av en tvang til å drikke blod. Det er også kjent som Renfield syndrom, som tar sitt navn fra et tegn på & # 8220; Dracula & # 8221; Bram Stoker. Folk som mate på blod, både menneske og dyr, gjør det for det som antas å være et biologisk behov for å opprettholde helse og vitalitet.

Selv om klinisk vampirisme er en ekte forstyrrelse, ikke C’Det er måte å vite om det er årsaken til symptomene som er rapportert av blodtørsts eller grunnen til at de drakk blod. Studier på klinisk vampirisme er knappe. Klinisk informasjon om blodtørst er enda mer knappe.

Noen blodthirsts gjenkjenner det ønske kan være psykosomatisk. Men uten forskning, ikke C’Det er en ekte måte å vite.

Menneskelig blodforbruk kan bidra til å kurere noen lidelser?

Selv om du snakker om å drikke menneskelig blod for å behandle forholdene der transfusjoner brukes (tenk på koagulasjonsforstyrrelser eller nyresykdom), er det ingen kliniske studier for å støtte dette.

Forskere vet at blodtransfusjoner behandles annerledes enn inntatt blod.

Med en transfusjon blir donorens blod overført til venen direkte gjennom en intravenøs linje (IV).

Drikke blod, D’Andre del, behandles av kroppen som vannet: i magen, i # 8217; tynntarmen, deretter i blodet. Men i motsetning til, la oss si, vampyr flaggermus, menneskelige kropper har ikke de riktige mekanismene som trengs for å fordøye blod. L’Svelging av rikelig mengde blod kan skade magen og forårsake oppkast.

Dette har imidlertid ikke forhindret at folk vedtar denne tilnærmingen til behandling.

Proporfiria erytropoietica (PPE) er en Sjelden forstyrrelse Dette betyr at huden blir utrolig følsom for sollys. En dag d’I dag anbefaler legene folk som har EPP for å unngå solens eksponering. Vanlige blodtransfusjoner brukes også til å lindre symptomene.

Noen hypoteser at menneskene premoderni som drakk dyreblod og kom ut bare om natten & # 8211; mate folklore av vampyrer og # 8211; de kunne ha gjort det for å behandle’epp.

Det er trygt å drikke andres blod?

Det kan være trygt drikkeblod i små mengder, forutsatt at blodet er fri for sykdommer. Men drikk mer enn å si, et par ts legger deg i fareområdet.

Fordi? Sunt menneskelig blod er rikt på jern. Kroppene våre har problemer med å kvitte seg med overflødig jern. Hvis du drikker mer enn hva du kan spise, spise en rå biff, er du i fare for strykeoverbelastning. Denne tilstanden kalles emochromatosis.

L’Emokromatose kan være genetisk eller utløst av andre underliggende forhold. I dette tilfellet kan det oppstå hvis kroppen din absorberer for mye jern du drikker.

Nå dette nivået av toksisitet kan øke risikoen for å utvikle andre potensielt dødelige lidelser, inkludert hjertesykdom, leversykdom og diabetes. Dette skyldes at overflødig jern lagres i leveren, i hjertet og i bukspyttkjertelen, noe som forårsaker alle slags helseproblemer.

Hva med å drikke ditt eget blod?

Studier har vist at bruken av blodet ditt for plast plasma terapi (PRP) kan bidra til å helbrede sår og noen sportsskader. Men PRP-behandlingen administreres ved injeksjon. Drikkeblod vil ikke ha den samme terapeutiske effekten.

Konsumere mer enn noen få dråper, som en knust leppe, kan faktisk gjøre deg kvalme og forårsake oppkast.

Hvis du fortsetter å innta en betydelig mengde, er det mulig å hemokromatose.

Hva med å drikke dyreblod?

Animalblod er Høy næringsverdi. Kan hjelpe deg med å styrke kostholdet ditt med jern og andre næringsstoffer.

Drikke dyreblod er generelt trygt i små mengder. Å spise en sjelden biff eller blodpølse vil vanligvis ikke ha negative effekter.

Men L’inntak av dyreblod i store mengder kan være farlige, spesielt hvis blodet ikke ble høstet hygienisk. Dyrblod er gjenstand for bakteriell vekst, deretter L’Svelging av store mengder kan øke risikoen for infeksjoner og andre sykdommer.

Det er også mulig å L’Emokromatose.

Alt i alt er drikkeblod lovlig?

Samtykke er nøkkelen til vampirisme. Men å ha en samtykkebloddonor betyr ikke at øvelsen er lovlig.

Avhengig av hvor du bor, kan du straffes kriminelt for å innta menneskelig eller dyreblod. Louisiana, for eksempel, L’En lov loven som forbyder & # 8220; rituelle handlinger & # 8221;. Staten definerer disse som enhver praksis med det formål å drikke blod eller spise dyreavfall. Noen som ble funnet i strid med loven, kan bli fengslet opp til fem år eller bøtelagt opp til $ 5000 & # 8211; Eller begge.

United States Høyesterett uttalte at dyreoffer for religiøse formål & # 8211; at de kan inkludere drikkeblod & # 8211; De er konstitusjonelle i henhold til den første endringen Religiøs frihetsklausul. Men dette betyr ikke at folk som praktiserer rituelle ofre, er trygge fra statlige lover på dyrs grusomhet.

Ting å huske på

Hvis du trener klinisk vampyrisme, er det noen ting du bør huske på:

  • Få alltid samtykket fra din donor, sammen med deres kliniske mapper som viser at de ikke har noen sykdom. Rutinemessig screening for seksuelle overføringsinfeksjoner er grunnleggende for å sikre at alle er sunne og trygge.
  • Du vil kanskje leve din fantasy Lestat, men ikke bokstavelig talt ta en bit fra deg eller din donor. Biting er ikke trygt eller hygienisk.
  • Alt du bruker til å rive huden må steriliseres med kokende vann.
  • Du bør også vurdere dybden og posisjonen til lacerasjonen. Ønsker ikke å risikere å treffe en vene eller en «8217; hovedarterie, som kan være farlig for livet.
  • Munnen din må være ren hvis du forventer å drikke direkte fra huden. Dette betyr en nøyaktig skylling med tannbørste, intraktental wire og munnvann. Hvis du ikke gjør det, er det mer sannsynlig enn å spre bakterier og andre patogener mellom munnen og såret.
  • Deretter vasker du lacerasjonen med antibakteriell såpe og varmt vann. Påfør en antibiotisk pomade og dekk området med et bandasje. Gjenta hver dag til den er helbredet.
  • Hold legen din informert om din vampirisme praksis slik at den kan gi deg et vanlig arbeid med et forebyggende laboratorium og holde øye med noen endringer.

Bunnlinjen

Drikke menneskelig blod er ikke noe som bør gjøres lett, da det kan føre til alvorlige helserisiko. Du bør kjenne lovene og potensielle juridiske konsekvenser i ditt område, samt finne en helsepersonell du kan stole på. Legen din bør sørge for at du gjør et vanlig arbeid med et forebyggende laboratorium og overvåker deg for eventuelle endringer.