Disse 8 kosttilskuddene er kjøttdosen din smart

Nootropes kan være din mikro-cerebrale trykk

Dell & # 8217 Go-Go-Go Lifestyle; Nåværende Alder & # 8211; Det gjør oss til å dedikere vår tid på porselen-tronen for å gjenopprette forsinkelsen på e-postene & # 8211; Det kan være alvorlig byrdefullt for kroppen vår og hjernen vår.

Som svar, dreier både produktivitets krigere og reklamer til verktøy for å stimulere hjernen kjent som & # 8220; Nootropic & # 8221; O & # 8220; Intelligent Drugs & # 8221;.

Sekund Jennifer T. Haley, MD, FAAD, Nootropics & # 8220; er allment definert som alt som forbedrer dine kognitive ferdigheter og din ytelse, fra minne til kreativitet, fra motivasjon til konsentrasjon & # 8221;.

Nootropians eksisterer fra årene & # 8216; 1970, ifølge biohacker og amerikansk college of sports medisin trening fysiologer Fiona Gilbert, Men de blir re-dukket opp takket være anekdotiske tester og online-testimonials som reduserer stress og øker mental motstand.

Som tonics for stress eller angrep for angsten, kan nootroper være mikroforsterkningen du trenger for å overvinne arbeidsdagen din. Fortsett å lese for å finne ut som kan være det beste intelligente stoffet for deg basert på hjernens styrkebehov.

Få ginseng for å bekjempe mental stress

Del på Pinterest

Hvis du ikke er kjent med dette urte-supplementet, er det nå en god tid å lære. Takket være hjernelaterte fordeler, er det også klassifisert som nootropisk.

en 2010 studio Testet en dose på 400 milligram (mg) på 30 deltakere i 8 dager. Deltakerne viste en større rolig og evne til å gjøre matematikk.

Ginseng fordeler:

 • Behandling for stress
 • Forbedring av cerebral funksjon
 • Antioxidantstøtte

Prøv det i sin naturlige form: ginseng kan konsumeres som en rot, som du kan spise rå som gulrot eller litt kokt for å myke den. Den anbefalte mengden er 2 skiver tykk en centimeter. Det kan også legges til hjemmelagde supper eller te for en jordisk smak.

Form av supplementet: ginseng kan bli funnet pulver, tabletter, kapsler og olje. Det er bedre å starte med 200-400 mg ekstrakt og gradvis øke derfra.

Legg til MCT på kaffen din for å finjustere hjernen din

Del på Pinterest

Medium kjede triglyserider (MCT) eller fettsyrer har blitt utbredt for deres hjernehelseegenskaper (spesielt hos personer med Alzheimer).

For eksempel, ifølge en studere Siden 2013 har MCT-kosttilskudd bidratt til å øke 9% cerebral energi. Men den mest bemerkelsesverdige er Undersøkelser som tyder på at MCTS kan levere energi til å dø hjerneceller, holde nevroner foran Alzheimers.

Fordeler MCT:

 • Generell hjernens helse
 • cerebral energi
 • Understreke
 • Antioksidanter

Prøv det i sin naturlige form: Hvis du vil ha en naturlig versjon av MCT, velger du kokosnøttoljen. Den anbefalte dosen i de fleste studier var 2 skjeer (eller 30 ml).

Tilleggsskjema: Forbered en kaffekanne i pan-stil ved å legge til MCT kokosnøttolje, som er en rik kilde til MCT. Dave Asprey, grunnlegger og administrerende direktør i Skuddsikker Anbefal å starte med 8-12 gram kaffe og 2 ss en MCT-kilde. & # 8220; Dette vil gi mer varig energi enn en drink som bare hjelper deg med å våkne opp & # 8211; Alt i alt er den rene energien uten de negative effektene av koffein og sukker, sier.

Hvis du har forfatterens blokk, ta L-Teanina

Del på Pinterest

L-teanin er en aminosyre som er en viktig del av svart og grønn te. Men i seg selv viser forskning at det kan fremme noe, fra avslapning til spenningen.

en Liten studie av 2007 Han oppdaget at L-Teaninas inntak involvert en reduksjon i stressresponser som hjertefrekvens sammenlignet med placebo.

En annen studere Han fant at forbruket av L-teanin kan øke mental konsentrasjon og # 8217; spenning.

Fordeler med L-Teanina:

 • rolig følelse
 • Større kreativitet

Prøv det i sin naturlige form: teaninen kan bli funnet i grønt, svart og hvitt te & # 8211; Med grønn te som inneholder mer L-teanine & # 8211; Vanligvis med 25-60 mg.

