Diet Soda er trygt for diabetes?

Kosttilskudd og diabetes

Forvaltningen av blodsukkernivået er et daglig mål for personer med type 1 diabetes og type 2.

Mens å spise sukker ikke forårsaker noen av de to typer diabetes, hold under kontroll L’Inntaket av karbohydrater og sukker er en viktig del av styringen av begge typer diabetes. Spise på en sunn måte og forbli aktiv kan også redusere risikoen for å utvikle type 2 diabetes.

Overvekt eller fedme; fedme er knyttet til utviklingen av type 2 diabetes. Faktisk er fedme en av hovedårsakene til type 2 diabetes.

Sekund Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Mer enn en tredjedel av amerikanske voksne lider av fedme. Fedme kan sette deg i fare for diabetes og andre helsemessige forhold.

Spis høyt forvandlet mat til høyt sukkerinnhold, usunn fett og tomme kalorier øker risikoen for økt vekt.

Drikke Sugary Drikkevarer er også en risikofaktor for utviklingen av type 2 diabetes. Hvis du jobber for å holde blodsukkernivået under kontroll eller administrere vekten din, kan du velge kostholdsdyr.

Lavt i kalorier og sukkerarter, ser diettdrikker å være et godt alternativ til sukkerholdige drikker. Kostholdsdrikker er 99% fra vann, og kontrollerer varnæringsverdiene, bør du se mindre enn 5-10 kalorier og mindre enn 1 gram karbohydrater per porsjon.

Selv om de ikke inneholder sukker, blir diettdrikker vanligvis søtet med kunstige søtningsmidler. De kan inneholde naturlige eller kunstige aromaer, fargestoffer, syrer, konserveringsmidler og koffein.

Forskning & # 8211; Undersøkelser

En tid, C’var svært debatt om sikkerheten til kunstige søtningsmidler. Mange fryktet at disse søtningsmidlene forårsaket noen typer kreft. Studier utført i årene og 1970 foreslo at det kunstige sakkarins søtningsmiddel var forbundet med blærekreft hos hannrotter.

Fra det øyeblikket ble imidlertid Saccharina ansett som trygg og ble brukt trygt i # 8217; matforsyningen i over hundre år. Hans 300 ganger søtere sammenlignet med sukrose eller bordsukker, så små mengder brukes til å søte mat og drikke.

Den gjennomsnittlige personen inntar Mindre enn en’oz av Saccharina i et år.

National Cancer Institute og Food and Drug Administration (FDA) blant mange andre regulatoriske og profesjonelle organisasjoner vurderer søtningsmiddelen trygt.

L’Aspartam, et annet vanlig, men kontroversielt søtningsmiddel, oppnådd fullmakt til bruk i 1981 som en sukker erstatning.

FDA regulerer kunstige søtningsmidler som mat tilsetningsstoffer. Gjennomgang og godkjenner kunstige søtningsmidler før de kan selges. Noen tilsetningsstoffer er generelt anerkjent som trygge (gras) og har FDA-godkjenningen.

L’Aspartam, Saccharin og Sucralose finnes ofte i kostholdsdrikker og er alle revidert og godkjent av FDA.

Andre vanlige godkjente søtningsmidler for FDA-bruk inkluderer fordel, acesulfame kalium og neotame.

Hva er risikoen?

Selv om diettdrikker er sikre, gir de ikke næringsstoffer. I tillegg til diett brus, L’ADA anbefaler drikkevann, kald eller varm te ikke søtet og glitrende eller infundert vann, som på samme måte ikke har kalorier og få næringsstoffer.

Selv om de inneholder karbohydrater, melk og 100% fruktjuicer, kan klokt velges hvis de anser næringsstoffene de gir. Pass på at du begrenser fruktjuicer på grunn av deres høye naturlige sukkerinnhold.

TIL 2000 studie Publisert på arkivene til barn og ungdomsmedisin studerte risikoen for Cole forbruk i unge mennesker.

Studioet fant at drikke kullsyreholdige drikker var forbundet med beinfrakturer i tenåringsjenter. De fleste jenter drakk sukkerary soda regelmessig, mens bare 20 prosent drakk diettversjonen.

Selv om det samme ikke har blitt vist for guttene, oppstod studien om å erstatte melk med brus i en kritisk periode for beinutvikling.

Forbruket av kosttilskudd for voksne blir bare problematisk når mengden som forbrukes er svært overdreven. Dette kan føre til større koffeinutleie hvis drinker inneholder koffein.

