Drikk vann før du går til sengs: det er sunt?

Drikkevann før du går i seng er sunn?

Du må drikke vann hver dag slik at kroppen din fungerer som den skal. I løpet av dagen, og mens du sover, taper vannpusten, svetter og passerer avføringen fra fordøyelsessystemet.

Noen mennesker drikker et glass D’vann før sengetid for å holde seg hydrert om natten. Men forskere blir spurt om drikkevannet før sengetid for å være sunn eller ikke.

Vann og søvn syklus avbrutt

Drikkevann før du går i seng kan øke antall ganger du må urinere om natten.

Din urinproduksjon reduseres om natten, slik at du kan sove fra seks til åtte timer uten avbrudd. Drikk en eller to glass D’vann før du går i seng kan endre denne syklusen.

Søvnmangel kan også påvirke hjertehelsen negativt. Mangel på søvn kan påvirke deres utviklingspotensial:

  • Høyt blodtrykk
  • Høye nivåer av kolesterol
  • vektøkning

Sekund National Sleep Foundation, En studie fant at voksne i alderen 45 år enn sov mindre enn seks timer om natten, hadde større risiko for å ha et slag eller et hjerteinfarkt.

Selv L’alder kan spille en rolle i søvn og i urinens syklus. Mer eldre, desto mer sannsynlig vil du utvikle en hyperaktiv blære. Dette kan være relatert til medisinske forhold som kan påvirke urinblæren-funksjonen, for eksempel nedgangen i kognitiv funksjon på grunn av demens eller et slag som vil gjøre det vanskelig for hjernen å kommunisere signaler til blæren. Selv diabetes mellitus og l’godartet prostatatisk hypertrofi kan påvirke funksjonen til urinblæren.

2 fordeler med’drikkevann før sengetid

1. Forbedring av # 8217; humør

Ifølge en 2014 Studio, Mangelen på vann kan ha en negativ innvirkning på humøret ditt, noe som kan påvirke din generelle søvnveske syklus.

Studien undersøkte totalt 52 personer med voluminntak av høye væsker (22) og lavt (30). Folkene som normalt drakk mye vann var ikke så rolig og følte seg ikke så mange positive følelser da de ikke kunne drikke så mye som normalt.

De med lavt inntak av væsker viste en økning i positive følelser, tilfredshet og ro da de økte vanninntaket.

2. Naturlig vaskemiddel

L’drikkevann, spesielt det varme eller varme vannet, er en naturlig måte å bidra til å avgifte kroppen og forbedre fordøyelsen.

L’Varmtvann øker blodsirkulasjonen, hjelper kroppen din til å bryte ned avfallet og øker produksjonen av svette. Svette vil få deg til å miste litt og væsker i løpet av natten, men vil også fjerne overflødige salter eller toksiner og rene hudceller.

Drikker varmt vann før du går i seng vil holde deg hydrert hele natten og kan hjelpe kroppen å bli kvitt uønskede toksiner. Det kan også bidra til å lindre smerte eller magekramper.

Hvis det normale vannet er for tørt, eller hvis du prøver å kjempe forkjølet, bør du vurdere å legge sitron på vannet før du går i seng. Dette kan gi en interessant smak til vannet, og sitronen inneholder også vitamin C, en ekstra fordel som kan bidra til å styrke immunforsvaret mens du kjemper for infeksjoner.

Hva er den beste tiden å drikke vann; vann?

Drikkevann før sengetid har en rekke fordeler, men drikker for nær # 8217; Tid til å sove kan forstyrre søvnsyklusen og ha en negativ innvirkning på hjertesykdom.

Det er nødvendig å drikke nok vann i løpet av dagen for å unngå dehydrering og forhindre overflødig vanninntak i løpet av natten. Et dehydreringsskilt er mørk urin. Hvis du drikker nok vann, bør urinen være farget lysegul for å rydde.

Drikk åtte glass D’vann om dagen er et nyttig mål, men tallet kan variere fra person til person. Det kan være nødvendig å drikke mer vann, avhengig av nivåene av aktivitet, tid eller hvis du er gravid.

Noen gode praksiser å holde seg hydrert inkluderer:

  • øker frukt og grønnsaksinntak, siden de inneholder en høy prosentandel vann
  • Drikk et glass D’vann på hvert måltid
  • Drikke vann før og etter øvelsen
  • Drikk vann når du er sulten fordi noen ganger tørst er utvekslet for sult

Outlook

Det er viktig å drikke nok vann i løpet av dagen, men det kan være forstyrrende hvis du drikker direkte før du går i seng. Unngå drikkevann eller andre væsker minst to timer Før du sover for å unngå å våkne om natten.

Hvis drikkevann før du går til sengs, har det forårsaket uregelmessige symptomer, snakk med legen din eller dietten. Kan hjelpe deg med å finne ut hvilken mengde vann som er best for kostholdet ditt og din generelle helse.