Dragon & # 039; S Blood: Bruker, fordeler, bivirkninger, parfyme og mer

COS’er Dragon Blood?

Dragon Blood er en naturlig vegetabilsk harpiks. Det er mørkt rødt, som er en del av hva som heter navnet på Dragon Blood.

Harpiksen er hentet fra mange forskjellige arter av tropiske trær som ofte kalles dragetrær. Disse kan komme fra grupper av Croton, Pterocarpus, Daemonops eller Dracaena plantegrupper.

Vegetabilsk harpiks har blitt brukt i tusenvis av år for forskjellige formål. Det er dokumenter av bruken av de gamle grekerne og romerne og i India, Kina og Midtøsten.

Noen av dine bruksområder er for helse. Det ble også brukt som farging, maleri, røkelse eller for åndelige formål. Den har en sterk aroma, litt & # 8216; søt, ikke ulikt vanilje og krydder.

Drakens blodprodukter fra Dracaena og Daemonops er den vanligste og mye brukt i dag. Men annonseringen er verdt? La oss ta en titt.

Hvordan Dragon Blood brukes?

Den vanlige bruken av Dragon Blood har endret seg over tid. I dag er den vanligste bruken for helsen til å ypestere system.

Vegetabilsk harpiksen ble tidligere tilskrevet helbredende egenskaper, selv om det ikke lenger er slik. Når det var antatt at akselerert sårheling og noen healere brukte det til respiratoriske problemer.

Dragonblod ble også brukt til forskjellige gastrointestinale forhold. Dens fordeler erklært for fordøyelsessystemet er fortsatt bevart til i dag, Sammen med mange andre forplantede fordeler.

Harpiksen fortsetter å være en viktig funksjon selv i noen åndelige praksis. Disse inkluderer Wiccan, Hoodoo, Voodoo, Shamanism og noen andre populære magiske ritualer.

Det finnes også i noen naturlige fargestoffer, maling, maling og røkelse.

Hva sier forskningen?

Dragon Blood er avledet fra de ydmyke populære helbredende tradisjonene for å bli et godt brukt helsetilskudd i dag. Nedenfor er noen fordeler støttet av søket etter denne vegetabilske harpiksen som forbedrer helsen.

Ulcers

Har blitt vist at Dragon Blood kan være nyttig for noen forskjellige typer sår. Merk at de fleste av disse sårene er aktuelle, ikke-interne.

Et 2015 studie sak Han viste at Dragon’s Blood har bidratt til å trykke på magesår eller decubitus sår. L’beviset var imidlertid begrenset, og ble bare vist i Daemonops Draco-arten. Denne arten er en vanlig kommersiell kilde til Dragon Blood.

En annen 2011 studie Han viste at han hjalp diabetiske sår. I studien var det imidlertid bare en ingrediens i en urt salve full av andre ingredienser.

Dragon Blood kan hjelpe aktuelle sår, men forskning er ikke helt solid. Den aktuelle fordelen kan skyldes sine påståtte antimikrobielle egenskaper. Men det er absolutt ikke en erstatning for terapeutiske tilnærminger som anbefales av legen.

antimikrobiell

Dragon Blood kan gi litt beskyttelse mot eller til og med drepe patogene midler som bakterier, sopp og virus.

En laboratorieundersøkelse av 2011 Han betraktet Dracaena’s Drages blod utstyrt med betydelige antimikrobielle egenskaper, så mye for å bli betraktet som en kilde til maten konserveringsmiddel.

En annen 2013 studio viste antimikrobielle effekter, men dette har blitt testet bare in vitro (ALLE «8217; interiør av et testrør eller en annen krukke utenfor kroppen).

Dragon Blood kan ikke betraktes som en erstatning for medisinske tilnærminger som bekjemper infeksjoner som antibiotika, selv om det kan bringe små fordeler for mindre forhold.

antidiarrhreic

En av de vanligste drageblodene i oldtiden var for helsen til ypesestivsystemet.

Noen søk antyder, det refererer og støtter denne vanlige bruken i fortiden og i nåtiden. Vegetabilsk harpiks har blitt brukt fremfor alt for behandling av diaré eller dysenteri.

Dette kan skyldes sine antimikrobielle egenskaper som kan drepe patogener som forårsaker disse forholdene. Imidlertid er det fortsatt behov for forskning før du vurderer det som en erstatning for tradisjonelle behandlinger.

Anti-inflammatorisk

Noen studier De avslørte også en potensiell antioksidant i Dragon Blood. Dette indikerer noen antiinflammatoriske egenskaper, bekreftet i En annen studie av 2017.

Beviset på dette er imidlertid ufullstendig. Han ble bare satt sammen gjennom studier på forskjellige drage blodkilder, Daemonops Draco og Dracaena Draco. Videre er det ikke vist seg å være en eiendom i alle kilder.