Supplement form: Anbefalt medium dosering av L-Teanina er en dose på 200 mg for å ta to ganger om dagen i form av en pille eller pulver. Brianna Stubbs, PhD, Chief Science HVMN, En nootrope kosttilskudd selskaper ønsker å ansette Sprint, Kombinere L-theanin med koffein for optimal hjerneforbedring uten krafttopper som kan oppstå fra’koffeininntaket alene.

Hvis du har en kollaps middag, prøv Rhodiola Rosea

Del på Pinterest

«Rhodiola Rosea er et adaptogen nootropisk som kan forbedre kognitiv funksjon, forbedre minnet og L’lære og beskytte hjernen. Det bidrar også til å roe følelsene og beskytter følelsesmessig stress og sier Haley.

Faktisk, a System gjennomgang 2012 Det fant ut at Rhodiola kan være nyttig for å lindre hjernens tåke. EN 2012 studie Med 101 personer fant at 400 mg Rodiola Rosea om dagen i fire uker ga betydelige forbedringer i stress symptomer, som tretthet, utmattelse og angst.

Fordeler med Rhodiola Rosea:

 • Lindre l’hjernens tretthet
 • understreke

Prøv det i sin naturlige form: Rhodiola er tilgjengelig i form av te, men Haley sier at de ikke generelt anbefales fordi det gjør den nøyaktige dosen vanskelig.

Supplement form: Rhodiola kosttilskudd er tilgjengelig i form av fargestoffer, piller, ekstrakter og pulver, som antas å være like effektive. Haley noter at noen variasjon du prøver, bør du unngå å innta før du går i seng fordi det kan vekke en spenningssvar. Når du kjøper et supplement, ser du etter en som inneholder en standardisert mengde på 3% av rosavin og 1% av salhydrosid, som er forholdet som disse forbindelsene er naturlig funnet i roten.

Hvis du har problemer med å konsentrere deg, velger du Maca

Del på Pinterest

Roten til Maca er en annen livlig superær som også fungerer som nootropisk, som Stubbs har funnet personlig, gir deg et løft.

Sekund Undersøkelser I 2006 virker roten til Maca direkte på to hjerneområder (L’hypothalamus og iPoFisi) for å øke konsentrasjonen.

Ser deg senere studere Han oppdaget at han kan øke den fysiske og mentale energien, redusere stress, lindre depresjon og roe # 8217; angst samtidig stimulerer hjernens aktivitet;.

Fordeler med Maca:

 • økning i’mental energi
 • Beste fokus
 • Forbedret generelt minne
 • rolig følelse

Prøv det i sin naturlige form: Maca-rotet kan tilberedes som du vil lage en potet eller legge til suppe eller te. Selv om MACA er klassifisert som en cruciferous grønnsaker, er den nesten aldri konsumert i måten de forbruker brokkoli eller kål. I stedet tørkes roten og deretter malt i energi som folk legger til maten.

Supplement form: Maca er populært både i kapsel og pulvertilskudd, generelt i doser mellom 1.5 og 3 gram. Hvis du velger støvet, legg det til D & # 8217 mel; havre eller smoothies for en karamellisert smak.

Prøv disse vitenskapelige blandingene

Som Stubbs sier, [Nootropics] kan være en enkelt substans eller kan være en blanding. Men det er egentlig alt som forbedrer din kognitive funksjon, det vil si på forbrukernivået: det er vanligvis ikke regulert av FDA, det er naturlig og har begrensede bivirkninger og # 8220;.

Så mens noen nootropister finnes i den organiske delen av din lokale helsebutikk, er andre, for eksempel bulletproof, tilgjengelig i en ferdigpakket formel for letthet.

Etter å ha snakket med grunnleggeren av hvert av selskapene nedenfor og etter å ha søkt ingrediensene og dosene av hver, virket disse blandingene verdig å bli testet.

Vær imidlertid oppmerksom på at nootropiske blandinger ikke er regulert av FDA og kan være ganske dyrt. Snakker alltid med legen din før du prøver disse kosttilskuddene.

1. Antiproof urettferdig fordel for en middag å ta meg

Urettferdig fordel Strokene består av CoQ10 og PQQ, to koenzymer som kan hjelpe cellene dine til å skape energi.

Selv om ingen undersøkelser har blitt utført på dette bestemte produktet, har forskning vist at CoQ10 kan reduseres hodepine Og Beskytt hjernen mot skadelige forbindelser som kan føre til hjernens sykdommer.

