Disney Rash: Bilder, behandling og forebygging

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

A & # 8220; Rash Disney & # 8221; Du kan ikke være souvenir du hadde i tankene, men mange besøkende til Disneyland, Disneyworld og andre fornøyelsesparker finner ut at jeg forsto det.

Det medisinske navnet på Disney-utslett er treningsinducert vaskulitt (EIV). Denne tilstanden kalles også utslett av golferen, utslett av golferen vandrere og vaskulitt.

En kombinasjon av varmt klima, eksponering for sollys og plutselige og langvarige perioder med å gå eller trene ALLE’Åpen forårsaker denne tilstanden. Det er derfor folk som tilbringer lange dager ved å vandre i fornøyelsesparker, være tilbøyelig.

Disney Skin Rash Symptomer

L’EIV er ikke en’utslett, men en tilstand der små blodkar i bena er betent. Hevelse og misfarging kan forekomme på en eller begge ankler og ben. Det skjer ofte på kalvene eller skinnene, men kan også påvirke lårene.

EIV kan omfatte store røde flekker, lilla eller røde og knuste poeng. Det kan kløe, prikkende, brenne eller stikk. Det kan heller ikke forårsake fysisk sensasjon.

L’EIV er vanligvis begrenset til huden som er eksponert og forekommer ikke under sokker eller sokker.

Det er ikke farlig eller smittsomt. Det løser vanligvis alene, ca 10 dager etter retur hjem, når du er borte fra forholdene de forårsaket det.

Hvordan forhindre Disney-utbrudd

Alle kan ha Disney-utbrudd, men kvinner over 50 år kan være mer i fare.

Uansett alder eller kjønn, er det ting du kan gjøre for å forhindre denne tilstanden i løpet av ferien.

Beskytt huden din mot solen

Forskning indikerer Det kan være nyttig å holde bena og ankler dekket med lysskjørt, for eksempel sokker, sokker eller bukser. Dette vil redusere huden viser i direkte og reflektert sollys.

Anekdotisk, noen rapporterer at bruken av solbeskyttelse har samme effekt.

Bruk komprimerende klær

Noen søk Indikerer at de som allerede har opplevd en episode av EIV, kan være i stand til å hindre fremtidige hendelser ved å ha på seg strømper eller kompresjonssokker. Leggings og kompresjonsbukser er også tilgjengelige.

Masser bena

Den samme forskningen tyder på at selv den manuelle lymfatiske dreneringsmassasje kunne være til nytte.

Denne delikate massasje teknikken er designet for å tømme SAP fra bena og øke blodstrømmen i de dype og overfladiske årene. Slik gjør du det.

Drikke vann og gå lys med salt

Drikk mange væsker og unngå å spise saltet mat. Dette vil bidra til å unngå hevelse forbundet med # 8217; EIV.

Bruk pustende klær

Hvis det er varmt og c’det er solen, sørg for at du beskytter bena fra # 8217; soleksponering som dekker dem med lett stoff eller solkrem.

Hvis det er vått, prøv å bære pustende sokker for større komfort. Som dekker huden, vil bidra til å forhindre ytterligere irritasjon.

Hvordan behandle Disney-utslett

Bruk friske kluter eller ispakker

Hvis du opplever denne midlertidige vaskulittformen, bruk et vått deksel, som et håndkle på bena, kan være en god måte å kurere den på. Å holde ferske ben med ispakker eller kalde kluter kan bidra til å lindre irritasjon og redusere hevelse.

Påfør en antipruitøs krem

Hvis L’utslett er purriginøs, ta benk antihistaminer eller bruk topiske kortikosteroider kan gi lettelse. Du kan også prøve å bruke Wipes ALL’AMAMELIDE eller en lotion som reduserer kløe.

Hold deg hydrert

Ikke la deg dehydrere. L’Drikkevann og andre væsker kan bidra til å lindre og forhindre «8217;.

Løfte opp

Det kan være vanskelig å hvile mens du er rundt på ferie, men prøv å gjøre pauser med beina hevet når det er mulig.

Du kan være i stand til å gjøre det mens noen holder din plass i løpende linjer og under snacks eller måltidspauser. Også enter med air condition eller bad kan hjelpe.

Sjekk tjenester for gjester

Disney og andre fornøyelsesparker har vanligvis førstehjelpsstasjoner i hele hotellet. De kan lagre anti-kløe forfriskende gel å bruke på huden. Du kan også forberede deg med litt & # 8216; på forhånd.

Sett føttene dine

Når dagen er over, gi deg selv et forfriskende bad av mel D’havre. Selv å holde benene hevet om natten kan hjelpe.

