Drikke kollagen er ditt svar å reversere aldring?

Mursteinene for en hopp og ungt skinn?

Vi hørte at du er hva du spiser, så teknisk å drikke eller spise kollagen vil bidra til å gi kroppen din grunnleggende til å produsere kollagen & # 8230; Ikke sant?

Først analyserer vi kollagenordet, et ord D’Bestillingen som har vært insinuert i våre skjønnhetsprodukter, kosttilskudd og Facebook-annonser. Kollagen er et utrolig viktig protein som holder vevet og beinene forenet. Spesielt for huden din bidrar kollagen til å gi hudstrukturen og elastisiteten, eller den berømte & # 8220; sprette & # 8221;.

Del på Pinterest

Så, i teorien, øke kollagen nivåene i huden din & # 8211; eller forhindre tapet & # 8211; ville hjelpe deg å se yngre ut. Men drikk det eller spise det vil gjøre noe?

Drikk direkte fra ungdoms kilde?

Kollagen inneholder hydroksyprolinaminosyren som er unik i ung hud. Det ble funnet at prolylidrossiprolina, et fragment av kollagen bestående av to bare aminosyrer Trigger hudceller in vitro (i celler) For å produsere mer hyaluronsyre, en annen viktig komponent for å øke vanninnholdet i huden.

Del på PinterestKollagen inneholder hydroksyprolin, en unik aminosyre for ung hud.

Dessverre har du vanligvis svært liten kontroll over hvor kroppen din legger ting. Når du spiser eller drikker et protein som kollagen, mage og # 8217; myke tarmene gjør proteinet ved hjelp av enzymer. Disse små fragmentene inneholder generelt opptil tre aminosyrer lenge før kroppen din kan absorbere dem. De er ikke mange aminosyrer. Og mesteparten av tiden kan kroppen din ikke si at disse spesielle fragmentene kommer fra kollagen & # 8211; de kan være et hvilket som helst antall andre proteiner.

Men med hensyn til all vitenskap, studier og løfter?

Som ungdoms kilde, har vitenskapen på foten av kollagen blitt oversatt annerledes mellom kanalene, noe som fører til en helt annen konklusjon. Mens det har vært studier der kollagen kosttilskudd har forbedret huden, er det alt inne mus Og rotter, Til og med griser.

Og hva som fungerer i laboratoriet, virker ikke alltid for huden vår. Et annet problem med disse studiene på kosttilskudd er at de ofte bruker en kombinasjon av ingredienser. Dette betyr at du ikke kan si med sikkerhet om at det er kollagen til å få effekt. Det er enda mer komplisert siden det faktisk er 28 forskjellige typer kollagen og ikke alle hjelper huden din!

Kollagenproteiner består også av tusenvis av aminosyrer. De fleste kosttilskudd bruker kollagen som har blitt hydrolysert (dekomponert), men du kan tørke dem på mange forskjellige måter. Kroppen er sannsynlig å ikke nødvendigvis behandle dem på samme måte. Dette betyr at en studie som viser en fordel med en form for kollagen, forteller deg ikke noe om de andre former for kollagen, eller til og med på andre kollagen kosttilskudd.

Og på disse «8220; ifølge vitenskapelige relasjoner & # 8221;. Kliniske studier ble utført på’mann på kollagen? Sikker. Dette reiser imidlertid et annet problem. Mange av disse studiene utføres av folk som selger kollagen kosttilskudd. C’Det er en åpenbar skade på publikasjonen av gode resultater.

Frivillige har tatt et daglig supplement som inneholder 5 gram hydrolysert kollagen avledet fra brusk av fisk og en hel rekke andre vitaminer og mineraler. Tørking, rynker og dybde av neselabielle folder har forbedret seg etter 60 dager, og tettheten av kollagen og hudkompactness har forbedret seg etter 12 uker. De fleste deler av Studien brukte ikke en placebokontrollog studien ble publisert helt av selskapet som produserer supplementet.

En annen Test sponset av produsenten, forvaltes i samarbeid med et universitets universitet, det har gjort et daglig supplement som inneholder 2 til frivillige som inneholder 2.5 gram kollagenpeptid eller en placebo i åtte uker. Det har vært forbedringer i øye rynker og i innholdet i huden. Det samme supplementet også forbedring av’hud elastisitet etter åtte uker I en egen prosess.

En annen placebo sjekket Test utført av produsenten Oppdaget at 10 gram av en daglig kollagen peptider supplement har forbedret hudhydrering etter åtte uker, større tetthet og en redusert fragmentering av kollagen i huden etter fire uker.

Selv om det ser ut til at kollagen kosttilskudd er lovende og kan potensielt fungere, er testene tutt’annet enn solid!

Så hva er mer sannsynlig å være kilden til ungdom?

Det ser ut som at du kjærtegner vannet i fontenen av ungdom på huden din er enda mer effektiv enn å drikke fra den! Søk aktuelle produkter som kremer som inneholder vitamin A med ingredienser som retinol og tretinoin. Dette er standardgullet for å øke kollagen i huden. Vitamin C Sera er også fantastisk å øke kollagenet.

L’Hydrering av huden er også en vanlig årsak til huden fra # 8217; se trøtt og lett å reparere selv med fuktighetsgivende serum og kremer. Søk etter ytre ingredienser eller ingredienser som fremmer fuktighetsretensjon, for eksempel glycerin og hyaluronsyre for å repulpere huden og skjule rynker.

Enda viktigere, solkrem med en’høy beskyttelse mot UVA-stråler hindrer frie radikaler å bryte ned kollagen.

Del på PinterestProlylidrossiprolina, et lite fragment av kollagen, kan hjelpe huden til å produsere mer hyaluronsyre, A’annen nøkkel for en rynkefri hud. Eller bare bruk ilaluronsyre sera.

Michelle forklarer vitenskapen på foten av skjønnhetsprodukter oppe Laboratorie muffin skjønnhet vitenskap. Han har doktorgrad i syntetisk medisinsk kjemi. Du kan følge den for skjønnhetsbaserte forslag Instagram Og Facebook.