Drikk øl? Her er tellingene av kalorier, karbohydrater og proteiner

Beskrivelse

I landet av gratis og i hjemlandet av modig, har vi ikke en øverste suveren. I stedet har vi en president som fungerer som vår leder, men presidentens rolle er absolutt ikke den for en konge.

Sannsynligvis er det nærmeste til en konge som har amerikanerne øl (som forresten, vår nåværende president er kjent for å sette pris på, og til og med gjort). Mange av oss vil blindt følge øl i noe slag, som støtter de avgjørelsene som tar for oss uten å nøle. Du har aldri våknet etter en kveld med en bakrus for å bryte hodet? I så fall kan du ha fulgt kong øl en po & # 8216; mer blindt enn andre. Billy Currington L’har spikret når han sang: Gud er fantastisk, øl er bra, og folk er galne & # 8221;.

Hvis du så på en fil Liste over øl mest verdsatt av staten, Du vil legge merke til at våre 50 USA bøyer kneet til et og et bredt utvalg av majestetiske suverene øl. Hver stat har sin nasjonale øl, håndverkere eller importert valg, og du kan lære litt og # 8216; på befolkningen i en stat å se hvilken øl har bestemt statlig regjering.

Som en nasjon foretrekker USA imidlertid et ganske standard utvalg av nasjonale og importerte øl: det er ingen håndverk øl Vår liste over 10 bestselgende øl i Amerika. Mens snobsølen i oss er trist av det faktum at ingen av oss 50 Best Craft Breweries i Amerika 2016 Vi produserer bestselger på nasjonalt nivå, du forstår at C’Det er noe å si om den store drikkbarheten og tilgjengeligheten av ølene som våre landsmenn velger mer. I stedet for russiske keiserlige støter i fat i tønner av whisky og livlige og fruktige barleships, vil du oppdage at amerikanerne kjøper pålitelige og testede kjøleskap som Coors Light Og Krone, så vel som brorskaps favoritter som Bud Lys og naturlig lys.

Når du ser de 10 bestselgende øl i Amerika fra et helsepunkt for visning (ja, C’Det er plassert for øl i et sunt kosthold), det er viktig å merke seg at hver infusjon er relativt lys og enkel. De mest komplekse varianter har en tendens til å være tyngre og mer kalori (hvis de lettere ølene er kongen, er de mørkere ølene kongens rådgivende råd). Vi gikk videre og utviklet noen tall for å vise deg den totale kalori-tellingen, karbohydrater og proteiner for en 12-ounce amerikansk standarddel (Standard alkoholdelene diskuteres på global skala) av de mest populære ølene i USA.

Bud lys

Du tok Den siste restyling av knopplys? Mens pakken er fornyet, har innholdet i selve ølene vært det samme. Hver boks eller flaske har 110 kalorier, 6.6 gram karbohydrater og 0.9 gram protein. Selv om du kanskje har tenkt å starte turen til brennevinbutikken i bilen, husk: Kjør med knopplys og hunden din kan være farlig.

Budweiser

Budweiser, David Changs nye partner, Det er utvilsomt populært. Vi anslår at blant alle boksene av rebell og knust øl vi noensinne har sett langs L’motorveien, Bud tungt gjorde det meste av apparatene. Sammenlignet med bud lys, er Budweiser tyngre i hver kategori. Den har 145 kalorier, 10.6 gram karbohydrater og 1.3 gram protein. Hvis du er nysgjerrig på ABV, Budweiser er fem prosent mens Bud Light er 4.2 prosent.

Busk

I tillegg til Budweiser og Bud Light, har Anheuser-Busch litt ekstra øl L’liste over de 10 bestselgende ølene D & # 8217;. Den første av disse som vi vil markere er Busch, favorittølen fra elskere av’utendørs. Fordi virile menn foretrekker bush? De produserer ikke bare kamuflasjonsbokser i oransje fra jegeren, men også bokser med bilder av Audubon-Society-stilfisk som glaukom og hvit crapper. En 12-ounce tinn av Busch har 114 kalorier, 6.9 gram karbohydrater og 0.8 gram protein. Hvis du er ute etter en kalorisk øl for å drikke Mens du er fading i ørkenen, Busch kan være for deg.