Erstatt alle vann- og meieriprodukter eller 100% juice med kosttilskudd i kostholdet kan føre til mangel på essensielle næringsstoffer.

Den akseptable daglige dosen (DGA) er nivået på rekruttering som er sikkert. For en 150 pundvekt voksen, DGA er 20 tolv gram brus eller 97 pakker av søtningsmidler uten kalorier som aspartamet.

Aspartam og diabetes

L’aspartam er et av de mest brukte kunstige søtningsmidlene. Navnene på merkene inkluderer Nutrisweet og like. L’aspartam er et lavt kalori søtningsmiddel som er 180 ganger søtere enn sukker og ofte brukt som sukker erstatning.

Det inneholder ikke kalorier eller karbohydrater, så det vil ikke ha noen effekt på blodsukkernivået.

L’Aspartam består av to aminosyrer tilstede i naturen, som er de bestanddelene av protein for mannen.

Disse to aminosyrene & # 8211; asparaginsyre og fenylalanin & # 8211; De finnes i kjødet, frokostblandinger og melk. L’Aspartam bryter ned i disse to aminosyrene og i en liten mengde metanol og akkumuleres ikke i kroppen.

Negativ utskrift på # 8217; aspartam er hovedsakelig basert på dyreforsøk.

Fordi rotter ikke metaboliserer på samme måte som mennesker, og de fleste av disse studiene bruker ekstreme doser av eksperimenter for testing, reflekterer resultatene ikke over sikkerheten til den aspartam for mennesker som bruker en typisk daglig mengde.

En annen vanlig hørt urbane myte er at kunstige søtningsmidler gjør kroppen din til å kreve sukker.

Faktisk har mange studier oppdaget at folk som erstatter hyperfloriske drinker med lavt kalori sugareder, har en tendens til å gjøre sunnere matvalg og spise mindre desserter, å miste vekt senere.

fordeler og ulemper

Når det gjelder diett brus og diabetes, er det fordeler og ulemper å vurdere.

Pro av drikke diett brus med diabetes inkluderer

  • Inneholder mindre karbohydrater enn vanlig brus.
  • Bremse ønsket om sukker uten sukkeroverbelastning.
  • Du bruker mange færre kalorier.

Tellerforbruket av diett brus med diabetes inkluderer

  • Du bruker noen eller ingen kalorier, men du får ikke noen ernæringsmessige fordeler.
  • Det er fullt av potensielt skadelige tilsetningsstoffer.
  • Det langsiktige diett brusforbruket er fortsatt forbundet med vektøkning og andre helserisiko.
  • Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser en økning i risikoen for diabetes og metabolsk syndrom med både diett brus og med vanlig inntak av brus.

Alternativer

Mens vannet er det beste rådet for hydrering, foretrekker de fleste drinker med litt & # 8216;. Hvis du foretrekker å ikke ta en diettdrink, er det flere gode alternativer å velge mellom.

Selv melk er et akseptabelt valg, selv om det er bedre å begrense sukkerholdig melk, for eksempel sjokolademelk) og holde styr på karbohydrater, siden kodelk, ris og soya inneholder alle karbohydrater.

Andre alternativer til ikke-meieri melk kan ha mindre karbohydrater, men mangel på næringsverdien av kumelk eller soya melk.

Usøtet te er en’et annet alternativ. Som du foretrekker varm eller kald, kan du velge mellom et stort antall forskjellige smaker og typer te. Husk at 8217; å legge til et naturlig søtningsmiddel som honning legger til karbohydrater og kan øke blodsukkernivået.

Til slutt, i tvil, prøv fruktvannet. Du kan legge til frukt (spesielt bær), agurker, sitron og aromatiske urter (for eksempel basilikum og mynte) i # 8217; vann. Selv det glitrende vannet er et godt alternativ, så lenge karbohydrater og kalorier uten karbohydrater.

Ta bort

Enten å gå ned i vekt eller administrere diabetes, bli proaktiv på reduksjonen av # 8217; sukkerinntaket er et positivt trinn. Bytt til kostholdsdrikker kan hjelpe deg med å nå målet ditt.

Å drikke en lavt kalori drikke kan være et bedre alternativ enn det søtede sorten, og det er mange valg av akseptable søtningsmidler tilgjengelig.

Vær oppmerksom på dine spisevaner, Dell’fysisk aktivitet og drikkevarer valgt. Dette vil hjelpe deg med å håndtere blodsukkernivået bedre.