En annen studere De fant at tilsetningen av kostholdsdyr PQQ til deltakerne måltider har produsert sterke bevis som forbedrer funksjonene knyttet til mitokondrier, for eksempel mental konsentrasjon.

Urettferdig fordeler:

 • Eksplosjon av cerebral energi
 • Fremmer hjernens helse

«Ved å øke kroppens evne til å produsere ATP & # 8211; Energivalutaen til cellene dine og # 8211; Det gir deg mer hjernens energi og mer kroppsenergi. Unfair Advantage gir en rask og respektfull energi kroppen eksplosjon som forbedrer hjernen uten nerve atmosfæren av koffein og # 8220; sier asprey om produktet.

Instruksjoner: Ta 1 til 4 hetteglass om gangen Urettferdig fordel i løpet av dagen.

2. Opt for cerebral næring biavler & nationals b.LXR hjernens drivstoff

Biavler og naturals n.LXR Han hevder å tilby en ren og gratis jitterhjerneforsterkning. Supplementet lister den kongelige gelé, l’bacopa grønnsak ekstrakt monnieri og ginkgo biloba blad som hoved ingredienser.

Den kongelige geléen er en av de mest overraskende superfoods for hjernen, og mer, er keto & # 8221; sier Carly Stein, administrerende direktør i biavleren & # 8217 s naturals. [8220; mens bacopa Monnieri vegetabilsk ekstrakt og ginkgo biloba blad er to adaptogenes [er] kraftige for hjernen og undervurdert & # 8221;.

Fordeler med Cerebral Fuel B.LXR:

 • Bekjempe tåken av hjernen
 • Generelt minne og fokal støtte

Selv om denne spesifikke blandingen ikke er studert, er det noen undersøkelser på sine individuelle ingredienser.

Bacopa jeg kan hjelpe motvirke tåken i hjernen, mens ginkgoen Det har blitt funnet For å bidra til å fremme minnevern.

Og den har en kongelig gelé, som inneholder en fettsyre som kalles 10-HDA Tilkoblet status lav mental energi hos dyr når vi ikke tar nok. Denne fettsyren støtter et protein kalt & # 8220;Neurotropisk faktor avledet fra hjernen. & # 8220;

En bonus på dette produktet: Det er flytende, som ifølge Stein fremmer Nootropic BioAlailability & # 8211; eller hvor godt kroppen er i stand til å absorbere den.

Instruksjoner: Stein tar personlig et halvt hetteglass hver dag, som er beløpet som tyder på for nybegynnere. Imidlertid er et fullt hetteglass trygt.

3. Hvis du føler deg unearth, prøv neutein

& # 8220;Neutein, For eksempel støttes det av 5 kliniske studier på’mann med alderen som strekker seg fra 18 til 65 år og utover, og demonstrerer at det kan øke konsentrasjonen, L & # 8217, oppmerksomhet og arbeidsminne. Den beste delen er at dette intelligente stoffet fungerer direkte på multitasking-delen av ditt kortsiktige minne og sier Dr. Mike Roussell, PhD, medstifter av Neuro kaffe Og Neutein.

Hva c’er innsiden? En kombinasjon av patenterte grønne og calendula ekstrakter.

Neutein fordeler:

 • Forbedret arbeidsminne
 • vedvarende konsentrasjon
 • Generell kognitiv støtte

Prøv det: Roussell antyder å ta to piller hver morgen med vann i minst 45 dager og overvåke mentale fordeler for å se de daglige effektene.

Kjenn fakta før du prøver

I henhold til forskning og markeder, hjernehelseindustrien vokser, med en forventet verdi av $ 11.6 milliarder innen 2024 & # 8211; Som betyr at selv om du ennå ikke har hørt om disse hjernestimulatorene (tenk: ginseng, L-Teanine, MCT), er det sannsynlig å begynne å gjøre mer A’utseende på Instagram-feeder og hyller av apotek.

Så det er bedre å klargjøre fakta før de faller inn i pakken.

Husk: Ikke alle fungerer på samme måte på alle, og alle har forskjellige anvendelser, fra kreativitet alle’angst.

Selv om vi nevnte fire populære go-to-try, er det mange andre som folk tester for dagen sin.

For å lære mer om hvordan du starter, les vår nybegynnerguide. Og som alltid, kontakt lege før du starter nye kosttilskudd eller narkotika.

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York, som spiller Rugby, går inn i leire, blanding av protein smoothies, forbereder måltider, tverrfitting. Det har blitt en marina person, han prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket med kull og vasket med kull, alt i journalistikkens navn. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, lage benk eller praktisere Hygge. Følg den opp Instagram.