Drikke Sottaceto Juice: Sunn fordeler

Alle’Start, drikker juice av pickles kan virke litt & # 8216; ekkelt. Men det er flere grunner til å vurdere det.

Idrettsutøvere siper denne saltede drikken i årevis. Eksperter visste ikke alle grunnene til at den syltet juice var god å drikke etter øvelsen. De visste bare at det syntes å bidra til å lindre kramper.

De hadde rett. Synes å hjelpe med muskelkramper og mer. Her er en titt på 10 sunne fordeler med å drikke juice.

1. Beroliger muskelkramper

Dehydrert menn opplevde raskere lettelse fra muskelkramper etter å ha drukket syltet juice, ifølge et studio publisert på Medisin og vitenskap i sport og i # 8217; trening.

Omtrent 1/3 kopp juice av pickle er alt du trenger for å få denne effekten. Sottaceto juice lindret kramper mer enn å drikke den samme mengden vann. Han hjalp også mer enn å drikke noe.

Dette kan skyldes at eddik i pickles juice kan hjelpe med rask smertelindring. L’eddik kan bidra til å stoppe nervesignaler som forårsaker slitne muskelkramper.

Ytterligere informasjon: trening mens sorelinking skader muskler? »

2. Det hjelper deg å holde deg hydrert

For de fleste, drikk vann til å hydrere etter at en treningsøkt er bra. L’Vann er trolig alt du trenger hvis du trener moderat eller for en’nå eller mindre.

Men det er en annen historie hvis du trener hardt, du trener for mer enn en og en gang eller trener deg i varme klima.

Drikker noe med natrium og kalium kan hjelpe deg med å fukte deg raskere. Natrium er en elektrolytt som går tapt når Sudd. Kalium er en annen elektrolyt som er tapt i svette.

Sottaceto juice inneholder svært natrium. Det har også en po & # 8216; kalium. Etter en svett eller lang treningsøkt, SIP A PO & # 8216; av syltet juice kan hjelpe kroppen din til å gjenoppta sine normale nivåer av elektrolytter raskere.

Du ser på natriumsjefen eller du følger et lavt natrium diett? Pass på at du konsulterer legen din og dietten på saften av pickles før du drikker den.

For å lære mer: 7 måter som kroppen din drar nytte av sitronvann »

3. Er en hjelp for fettfri gjenoppretting

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, er du sannsynligvis ikke så begeistret for å konsumere høye kalori sportsdrikker.

Det er fortsatt en god plan å erstatte elektrolyttene som er tapt etter en hard trening, i lang tid eller når det er varmt. Også, hvis musklene dine er kramper, vil du sannsynligvis ha lettelse så fort som mulig.

Socceri Juice på redning! Sottaceto juice inneholder ikke fett, men kan ha noen kalorier. Det kan ha fra null til 100 kalorier per del fra 1 kopp. Mengden kalorier avhenger av hva C’er i Pickling Solution.

For å lære mer: Gatorade gjør vondt? »

4. Ikke bry deg budsjettet

Hvis du spiser allerede plukker opp regelmessig, trenger du ikke å bruke penger til sportsdrikker. Selv om du ikke spiser pickles, kan du fortsatt velge saften av pickles som et økonomisk alternativ til drinker for den dyreste treningen.

Du kan også kjøpe kommersielt forberedt juice markedsført som sportsdrikker. De koster mer enn å drikke det som gjenstår i krukken av pickles når alle pickles har forsvunnet. Fordelen er at du vil vite hvordan du leser ernæringsskapet som du mottar i hver porsjon.

5. Inneholder antioksidanter

Sottaceto juice inneholder betydelige mengder vitamin C og og to viktige antioksidanter. Antioksidanter bidrar til å beskytte kroppen din mot skadelige molekyler frie radikale anrop. Alle er utsatt for frie radikaler, så å ha mange antioksidanter i kostholdet er en god ide.

Vitaminer C og og bidrar også til å styrke immunsystemets funksjon, blant andre roller som utfører i kroppen din.

For å lære mer: Mørk sjokolade veldig bra for helse? »

6. Kan støtte din innsats for å gå ned i vekt

Sottaceto juice inneholder mye eddik. Konsumere litt & # 8216; av eddik hver dag kan hjelpe deg med å gå ned i vekt, som rapportert i Biooscience, bioteknologi og biokjemi.

Etter 12 uker hadde Studio-deltakerne som hadde konsumert ca 1/2 oz eller 1 unse eddik om dagen mistet mer vekt og fett enn de som ikke hadde konsumert eddik.

7. Hjelper med å kontrollere blodsukkernivået

En studie publisert i Journal of Diabetes Research viste effekten av forbruk av en liten del av eddik før et måltid. L’eddik har bidratt til å justere blodsukkernivået etter måltid i personer med type 2 diabetes. Type 2 diabetes er forbundet med overvektig og # 8217; fedme.

Godt regulert blodsukkernivåer bidrar til å holde deg frisk. Mange har type 2 diabetes og vet det ikke. Uregulert blodsukker kan forårsake alvorlige helseproblemer som blindhet, hjertesskader og skade på nyrer.

8. Forbedrer helsen til tarmene

L’eddik i syltet juice kan også hjelpe magen din til å holde seg frisk. L & # 8217 eddik er en gjæret mat. Fermentert mat er bra for fordøyelsessystemet ditt. Oppmuntre vekst og sunn balanse mellom bakterier og god flora i # 8217; tarmene.

Tilleggsinformasjon: 8 måter som gresk yoghurt bringer helsemessige fordeler »

9. Dill er sunn

Velg den øvre dilljuice for større potensielle fordeler. Dill inneholder Quercetin. Quercetin har hypokolesterolemiseringsegenskaper. En studie publisert i Kolesterol Han oppdaget at dill senket kolesterol i hamstere. Det kan ha en lignende effekt på mennesker.

Studioforfattere uttalte også at Dill har mange tradisjonelle medisinske bruksområder. Disse inkluderer behandling:

  • fordøyelsesbesvær
  • magekramper
  • gass
  • Andre fordøyelsessykdommer

10. Sweetens pusten din

Selv om han gjør at leppene hennes gjør opp når han drikker det, en liten bit og syltet juice kunne gjøre det søteste pusten.

Bakterier i munnen kan forårsake halitose. Både # 8217; Dill at eddik har antibakterielle egenskaper. Denne kraftige kombinasjonen kan hjelpe deg med å oppdatere pusten din etter å ha drukket syltet juice.

Finn ut mer: 5 rettsmidler for halitosen »

Kommende trinn

I stedet for å tømme restvæsken fra krukken av pickles i avløpet, bør du vurdere å redde det for fremtidig bruk.

Du kan også finne deg selv nyter den salte smaken. Ting kan ha en annen smak etter normal trening. Så selv om saften av pickles ikke virker fantastisk akkurat nå, vil det kanskje gå bort etter din neste treningsøkt.

Gi en’se på A’bredt utvalg av pickles online.

Selv om du aldri elsker smaken, kan du ende opp med å bestemme at det er verdt å drikke pickle juice for helsemessige fordeler.