DMAE: Hva en COS & # 039; er fordeler og risiko og de som ikke bør ta det

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

DMAE er en sammensetning som mange tror kan positivt påvirke stemningen, forbedre minnet og forbedre hjernens funksjon. Du tror også at den har fordeler for huden aldring. Du har kanskje hørt ham callool og mange andre navn.

Selv om det ikke er mange DMAE-studier, tror at supportere tror at det kan være til nytte for forskjellige forhold, inkludert:

  • Oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD)
  • Alzheimers sykdom
  • demens
  • Depresjon

DMAE er naturlig produsert i kroppen. Det finnes også i fettfisk, for eksempel laks, sardiner og ansjos.

Det antas at DMAE-funksjonene øker produksjonen av acetylkolin (ACH), en grunnleggende nevrotransmitter for å hjelpe nerveceller til å sende signaler.

ACH bidrar til å regulere mange hjernekontrollerte funksjoner, inkludert REM søvn, muskelkontraksjoner og smerte svar.

DMAE kan også bidra til å forhindre akkumulering av et stoff som kalles beta-amyloid i hjernen. For mye beta-amyloid har vært forbundet med nedgangen relatert til alderen og tap av minne.

L’DMAE-innvirkning på produksjonen av ACH og på’Beta-Amyloid Buildup kan gjøre det gunstig for hjernens helse, spesielt med alderen i alderen.

Slik bruker du DMAE?

DMAE ble en gang solgt som reseptbelagte legemidler for barn med læring og atferdsproblemer med navnet Deanol. Det har blitt trukket tilbake fra markedet i 1983 og er ikke lenger tilgjengelig som en foreskrevet medisinering.

I dag selges DMAE som et kosttilskudd i kapsler og pulver. Doseringsinstruksjonene varierer i henhold til merkevaren, så det er viktig å følge indikasjonene på emballasjen og kjøpe DMAE bare fra pålitelige kilder.

Kjøp DMAE.

DMAE er tilgjengelig som et serum å bruke på huden. Det er også en ingrediens i noen kosmetikk og hudpleieprodukter. Det kan angis med mange andre navn.

Det er ingen spesifikke data på mengden DMAE som finnes i fisken. Men å spise fettfisk som sardiner, ansjos og laks er en annen måte å inkludere DMAE i dietten.

Hva er fordelene med rekruttering på & # 8217?

Det er ikke mange studier på DMAE, og de fleste er eldre. Det er imidlertid noen mindre studier og anekdotiske relasjoner som tyder på at DMAE kan ha fordeler.

Siden det ikke ble studert på bunnen, kan det være fornuftig å ha en holdning til Buyer & # 822.

Hva er risikoen for å ta DMAE?

DMAE bør ikke tas av mennesker med bipolar lidelse, schizofreni eller epilepsi. Snakk med legen din dersom du har disse eller lignende forholdene før du tar DMAE.

An Animal studie Tilkoblet DMAE til Bifida Plug, en defekt av det nevrale røret hos barn. Siden denne feilen kan oppstå i løpet av de første dagene av graviditeten, ikke ta DMAE oral kosttilskudd hvis du er eller du kan bli gravid.

Vi anbefaler også at du ikke tar DMAE hvis du ammer.

Potensielt farlige farmakologiske interaksjoner

Folk som tar visse stoffer, bør ikke ta DMAE. Disse stoffene inkluderer:

Inhibitorer Dell’acetylkolinesterase

Disse stoffene er også angitt som colinesterasehemmere. De er hovedsakelig brukt til å behandle demens hos mennesker som har Alzheimers sykdom.

Disse stoffene påvirker produksjonen av ACH i hjernen. DMAE kan forverre kognitiv nedgang. Narkotika i denne klassen inkluderer:

  • Aricept
  • Cognex
  • Reminyl

Anticholinerge Drugs

Anticholinergic brukes til et bredt spekter av forhold, inkludert Parkinsons sykdom, KOL og den hyperaktive blæren. Handle ved å blokkere ACH-effekten på nerveceller.

Fordi DMAE kan øke virkningen av ACH, bør folk som trenger disse stoffene ikke ta DMAE.

Colinerge Drugs

Colinerge Drugs kan blokkere, øke eller etterligne effekten av ACH. De brukes til å behandle forskjellige forhold, inkludert Alzheimers sykdom og glaukom. DMAE kan forhindre at disse stoffene fungerer effektivt.

Antikoagulanter

Du bør ikke ta DMAE hvis du bruker noen medisiner for å fluidifisere blod, som warfarin.

Bunnlinjen

Fordelene med at DMAE-rekruttering ikke har blitt støttet av søket. DMAE kan ha noen hudfordeler, hyperaktivitet, humør, evnen til å tenke og minne. Men før du tar DMAE, snakk med legen din om andre rusmidler du bruker.

For å unngå en bestemt type medfødt defekt, ikke ta DMAE hvis du er gravid eller du kan bli gravid.