Din sønns bekymringer er normale … eller C & # 039; det er noe galt?

Vokser opp, mine hyppige bekymringer gikk utover de normale infantile bekymringene. Jeg kunne ikke bære grønne skjorter, jeg måtte bruke samme gaffel hver kveld til middag, og jeg leste kapitlene i Bibelen for å hindre at ting skjer. Del på Pinterest

Selv om foreldrene mine var klar over det for en bit & # 8216; Jeg var bekymret for mye at dårlige ting skjedde, de trodde aldri det kunne være en obsessiv-kompulsiv lidelse (DOC). I deres øyne betydde den obsessive tvangssykdommen å vaske hendene gjentatte ganger eller uvanlige fysiske ritualer, men ikke bekymre deg.

De beroliget meg på alle måter som ingen ville dø. Men dette forsvant ikke min ekstreme angst & # 8211; eller min oppførsel. Da jeg ble større og jeg skammer meg over min oppførsel, skjulte jeg min angst. Mine foreldre antok selvsagt at jeg hadde overskredet det som bare var en normal fase av barndommen;.

I mellomtiden har mine bekymringer forverret seg. Jeg nektet tilbudene til å besøke venner fordi jeg ikke ville at foreldrene mine skulle dø ved å bringe meg der. Jeg unngikk musikk med tekster som foreslo døden. Jeg var besatt av’nå hvor foreldrene mine skulle komme og plukke meg opp, for frykt for at de hadde skjedd noe langs veien.

Det viser seg at jeg liker omtrent 1 prosent 3 av barn og ungdom, hadde han en av de vanligste psykiske sykdommene blant barn: OCD. Betraktet en D & # 8217-forstyrrelse, er doktoren preget av obsessive tanker. Tvangs- eller repeterende atferd, brukes da til å regulere eller lindre obsessive tanker. Resultatet er en serie symptomer som kan være skadelig for følelsesmessig velvære og evnen til å jobbe enn et barn.

Hvis du mistenker at barnet ditt kan ha en obsessiv tvangssykdom, ta hensyn til disse fem advarselsskiltene og lærer hva du kan gjøre for å hjelpe deg.

1. Ritualer, rutiner og gjentatte kontroller

De klassiske potensielle tvangsmessige obsessive forstyrrelseskiltene inkluderer repeterende ritualer, rutiner og kontroller. Søk uvanlige eller bestemte ordninger, spesielt de som bekymrer seg for barnet eller forårsaker angst.

For eksempel kan et barn verifisere at alle apparater er slått av før du går i seng. Hvis de ikke kontrollerer en, må de kanskje starte rutinen. Kan ikke like visse tall eller å telle elementene eller berøre spesifikke modeller gjentatte ganger. De kan unngå visse klær eller krevende om rekkefølgen der klærne slites på. Barn kan unngå bakterier og vaske seg motvent. Eller de vil kanskje motstå berøring av deler & # 8220; skitten & # 8221; av kroppen deres, slutte å smekke sko eller slutte å vaske håret.

2. Sjokkerende rutiner som hindrer

Mange barn vil at foreldrene deres skal gi god natt på en bestemt måte, eller at deres plysj dyr er justert i en bestemt rekkefølge. Dette betyr ikke at de har doktor. Dette blir bare problematisk når et barn er besatt av sin rutine og blir sint hvis hans kontroller eller ritualer avbrytes. Barn kan til og med bruke mer og mer tid til deres DOC-oppførsel, som kan forstyrre deres evne til å jobbe.

Det er normalt at et barn vil vaske hendene etter å ha blitt skitne & # 8221; sier Crystal I. Lee, En autorisert psykolog i Los Angeles. «Det er bekymringsfullt om vasken av hendene oppstår for ofte, for perioder med anorormalt lang tid, eller hvis barnet blir sint ekstremt når han ikke kan vaske hendene når han tror han trengte det. Det er også bekymringsfullt om deres oppførsel i børsting av hender eller deres bekymring for skitne begynner å forstyrre deres deltakelse i skolen [og] spiller med jevnaldrende & # 8220;.

