Diabetes og minne tap: Symptomer, årsaker og mer

Forståelse av diabetes

I 2012, 9.3 prosent av folk i USA hadde diabetes. Dette betyr at om 29.1 million Amerikanerne hadde diabetes i 2012. Dette tallet vokser. Hvert år diagnostiserer legene et estimat 1.4 millioner Nye saker i USA.

Diabetes er en sykdom som innebærer å ha høyere blodsukkernivå enn normalt. Dette er kjent som hyperglykemi. L’Hyperglykemi oppstår når kroppen din ikke kan produsere eller svare på insulinet. Bukspyttkjertelen produserer hormonell insulin for å justere blodsukkernivået. På grunn av den reduserte produksjonen av insulin eller motstand, alt «8217; hormon, blodsukkernivåer en tendens til å være høy.

Type 1 diabetes

Dette er også kjent som ungdomsdiabetes. En autoimmun prosess kan forårsake type 1 diabetes. Hvis du har type 1 diabetes, angriper kroppen din antistoffer insulinprodusenter i bukspyttkjertelen. Du trenger insulin for å hjelpe glukose molekyler inn i cellene. Når glukosen kommer inn i cellene, kan kroppen din bruke den til å skape energi. Personer med type 1 diabetes produserer ikke tilstrekkelige mengder insulin. Dette fører til blodsukkernivået høyere enn normalt.

Insulininjeksjoner er en nødvendig del av livet for folk som lever med type 1 diabetes. Fra og med 2012, om 1.25 millioner Amerikanerne hadde type 1 diabetes.

Type 2 diabetes

Dette er den vanligste formen for diabetes i verden. Hvis du har type 2 diabetes, produserer kroppen din insulin, men det kan ikke bruke det i måten det skal. Denne motstanden gjør bukspyttkjertelen produsere mer insulin. Det tilsatte insulin øker hormonelle nivåer i blodet. Dette kan ha langsiktige negative effekter på hjernen.

KONTROLL: Diabetes i figurer: Fakta, statistikk og deg »

Forstå tap av minne

Minnetap er et normalt fenomen med aging. Det er forskjeller mellom minnetap som oppstår med alderen og komplekse minneendringer forårsaket av Alzheimers sykdom (AD) og andre relaterte degenerative sykdommer.

Glem navn og lagre varer feil er knyttet til minne tap relatert til alderen. Disse symptomene påvirker vanligvis ikke din evne til å leve selvstendig.

Mer alvorlige symptomer på minnetap kan inkludere:

  • Glem ordene til felles bruk, noen ganger mens du snakker
  • gjenta de samme spørsmålene
  • Gå seg vill mens du går eller kjører
  • Eksperimenterer plutselige humørsvingninger
  • Ikke kunne følge instruksjonene

Disse symptomene indikerer mulig utbrudd av demens. Hvis du finner en av disse symptomene, bør du konsultere legen din. Sammen kan du forstå hva symptomene dine forårsaker.

Den vanligste typen demens er L & # 8217;. Nylig Undersøkelser foreslo at «8217 kan være sterkt forbundet med å ha høye blodsukkernivåer.

Hvordan diabetes kobles til minnetap

Minnetap og generell kognitiv forverring, som er begge symptomene på’til, kan kobles til type 2 diabetes. Skader på blodkar er vanlig hos personer med diabetes. Denne skaden kan føre til kognitive problemer og vaskulær demens. Disse ses ofte med symptomene på # 8217;.

Resultatene av en studere vis at AD-annonsen er nært forbundet med signalering av # 8217; insulin og metabolisme av glukose i hjernen. Hjernen inneholder insulinreseptorer. Disse strukturene gjenkjenner insulinet;. L’insulin påvirker kognisjon og minne. Når insulin i kroppen din er ubalansert, øker risikoen for annonsen. Denne ubalansen kan forekomme hos personer med type 2 diabetes.

Forskere har også undersøkt hvordan symptomene på metabolsk syndrom påvirker minnet. Metabolsk syndrom er en risikofaktor for type 2 diabetes. Syndry-symptomer kan inkludere:

  • Økt blodtrykk
  • Høye blodsukkernivåer
  • Unormale kolesterolnivåer
  • Kroppsfett øker spesielt rundt livet

Studien konkluderte med at sammenhengen mellom høye nivåer av sukker og til begge retninger. Personer med metabolsk syndrom har større risiko for å utvikle L & # 8217;. Folk med ofte utvikler hyperglykemi og motstand mot insulinet.

Disse konklusjonene forsterkes av en gjennomgang publisert i Neuroscience grenser. Selv om forskerne ikke kjenner det fulle tilkoblingsområdet på dette tidspunktet, er forbindelsen mellom signalering av # 8217; insulin og Alzheimers sykdom er klar.

Les på: Old Age eller Qualcos’andre? 10 første tegn på demens »

Hva er perspektivet?

Når legen bestemte årsaken til minnetapet, vil han jobbe med deg for å skape din behandlingsplan. Dette kan inkludere endringer i livsstilen hvis du er i fare, eller hvis du allerede har blitt diagnostisert med type 2 diabetes.

Hvis’på grunn av tap av minnet, kan legen anbefale å starte colinesterasehemmere. Disse hemmene har en tendens til å forsinke forverringen av symptomer og kan forbedre funksjonaliteten hos personer med demens. Avhengig av hvordan sykdommen utvikler seg, kan de foreskrive flere legemidler.

Forslag til begrensning eller forebygging av minnetap

Følg disse forslagene for å forbedre cerebral kognisjon og forhindre tap

Bytt til et sunt kosthold med frisk frukt og grønnsaker, hele korn og magert kjøtt. Du bør også begrense L’ta fullrike matvarer. Dette er kjent som & # 8220; Middelhavet diett & # 8221;. Denne dietten var tilkoblet til en lavere risiko for kroniske degenerative sykdommer som L & # 8217;.

Legg til flere Omega-3 fettsyrer til kostholdet ditt. Omega-3 kan bidra til å forbedre hjertesykdommen og forhindre kognitiv nedgang.

De har hatt tradisjonelle kinesiske medisinbehandlinger positive resultater I styringen av symptomer på metabolsk syndrom. Aktive forbindelser som berberin eller de som er tilstede i ginseng og bitter melon, kan hjelpe med glukose metabolisme og lipider.

Du bør konsultere legen din før du tar noen supplement. Hvis du konsulterer en alternativ lege, må du kontrollere at du holder en liste over alle kosttilskuddene du bruker og konsulterer legen din. Du bør diskutere noen interaksjoner med andre rusmidler du kan ta.