Distraksjon, ikke fornektelse: Hvordan håndtere på en sunn måte

Chaos er tilgjengelig i en rekke pakker som kan variere i feltet og alvorlighetsgraden. For eksempel, finn at bilen din ble stjålet, er forskjellig fra # 8217; Avbryt alle «8217; siste øyeblikk hva du trodde var en lovende dato. Men til tross for forskjellene, gir begge disse situasjonene et følelsesmessig slag som kan gi deg en følelse av interiørkaos.

Til tider som disse er det viktig å ha teknikker som hjelper deg med å skrive inn og flytte mot en tilstand av ro. Coping Strategies gjør bare dette.

Hvordan ikke å gjøre det

Før du senker deg selv hva er en sunn måte å håndtere problemet, klargjør vi hva som ikke er. Cope er ikke nummen følelser. L’Nummenhet er når vi går inn i handling i et forsøk på å unngå ubehag.

La oss gå tilbake til et av eksemplene ovenfor: skuffelsen av en kansellert dato. Tenk deg å føle deg bra på ideen om å gå ut med noen med hvem i et par uker. Fredag ​​ettermiddag føler du deg trygg med litt energi i ditt skritt. Mens du forlater dusjen, sjekk telefonen for å finne en tekst som sier: Jeg kan ikke komme til middag & # 8221;.

Det er alt. Ingen forklaring.

Prøv å ta hovedveien og returnere meldingen, & # 8220; Jeg håper alt går bra & # 8230; Regnkontroll?& # 8221; Og vent deretter. Mens du venter, føler du deg på en eller annen måte & # 8230; en måte som, vel, suger. I denne situasjonen, et felles kjøretøy for & # 8220; Cope & # 8221; Det ville være å katapulere en lammende strategi & # 8211; La oss si, gå ut for en cocktail med venner for å berolige motbydelige følelser.

Selv om akkurat nå kan det virke som en effektiv måte å håndtere problemet, L & # 8217, alkohol er en depressiv. Neste morgen kan du møte deg med en bakrus, tilbakebetaling av følelser av ubehag og nesten absolutt avstand deg fra freden du vil ha.

Hva et utseende har en sunn tilpasningsevne?

I motsetning til reaksjoner som nummenhet, sunne håndteringsstrategier akselerere retur til ro. Å bygge et personlig arsenal av effektive håndteringsteknikker for deg, vil hjelpe deg med å skape en mental trening.

Som nesten alle ting som er relatert til psyken, virker evnen til å takle Simple & # 8211; og de er. Men bare fordi de er enkle, betyr det ikke at de er enkle. Så her er et par stive og raske regler som skal hjelpe deg med å skaffe seg dine teknikker å bruke, i tillegg til A’Introduksjon til faktiske strategier for å prøve.

1. Etablere effektive strategier for deg.

Før du finner deg i bytte til kaos, bør du forstå hvordan du skal håndtere det beste. Akkurat som flyselskapene introduserer sikkerhetsprotokoller før flyet forlater jorda, bør du identifisere og øve strategier for ro når du er i en middels mental tilstand.

2. Gjenkjenne at håndteringsstrategier ikke er gyldige for alle.

Mental fysisk form, akkurat som fysisk form, krever en personlig tilnærming. Dette betyr at du må prøve forskjellige håndteringsstrategier for størrelsen. Undersøker mulighetene, eliminerer de som du ikke er og gir til de strategiene som resonerer et reelt forsøk.

3. Når du finner en strategi som fungerer, praktiserer regelmessig.

L’Mål Her er at en sunn tilpasning blir din første tilbøyelighet når kaos øker hodet ditt.

Tre håndteringsstrategier å følge

Det er et nesten uendelig antall håndteringsstrategier du kan prøve. I stedet for å gi en annen liste, vil jeg beskrive og illustrere de forskjellige typer håndtering. Disse strategiene faller innenfor tre kategorier:

  • distraksjon
  • beroligende
  • Balansering

Et nytt eksempel: Tenk deg at arbeidet ditt krever kontoadministrasjon. En av dine kunder er spesielt krevende, og du er stadig gått bra for å tilfredsstille det. En fredag ​​ettermiddag, akkurat som din arbeidsuke vender seg til slutten, en e-post fra denne kunden kommer i postkassen din, ikke-i / nr. 8220; uakseptabelt & # 8221;.