L’Å ansette et Dragon Blood Supplement kan gi noen antioksidant fordeler akkurat som andre rike antioksidant matvarer. Imidlertid er det nødvendig med videre forskning.

antidiabetisk

Selv om søket ikke er fullført, er det tegn på at Dragon Blood kan støtte behandling eller diabetesforebygging.

En studie fra 2016 viste antidiabetiske handlinger fra harpiksen, men dette var bare in vitro. En 2013 studio Han viste også bevis på dette, men studien var på dyr. Begge studiene berørte arter som stammer fra Dracaena-sjangeren.

Det har ennå ikke blitt vist at Dragon Blood forhindrer eller trekk diabetes hos mennesker. Åpner en dør for fremtidig forskning om mulig bruk av diabetiske medisiner.

anticancer

Forskning knyttet til blod og drage kreft er i sine opprinnelige stadier. Det kan være et potensielt antitumor i Dragon Blood.

Først har denne medisinske plantene harpiks noen antioksidant fordeler. Dette betyr at det kan være i stand til å eliminere frie radikaler som kan forårsake kreft.

Studier har også vist anticancer effekter, selv om de bare har vært in vitro. Mange flere undersøkelser er nødvendige før du bruker eller vurderer Dragon Blood som behandling eller sitat for kreft.

Hva å vurdere mens du tar Dragon Blood

Å ta Dragon Blood er generelt ansett som trygt. Få bivirkninger er rapportert.

Uansett dette, vurderer mangelen på data på bivirkningene ikke et helt sikkert supplement.

Hvis du er gravid eller du ammer, er det spesielt viktig å snakke med legen din om Dragon Blodtilskudd internt eller lokalt. Det er ingen undersøkelse som viser at ikke forårsaker skade under graviditet eller under amming.

På samme måte er det ingen forskning som viser at ingen skade på barn eller nyfødte årsaker. Det er best å unngå å administrere Dragon Blodtilskudd til barn eller nyfødte.

Pass på at du alltid følger doseringsindikasjonene på produktene. Det er ingen rapporter om overdose eller bivirkninger som kommer fra # 8217; for mye, men det er fortsatt bedre å bruke Dragon Blood med forsiktighet.

En studie av 2011 på dyr viste at noen typer dragonblod kan ha fluidiserende effekter. Dette er spesielt demonstrert i produktene som kommer fra Daemonops Draco og Dracaena Cochinchinensis.

Av denne grunn unngå å ta Dragon Blood hvis du tar fluidiseringsmidler. Andre farmakologiske interaksjoner er ukjente, men fortsatt mulig.

Snakker alltid med legen din eller helsepersonell før du regelmessig tar et kosttilskudd. Diskutere med dem hvis dette er riktig for deg og hvilke produsenter som er de beste.

Ta og bruk Dragon Blood

Dragon Blood er tilgjengelig i kapsler med pulvertilskudd, alkoholholdige ekstrakter og fargestoffer. Du kan også bruke Dragon Blood-salver for aktuelle forhold.

Avhengig av hva du bruker Dragon Blood, vil formen være annerledes. Pass på at du bruker tilleggsmodulen og # 8217; bare tilnærming etter å ha snakket med legen din eller Naturopath.

Sørg alltid for at du får dine produkter fra respektable og pålitelige selskaper.

For sår

Påfør en salve, en krem ​​eller et annet Dragon Blood-produkt på A’topisk sår. Pass på at du leser og følg instruksjonene til & # 8217;.

Du kan også bruke farging eller fortynnet ekstrakt i vann. Kombinere 3 til 5 dråper for hver Gram D’vann og bruk den til å vaske sår.

Ikke stole på disse tilnærmingene for å erstatte legenes anbefalte behandlinger for topisk sår.

For helsen til fordøyelsessystemet, diaré, kreftstøtte og som antidiabetika

Ta et supplement eller et fargestrekk internt. Pass på at du nøye følg instruksjonene til & # 8217;. Følg legen din råd.

Ikke stole på Dragon Blood for å erstatte behandlingene som anbefales av legen for disse forholdene. Det har ennå ikke vist seg å være en kur eller behandling for noen av dem.

Bunnlinjen

Dragon Blood har blitt brukt i århundrer som et kraftig helse supplement. Forskning begynner å undersøke noen av sine fordeler i moderne tider.

Selv om Dragon Blood viser potensial, må du huske at det ennå ikke har blitt vist at det kan kurere, behandle eller forhindre noen tilstand. Pass på at du informerer deg om bivirkninger, interaksjoner og risiko. Vurder den anbefalte behandlingen av legen din som den første tilnærmingen.

Prøv Dragon Blood som et supplement eller salve for å forbedre helsen din eller for å støtte noen av dine helsemessige forhold er sannsynligvis sikkert.

Men diskuter først med legen din for å avgjøre om Dragon Blood virkelig kan hjelpe deg som en komplementær eller ekstra behandling, og hvis du forstyrrer stoffene du tar. Oppdag også hvilke kilder til # 8217; Supplement anbefaler legen din.