3. Foreldre deltakelse i rutiner

Et annet tegn på at et barn kan lide av obsessiv tvangssykdom er involvering av foreldre i ritualer og rutiner. Barn er ikke i stand til å regulere skummelt følelser som obsessive kompulsive lidelse manifesterer seg og ofte trenger foreldrene sine til å delta. For eksempel kan et barn insistere på at en forelder setter ham i seng på en bestemt måte eller hjelper ham med å kontrollere alle dørlåsene.

& # 8220; Barn stole på foreldrene for å håndtere obsessiv kompulsiv lidelse for dem & # 8221; sier Debra grønn, En autorisert dobbel og familie terapeut. & # 8220; Hvis foreldrene ikke gjør det som barnet ønsker, blir barnet veldig bekymret.& # 8221;

Ifølge Green, & # 8220; hvis som en forelder, oppdag at du styrer sønns angst etter sine ritualer, kan barnet ditt sliter med mer enn normalt infanteri bekymringer & # 8221;.

4. Påtrengende og obsessive tanker

Barn kan ha tanker om stygge ting som skjer med seg selv eller til sine kjære, eller de kan forårsake skade på noen andre. Selv om repeterende atferd er enkle å gjenkjenne, med mindre et barn ikke signerer bekymringsfulle tanker, kan de ikke lett observeres.

Lee anbefaler å snakke åpent med de engstelige barna av deres frykt.

& # 8220; Barn med obsessiv tvangsforstyrrelse skammer seg ofte og skammer seg og skammer seg, så det er viktig at foreldrene snakker med vennlighet, kjærlighet og empati med sine barn av deres mistenkte & # 8221; sier Lee. & # 8220; kan hjelpe deg med å uttrykke problemet, som å ringe OCD A & # 8216; bekymring Monster’at barnet kan trenge hjelp til å møte.& # 8221;

5. Sammenbrudd eller atferdsproblemer

Hengere av sinne og atferdsproblemer kan kobles til mange barnproblemer, inkludert obsessiv tvangssykdom. Den obsessive kompulsive lidelsen kan være forstyrrende, skammelig og forstyrrende for barn. De håndterer skremmende tanker og overveldende følelser uten verktøyene for å gi mening til dem alene. Barn kan handle tilsvarende.

Noen ganger, hvis et barn har den obsessive tvangssykdommen, kan det ha utbrudd av sinne, ofte hjemme når ting ikke gjøres på en bestemt måte, sier han Shawn ewbank, En autorisert psykolog på Mind Health Institute of Santa Monica, California. Noen ganger, når et barn har atferdsproblemer, kan obsessiv tvangssykdom være en av de mange grunnene til at noe kan skje / # 8221;.

Hva å gjøre hvis du tror at barnet ditt kan ha en obsessiv tvangssykdom

Hvis du utsteder barnet ditt, kan du ha en obsessiv tvangsforstyrrelse, det kan være på tide å se en profesjonell. Eksperter anbefaler å bringe barnet fra familiens lege eller konsultere en psykisk helsepersonell, som sannsynligvis vil anbefale en komplett psykologisk vurdering. Før du tar den obsessive tvangssykdommen, generelt, jo mer lett å administrere det.

Hvis et barn er diagnostisert med obsessiv kompulsiv lidelse, kan behandlingen inkludere terapi, for eksempel atferdsmessig kognitiv terapi (CBT). CBT hjelper barn til å utvikle håndteringsfunksjoner til å håndtere besettelser og tvang. Disse ferdighetene gir et barn verktøyene han trenger for å justere sin angst og redusere driften. Selv en psykiater kan anbefale narkotika.

Doken er stressende for både barn og deres familier. Grønn anbefaler å være støtte og gjenkjenne at det ikke er babyens feil, som ikke velger å gjøre det. Dette er noe som i deres hjerne, de virkelig sliter. & # 8220;

I dagens foreldre kultur, hvor C’er tendensen til å diagnostisere normal oppførsel av barndommen, mine foreldre kan ha reagert annerledes på mine bekymringer. Det tok imidlertid meg nesten 20 år å forstå min obsessive tvangsforstyrrelse og lære at det var en lidelse som kunne behandles. Det tok utdanning, profesjonell hjelp og veldig kjærlig støtte for å overvinne min obsessive tvangssykdom.