#DisabledpePeopleArhot er trendy på Twitter

Bare over to år har gått siden da #DisabledandCute av Keah Brown Det har blitt viralt. Da det skjedde, delte jeg noen bildene mine, mange med min pinne og mange uten.

Bare noen få måneder hadde gått siden jeg begynte å bruke en pinne, og jeg sliter med å tenke på meg selv så søtt og fasjonabelt med det.

I disse dager er det ikke så vanskelig for meg å føle seg attraktiv, men jeg var fortsatt begeistret da jeg fant ut at Andrew Gurza hadde startet # 8217; hashtag #Disabledpeopleethot På Twitter og som begynte å bli viral.

Andrew er en bevissthet om funksjonshemming, en skaperen av innhold og en podcast presentatør & # 8220;Funksjonshemming etter solnedgang, & # 8220; diskutere sex og funksjonshemning.

Da han opprettet #disabledpePeopleArhot, har Andrew spesielt valgt dette språket fordi funksjonshemmede er så ofte ønskelige og infantiliserte.

Funksjonshemmede er så ofte desessuelt og fjernet automatisk fra kategorien «8221; Hot & # 8220; & # 8221; Andrew Han skrev på Twitter. & # 8220; Jeg nekter å være.& # 8221;

#DisabledpePeopleArhot er full av en’bredt utvalg av funksjonshemmede, inkludert folk av farge og LGBTQ-folk +. Noen poserer med mobilitetshjelpemidler. Andre anerkjenner deres funksjonshemming i bildetekster.

Da han begynte, betydde Andrew at Hashtag inneholder mennesker med usynlige funksjonshemninger, kroniske sykdommer og personer med selvidentifiserte funksjonshemminger (som kan eller ikke har en offisiell diagnose). Han ønsket at det skulle være inkluderende av design.

Også, han ser ikke Hashtag som en restriktiv eller spør deaktiverte mennesker til å overholde konvensjonelle skjønnhetsstandarder.

& # 8220; hotness og funksjonshemning presenteres i alle former & # 8221; Andrew Han skrev på Twitter. & # 8220; Hvis du har et funksjonshemning, og du har et bilde du liker, er Hashtags & # 8217 for deg!& # 8221;

Hashtags som #disabledpeopleethot og #disabledandCute er kraftige fordi de har blitt startet av funksjonshemmede for funksjonshemmede samfunnet.

Disse hashtagene bekymringer funksjonshemmede som eier våre fortellinger og personlighet i et samfunn som ønsker å frata oss av disse rettighetene. Dette er ikke funksjonshemmede som er objektive eller fetarbeid. De angår oss at vi hevder vår attraktivitet for våre forhold.

L’bruker av Twitter Mike lenge understreket at hashtagen er Viktig på flere nivåer, Fordi mange mennesker, inkludert medisinske fagfolk, skynder seg å vurdere sunne og ikke-funksjonshemmede hvis de er attraktive.

På mange funksjonshemmede kalles ting som & # 8220;Du er for pen til å være syk& # 8221; O & # 8220;Du er for pen til å holde deg på rullestol. & # 8221;

Disse setningene er ikke bare reduktive, de er også farlige. Når vi tror det er bare en vei for & # 8220; se deaktivert & # 8221; La oss begrense L’omfanget av de som har tilgang til overnatting og omsorg.

Dette kan bringe funksjonshemmede til å bli anklaget for å late som deres funksjonshemning og trakassert på grunn av dette eller nekte de tingene de trenger, for eksempel tilgjengelig parkeringsplasser eller prioriterte sitteplasser. Det kan også gjøre det vanskeligere for funksjonshemmede for å få en diagnose og motta den rette medisinske omsorg.

Faktum er at funksjonshemmede er varme & # 8211; Enten for konvensjonelle dyktige skjønnhetsstandarder og til tross for deres. Det er viktig å gjenkjenne det, ikke bare fordi det gir makt til funksjonshemmede, men også fordi det reformerer ideene som ofte deles på hva det betyr å være sexy og hva det betyr å være deaktivert.

Jeg har ennå ikke publisert bildene mine #DisabledPeopleArhot, hovedsakelig fordi jeg ikke er aktiv på Twitter som for to år siden, og jeg ble også begått. Men jeg tenker allerede på hva jeg skal publisere, fordi jeg er her, jeg er homofil, jeg er deaktivert og, damn det, jeg har lov til å tro på det.

Alaina Leary Alaina Leary er redaktør, Social Media Manager og Boston Writer, Massachusetts. Han er for tiden serverredaktør av like WED Magazine og Social Media Editor for L’Ingen profittorganisasjon Vi trenger flere bøker.