Diabetes tretthet: 8 tips for trening når du ikke har energi

L’Øvelse har aldri vært en livsstil for Denise Baron. Men etter diagnosen diabetes av type 2 for to år siden, finner Baron nå en måte å gjøre treningsdelen av dagen på.

For meg, # 8217; Øvelse er aldri blant mine første tre ting å gjøre i livet, men på dag D’i dag er det et krav / # 8221; sier 49 år gammel til Healthline.

Som millioner av andre som bor med type 2 diabetes, inneholder Baron nå den rollen som 8217; fysisk trening spiller i styringen av hans symptomer. Når det er sagt, vet han også og # 8220; diabetes tretthet & # 8221; en vanlig tilstand av tilstanden som kan gjøre det vanskelig å opprettholde et sammenhengende treningsprogram.

Så’er diabetes tretthet?

Takling Type 2 Diabetes kan være slitsomt. Og når du alltid er sliten, er alt du klarer å overskride dagen. Dessverre er mer søvn ikke nødvendigvis det riktige svaret.

utdanning Demonstrere at personer med type 2 diabetes opplever ekstrem tretthet og tretthet som kan forstyrre sine liv og gjøre det vanskelig å betjene. L’Virkningen er så viktig at eksperter nå refererer til dette som & # 8220; diabetes tretthet & # 8221;.

& # 8220; Overdreven følelse av tretthet eller tretthet er vanligvis forbundet med diabetes, men årsaker kan være multifaktoriske og forklarer Sheri Colberg, PhD, FacsM og Professor Emerita of Motor Sciences.

[8220; Den vanligste årsaken er det økte glukosenivået i blodet, som kan få deg til å føle deg lat og sløvet og forklarer. Og hun burde vite. I tillegg til å hjelpe andre, sameksisterer Colberg også med diabetes.

Colberg understreker også at folk kan føle tretthet som følge av noen diabetes komplikasjoner, som nyresykdom, eller som en bivirkning av noen rusmidler.

Hvordan håndtere diabetes tretthet

Det er ikke en hemmelighet at L’Regular trening er grunnleggende for å håndtere og forhindre ulike helsemessige forhold, inkludert type 2 diabetes. Faktisk, filen American Diabetes Association (ADA) Anbefaler L’fysisk aktivitet til alle som bor med diabetes for å håndtere glykemisk kontroll og generell helse.

Spesielt oppfordrer ADA folk som bor med diabetes for å avbryte lange perioder med å sitte med lett aktivitet som gjør 3 minutter med lett øvelse (for eksempel strekker eller gå) hvert 30. minutt.

; Tretthet er vanlig blant personer med diabetes, som kan gjøre det vanskelig å behandle motivasjon og # 8217; energi for å forbli fysisk aktiv & # 8221; forklarer Dr. Emily Schroeder, Endocrinologist of the Kaiser Permanent til Denver.

Men L’Øvelse er en avgjørende del av diabetesforvaltningen. Schroeder sier at det er grunnleggende at pasientene finner måter å integrere L & # 8217, trene i sin daglige rutine.

Når en rutine er etablert, kan du gradvis øke denne aktiviteten opptil 30 minutter om dagen & # 8211; eller mer & # 8211; Som kroppen din blir vant til.

Del på Pinterest

4 tips for å følge et treningsprogram

Det første å huske på, sier Colberg, er at det sannsynligvis vil gjøre noen fysisk aktivitet for å hjelpe deg med å føle deg bedre og mindre sliten, selv om det bare er å gjøre flere daglige skritt. & # 8220; Fysisk bevegelse må ikke være en økt av strukturerte øvelser for å senke blodsukkeret eller få deg til å føle deg bedre i Short & # 8221; forklarer.

Når den trettheten av diabetes begynner å stige fra disse aktivitetene, kan du føle deg mer som å begå deg i øvelser som å gå, motstandstrening eller dans.