Disney Polled Images

Andre mulige årsaker

Andre grunner kan forårsake hudutbrudd og hudirritasjon i løpet av ferien. Noen kommuner som ikke er vaskulitt, inkluderer:

  • Varmeutslett (Pungent Heat). L’utslett kan slå voksne eller barn. Det manifesterer seg i varme og fuktige værforhold og resultater fra huden som gni mot hud eller stoff på huden.
  • Urticaria. Denne tilstanden er preget av Urtikaria / Urtikaria og økt kroppstemperaturen. Kan oppstå hvis du trener intensivt eller plutselig rikelig.
  • Solbrenthet og forgiftning. For mye eksponering for solen kan forårsake solbrenthet eller forgiftning. Også kjent som sol allergi, kan denne tilstanden forårsake en smertefull og pruriginøs rød hudutslett og blærer. Du kan unngå det med solkrem eller holde huden dekket med et UV-beskyttende stoff.
  • Kontakt Dermatitt (Allergi). Mens du er på ferie, kan du bli utsatt for miljømessige irriterende stoffer som du er sensitiv eller allergisk. Disse kan inkludere såper og sjampo for hoteller og vaskemiddel som brukes til å vaske sengetøy.

Forslag til å holde seg friske og komfortable

L’Disney-utbrudd kan ikke være den eneste turisme-relaterte sykdommen som oppstår i løpet av ferien. Her er noen andre ferievilkår og deres løsninger.

For føtter og ømme ben

Folk hevder å registrere fra 5 til 11 miles om dagen i fornøyelsesparker som Disney. Den mengden tur er bestemt til å veie på føtter og ben.

En god måte å sikre at føttene dine er alle ELLER EXPLYSE, er å ha komfortable og veladfinerte sko. Pass på at du velger fottøy som lar føttene puste og også gi omfattende støtte.

Velg fottøy som passer for fotturer når det er varmt og føttene, bena og ryggen vil alle være mer egnet på slutten av dagen.

Flip-flops og skjøre sandaler kan ikke være den beste løsningen. Men de er nyttige for å holde deg for en rask endring på slutten av dagen.

Overvektige

Uavhengig av det faktum at solen er lys eller at du går på en overskyet eller tåkete dag, bruk solkrem. En lue og solbriller kan bidra til å beskytte ansiktet og øynene dine. Vurderer også å velge beskyttende klær fra den lyse solen.

Hvis du har en solbrent, må du behandle det med hjemmelagde rettsmidler, for eksempel L’Aloe Vera, Flour Bathrooms D’Havre eller Cold Packs. Hvis solbrentheten din er blære eller alvorlig, må du sjekke med legen på hotellet eller stoppe ved et førstehjelpssenter på temaparken for behandling.

Rolig

Det kan være vanskelig å unnslippe varmen og alle «8217; fuktighet i en fornøyelsespark, men det er måter å holde seg frisk på veien. Vurder følgende:

  • Transport et bærbart batteri eller papirvifte. Du kan også finne batteridrevne fans som holder seg til barnevogner eller kan engasjere seg på rullestoler.
  • Bruk en Nebulizer D’personlig og bærbart vann på ansiktet, på håndleddene og på baksiden av nakken for øyeblikkelig kjøling.
  • Hold drinker i en liten kjøleskappose med en ispakke eller en flaske frossen vann.
  • Bruk en forfriskende bandana med polymerer aktivert rundt pannen eller nakken.
  • Bruk en forfriskende vest. Disse bruker vanligvis fordampende kjøling eller er utstyrt med et kaldt pakke system.
  • Bruk pustende stoffer for å holde huden tørr og komfortabel.

Det viktigste er å drikke mye vann eller fuktighetsgivende drinker. De kan være kalde eller ikke, men å holde seg hydrert, hjelper kroppen din til å gjøre det som er best for å holde deg kult: svette.

På slutten av dagen

Det kan være en ferie, men en dag i en fornøyelsespark kan være utmattende, selv om du er i utmerket fysisk tilstand. På slutten av dagen, prøv å bygge et stille øyeblikk der du kan hvile og lade opp.

Sov godt om natten vil også hjelpe deg med å forynge for underholdningen av neste dag. Drikk mange væsker og unngå å ta for mange dehydratiserende stoffer, for eksempel alkohol og koffein.

Hvis du utvikler en’Disney-utslett, bygge i tide for å ta et bad eller en frisk dusj, etterfulgt av A’påføring av gel eller forfriskende salve. Husk å heve føttene dine.

Husk at Disney-utslettet generelt forsvinner alene innen to uker fra slutten av ferien. Mens det er helbredende, bør kløe og ubehag bli dempet.