Diett mel d & # 039; havre: slanking topp

Beskrivelse

D & # 8217 mel; havre består av tørre havre. L’havre regnes som en hel frokostblanding med en rekke ernæringsmessige fordeler. D & # 8217 mel; havre er en favoritt frokost fra mange mennesker, spesielt i vintersesongen. Dens smak og næringsinnhold kan økes ved å legge til frukt eller andre elementer.

I lys av disse fakta er det ikke overraskende at en diett basert på melet D & # 8217 er opprettet;. Men dietten laget av mel d’havre er sunn og gir deg reelle resultater av vekttap?

La oss gi en titt nærmere Cos’er kostholdet basert på mel D’havre og hvis det er noe du vil prøve å nå dine vekttapsmål.

Hva er dietten av mel d’havre?

Dietten av mel D’havre fokuserer på mel D’havre, som navnet antyder. Men C’det er mer enn å spise D’havre. Det grunnleggende konseptet spiser melet D’havre som hovedretten for en eller to måltider om dagen.

C’Det er også kostholdet basert på mel D’havre som inkluderer to faser. Disse er:

  • Trinn 1: Eating Mel D’havre for tre måltider om dagen for den første uken. I løpet av denne tiden bør du bare spise hele havre og ingen mel D’instant havre. Du kan ha litt & # 8216; frukt med D’havre og snacks.
  • Trinn 2: Etter den første uken eller fasen, vil du spise mel d’havre for en eller to måltider om dagen med et sunt og fettfattig alternativ for andre måltider. I denne fasen blir flere frukter og grønnsaker lagt til, og du kan spise mel D’Instant Oats.

L’Et annet alternativ er et seks-dagers matprogram som inkluderer D & # 8217 mel; havre for to av de daglige måltidene. Dette ligner på trinn to av tofasetalternativet. Jeg ville bare kjøpe hele syv dager med mel D’havre for hvert måltid.

Hva du spiser med dietten av mel D’havre?

Når du forbereder melet d’havre, den anbefalte porsjonsstørrelsen er 1/2 kopp. Til frokost og lunsj, The Flour D’havre er din hovedrett.

Lar deg legge til eller spise en liten mengde skummet melk og litt & # 8216; av frukt, i tillegg til tynn yoghurt. Kanelen er også en’stor tilsatt for smaken.

Du vil lage en morgenmat, som vanligvis er frisk frukt, og en ettermiddagsmatbit basert på rå grønnsaker eller valnøtter.

Til middag inneholder gulvet en type grillet kylling, fisk, en liten magert biff eller til og med en kalkun burger med courgette pommes frites. Og for en fryd, tillater en kalorisk dessert etter middagen.

Hva er helsemessige fordeler som kommer fra kostholdet basert på mel d’havre?

Som nevnt, L’havre er integrerte korn og kan være en del av et sunt kosthold. De gir også fiber. En halv kopp flak d’havre som er blitt tilberedt i vann, inneholder følgende næringsstoffer:

  • 2 gram mat fiber
  • 3 gram protein
  • 0 gram sukker

L’havre inneholder også 2% av den anbefalte daglige mengden kalsium og 6% jern. Jeg er lav i kalorier og inneholder bare 1.5 gram fett.

Fordelene med forbruket av mel D’havre inkluderer å redusere risikoen for hjertesykdom og tykktarmskreft. Integrert frokostblandinger som havre kan også bidra til å redusere blodtrykket og fremme fordøyelsen. D & # 8217-melet kan sikkert være en del av et sunt kosthold.

Diettrisiko basert på mel d’havre

Havre og mel d’havre tilbyr en rekke fordeler for din generelle helse. Men det er noen risikoer for å være oppmerksom på når du spiser dietten til mel D’havre.

Som alltid, bør du konsultere legen din før du starter et diettprogram. Dette inkluderer et diettprogram som består av sunne matvarer, som FLOW D’havre. Informer legen din i din medisinske historie og eventuelle medisinske forhold du måtte ha.

Dietten av mel D’havre er et svært lavt kalori diett, og noen leger kan vurdere å telle kalorier for lav for å opprettholde et sunt kosthold. Derfor kan det være nødvendig å øke kaloriinntaket hver dag ved å legge til mer enn maten som er oppført i kostholdet basert på mel d’havre.

Dietten av mel D’havre er restriktiv. Monotonen av å spise mel d’havre for en eller to måltider per dag kan gjøre det vanskelig å beholde det. Dette kan gjøre det vanskeligere å miste vekt.

Risikoen for å spise dietten av mel D’havre kan reduseres ved å endre matprogrammet. I tillegg til å øke kalorietallet til en anbefalt lege av legen din, kan du også legge til flere varianter ved hjelp av flere grønnsaker og andre sunne sider, inkludert forskjellige frukter.

Denne strategien kan hjelpe med monotonen til et slikt restriktivt diett.

Dietten laget av mel d’havre vil hjelpe deg å gå ned i vekt?

Hvis fulgte riktig, kan dietten av mel D’havre kan hjelpe deg i din generelle vekttapsplan. Matprogrammer er kalorier og fettstoffer med fett og inkluderer sunne matvalg.

D & # 8217 mel; Avenena selv kan hjelpe deg å gå ned i vekt fordi det vil hjelpe deg å føle deg full lengre enn andre matvarer. Fiberinnholdet i melet D’havre kan også hjelpe fordøyelsessystemet.

D & # 8217 mel; havre er et billig alternativ, noe som vil gjøre det lettere å holde seg til et vekttapssystem som koster penger eller krever spesielle dyre måltider.

Som med enhver sunn livsstil eller diett, er det tilrådelig å inkludere noen form for trening på daglig basis. Dette vil øke antall kalorier som er brent hver dag, så vel som å holde kroppen din i form og redusere potensialet for muskelmasse tap.

Bunnlinjen

D & # 8217 mel; havre er et godt valg som skal inkorporeres i noe sunt kosthold. Det vil forbedre helsen til ditt hjerte og generell helse. Hvis det utføres riktig, kan dietten av mel D & # 8217, ha en effektiv måte å miste på.

Spørsmål:

Restriktive dietter (som dietten av mel D’havre) anses som farlig for helse?

TIL:

Ja, ekstreme dietter som forbedrer en mat som eksklusive andre sunne matvarer kan være farlig for helse. Dette skyldes endringer i metabolisme, kroppsammensetning, intestinale bakterier og alt 9217; næringsinntak. Det ekstreme dietten fremmer også et negativt forhold til mat og tar ofte ikke hensyn til årsakene til matadferd. Fase 1 av dietten basert på mel d’havre er ekstreme og anbefales ikke. Fase 2 er mer balansert og mindre restriktiv. Så det innebærer mindre risiko. Det er imidlertid ikke sannsynlig at de fleste er i stand til å støtte denne langsiktige dietten, noe som kan føre til vektgjenoppretting når dietten er fullført.

Healthline Medical TeamSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.