Som en endokrinolog har Schroeder en stor arbeidserfaring med type 2 diabetes og # 8217; diabetes tretthet. Når han snakker med pasientene i «8217; fysisk trening, gir den dem følgende råd:

 • Etablere mindre mål og bygge derfra. & # 8220; Hvis du begynner å tenke at du må gå på treningsstudioet i timevis hver dag for å holde deg i form, er det mer sannsynlig å gi opp før du fortsatt starter & # 8221; sier. I stedet utfordrer du deg selv til å trene i små trinn. For eksempel kan du gå i 10 minutter, tre ganger om dagen, for å få 30 minutter anbefalt for moderat daglig trening.
 • Ikke gå alene. Ta del i en leksjon eller planlegger å trene med en venn. Det er mye vanskeligere å la innsatsen bevege seg bort fra en treningsøkt når du har en treningsmann som venter på deg, eller du har allerede forpliktet deg til å delta i et kurs / «8221; sier Schroeder.
 • Prøv aktiviteter som doble plikt. Aktiviteter som hagearbeid kan være en god øvelse, for ikke å nevne en god måte å ta en pusteaktig D & # 8217, frisk luft. Schroeder sier også å vurdere innenlandske gjerninger som å passere støvsugeren i 15 minutter (som kan brenne opptil 90 kalorier). ; Klemmer øvelsen som også flirker fra listen over ting å gjøre, kan gi dobbelt motivasjon til å være aktiv & # 8221; sier.
 • Hold blodsukkeret under kontroll. Noen individer må kanskje overvåke blodsukker før og etter øvelsen. Schroeder sier at treningen blir lettere hvis blodsukkernivået er i det normale området. Også, L’Trening kan forårsake lavt blodsukker. Derfor må du snakke med legen din på måter å holde blodsukkernivået innenfor normale grenser under og etter treningen.
  • Start sakte, men prøv å nå 30 minutter anbefalt for moderat daglig trening.

  4 ideer om øvelser for å starte hjemme eller ute

  Dott.SSA Pamela Merino, MD TopLine internist sertifisert i fedme og livsstil medisin, sier at noen fysiske treningsformer kan være bedre enn andre hvis du har å gjøre med diabetes tretthet. Anbefaler å starte sakte og sakte med den fysiske aktiviteten.

  Selv engasjerende i fem minutter kan gjøre en forskjell. Anbefal Tai Chi (siden det inkluderer en sunn pusting, balanse og styrking), vannøvelser, yoga, turgåing og sitteøvelser.

  Og hvis du ikke er klar for treningsaktiviteter utenfor hjemmet, sier Schroeder at det fortsatt er øvelser du kan gjøre hjemme for å øke din fysiske aktivitet. Her er noen bevegelser som anbefaler pasientene dine:

 • Hold vekter under sofaen for å tilpasse dem til noen krølle av biceps mens du gjør Dell’Siste Marathon & # 8220; Hunters of Home & # 8221;. Det er så enkelt og fordelaktig.
 • Stå opp og løp på stedet under annonseringspauser. I # 8217; nå gjennomsnittlig fjernsyn, er det 15 minutters bevegelse.
 • Løft bena i sengen. Før du går opp om morgenen, tilbringe noen få minutter som ligger på baksiden, senk ned løft og # 8217; senk et ben om gangen. Prøv to serier fra 10 repetisjoner for benet for å bla blodet og starte dagen med mer energi.
 • Prøv abdominal crunches. Disse er også enkle å gjøre i sengen, og det er mange varianter å prøve at de kan holde dem interessante og utfordre forskjellige muskelgrupper.
 • Avhengig av nivået på innledende fysisk form og medisinske forhold, er det viktig å samarbeide med en lege eller instruktør for å utvikle en plan som passer for deg.

  Når det gjelder å jobbe med en profesjonell, er Baron enig i at det er nyttig å se etter informasjon fra eksperter på treningsfeltet.

  Nå bor han en ayurvedisk livsstil, som han sier at han forandret sitt liv til det bedre. Den fysiske aktiviteten består av daglige turer og sykkelturer hver morgen i 20-40 minutter, som strekker seg hver dag og av og til søtt yoga.

  Pass på at du snakker med legen din før du starter et treningsprogram. Kan hjelpe deg med å bestemme den mest effektive måten å håndtere diabetes tretthet, slik at du kan inkludere den fysiske aktiviteten i dagen din.

  Sara Lindberg, Bs, M.Ed, det er en freelance og fitness forfatter. Han har en grad i motorvitenskap og en mastergrad i rådgivning. Han tilbrakte sitt liv med å utdanne folk på helse, velvære, mentalitet og mental helse. Det spesialiserer seg på kroppsforbindelse, med særlig vekt på måten vår mentale og følelsesmessige velvære påvirker vår fysiske og helseform.