Busch lys

Hvis 114 kalorier er for mange, prøv å prøve Busch Light. Bush Light har 95 kalorier, 3.2 gram karbohydrater og 0.7 gram protein for 12 gram. Merkelig, Busch Light er mer alkoholholdig enn den normale Busch: Busch Light har en ABV på 4.5% mens Bush er 4.3%. Med fisk bokser og en’ganske alkoholholdig men drikkbart lys øl alternativ, en del av oss vil si Anheuser-Busch er på vei til verdensregelen for øl.

Coors Light

Coors Light, en av de to ølbryggene i denne listen, er en av favorittene blant pappa-øldrinkerne som ikke vil at øl skal ha smaken av øl. Mens det skulle fremkalle smaken av de steinete fjellene, smaker denne ølene mer lik vannet og vannet Nylig juridisk årsak ringte til å stille spørsmål til den faktiske kilden til Coors. I en Lys øl smaksprøve, Daglig måltid personalet betraktet at Coors Light hadde en svett eller hest smak. Uavhengig av dette, inneholder alle elegante kuler 102 kalorier sammensatt av 5 gram karbohydrater og mindre enn 1 gram protein.

Ekstra krone

Ekstra krone, en av importen som amerikanerne elsker mer drikking, er en utvilsomt drikkbar øl. Hvis du Den klarer å unngå flasker med glassplinter, En 12-ounce dose ekstra krone vil ikke gjøre for mye irreversibel skade på helsen din. Med 14 gram karbohydrater, få eller ingen protein og 148 kalorier, er ekstra krone den andre tyngste drikken i denne listen.

Heineken

Den tyngre øl, av en enkelt kalori, er en’annen import. Vi har alle en venn som drikker utelukkende Heineken. Det ser ikke ut til å være en konkret rim eller en grunn til at hvert mannskap har sin egen Heineken-entusiast, men en 2012-studie på National Journal fant det Republikanerne drikker Sam Adams og Demokrater Drikker Heineken. Bruke næringsverdiene som leveres av Heineken-nettstedet for 100 ml og en PO & # 8216; av rask matematikk, har en 12-unseflaske ca. 149 kalorier, 11 gram karbohydrater og null gram protein.

Michelob Ultra

Hvordan gjøre med Coors Light, Dadchards Flock Michelob Ultra. Beskrevet som å ha en & # 8220; god ikke-smak & # 8221; og & # 8220; ingen aroma & # 8221; Lett øl smak test av daglig måltid, Michelob Ultra er mer som A’tungt vann enn en lett øl. Hver kan ha en ABV på 4.2 prosent, 95 kalorier, 2.6 gram karbohydrater og 0.6 gram protein, plassering av denne øl i en tre binding med busch lys og en’en annen lavere i # 8217; listen for den mest kalori øl enn vår liste . Hvis alle karbohydrater unngås, Selv de sunneste karbohydrater, Det er en del av din plan å forlate din fars kropp, du vil gjerne vite at Mich Ultra inneholder færre gram karbohydrater av De 10 bestselgende ølene D & # 8217;.

Miller Lite

Den andre øl Millercoors av listen, Miller Lite, er mye verdsatt i stolpene, i gårdsplassene og i garasjen i hele L’Amerika. Denne ølen, Ofte godkjent av profesjonelle idrettsutøvere, Den har en ABV på 4.17%, 96 kalorier, 3.2 gram karbohydrater og mindre enn 1 gram protein for tinn, flaske eller drikke fra 12 gram. Hvis du skal gå til en av Den 25 beste høyskolen for tailgating Når som helst, vil du perfekt tilpasse seg å bringe et rack på 30 av den lettere motparten av champagnen av øl.

Naturlig lys

Hvis du overlever bakluken og fullfører en konfra farefest (kanskje det vil være en av 11 Wantest Frat Holidays), du tror bedre at du vil finne deg selv som står overfor et ekte hav av naturlig lys. En annen spesiell av Anheuser-Busch, Natty Light har 95 kalorier, 3.2 gram karbohydrater og 0.7 gram protein i hver 12 gram, noe som gjør det nesten identisk med Busch Light. Disse to populære ølene varierer i det faktum at naturlig lys har en lavere ABV på 4.2%. Sikker, en eller to natties kan Inn i lykkelig i et sunt kosthold, men slå 10 i en’vil øke sannsynligheten for en blackout.