Magen faller, åpner den. Merk umiddelbart at sjefen din har blitt kopiert og fortsett å lese for å finne en hard kritikk av tjenesten du brettet alle «8217, tilbake for å gi. Kroppen din er i uro av sinne, og du vil absolutt svare med din anmeldelse full av sinne. Kaoset er kommet: Hvordan finner du rolig?

Strategien for å håndtere distraksjon

Distraksjonen er forskjellig fra # 8217; nummenhet som mens nummenheten tar sikte på å skjule den følelsesmessige opplevelsen, har distraksjonen å skape avstand fra kilden til følelsesmessig ubehag, slik at de kan utarbeide disse følelsene av ubehag. Coping teknikker som kvalifiserer som en distraksjon krever at du går bort fra en følelsesmessig guidet historie som tankene dine kan slå og flytte til nåtiden.

For eksempel kan du avstå fra situasjonen som emballerer dine ting og retur hjem for dagen. Tro meg, e-post vil fortsatt være der i morgen. Merk, jeg opprettholder ikke tilgjengeligheten. L’unngå å bety at du aldri vil håndtere dette dilemmaet. Du kommer tilbake til å møte denne e-posten, men ikke før du handler mindre følelsesmessig. Andre distraksjonsteknikker inkluderer rooting og bevissthet.

Avslappende håndteringsstrategi

Det er to typer beroligende strategier: ekstern og intern. Begge arbeider for å bringe din følelsesmessige tilstand tilbake til grunnlinjen.

Eksterne beroligende aktiviteter krever at du gjør noe du liker og tilbyr komfort. Dette kan variere fra den enkle handlingen med å lage 10 dype åndedrag, mer komplekse aktiviteter som å få en massasje eller skape kunst. Andre eksempler på ekstern beroligende inkluderer:

  • Kommer til å løpe
  • Spill med barna dine
  • Lytter til din favorittmusikk

Interne beroligende strategier kommer fra den interne & # 8217;. For eksempel, hvis du tror at din interne dialog er vanskelig, ta et minutt å forestille deg hvordan ville du snakke med en venn i skoene dine og prøve det språket for størrelsen.

Den håndtere balanseringsstrategien

Balansering hjelper deg med å ta med logikk inn i # 8217; ligningen. Inkluderer å lage lister, være ærlig på hvordan du føler deg og be om hjelp, som hver kan brukes til dette scenariet. Du kan liste eksempler på arbeid du har gjort, du er stolt av. Du kan også fortelle deg selv at du føler deg sint og såret.

Under disse omstendighetene trenger du kanskje bare å lene deg til SUG-følelsen. Vær sint, vær skuffet, sullen. Ja, det suger å ha mottatt denne e-posten, og la den gå. Det vil ikke vare for alltid.

Endelig kan du be om hjelp. Kontakt en venn og be ham om å hjelpe deg med å reflektere over dine alternativer. Når følelser er høye, er du utsatt for blinde flekker. L’hjelp av noen som har en viss avstand fra problemet, kan gi informasjon om løsninger du kanskje ikke har tilgang til deg selv.

Ta bort

Dette er bare noen ideer for å hjelpe deg med å finne ut hva som hjelper deg med å møte negative situasjoner og følelser på en positiv og sunn måte. Med en bit & # 8216; av innsats, kan du anskaffe ditt sett med håndteringsstrategier som vil tillate deg å håndtere vanskelige situasjoner mer komfortabelt. L’du forstår!

Coly er medstifter og sjef medisinsk offiser av Nivå terapi, En mobil plattform som gir behandlingsverktøy og videoadgang til autoriserte psykoterapeuter. Nivået jobber for å redusere hindringer for tilgangen til A’utmerket mental helsevesenet. Coley er en autorisert tospråklig terapeut som lærte universitetets psykologi i USA og Mexico. Spesialiserer seg på klinisk kunstterapi og er en innspilt artetheuta. Coley har jobbet i ulike sammenhenger med mange populasjoner, fra privat arbeid til Mexico City og Los Angeles, for å jobbe med mental helse i samfunnet fokusert på traumer med unge på Compton.