Diabetes og hjertesykdommer

Kardiovaskulære sykdommer, også kjent som hjertesykdom, påvirker to til fire ganger flere mennesker som lever med diabetes med hensyn til mennesker uten tilstanden.

I de senere år har det medisinske samfunnet fått betydelig informasjon om årsakene til hjertesykdommer, om hvordan de er relatert til diabetes og hvordan de skal hindre dem. Med mindre du er helt oppdatert på den nyeste forskningen, kan du ikke være klar over hva det betyr å leve med diabetes og hjertesykdom.

Les videre for å finne ut COS’Er virkeligheten og så’er fiksjon på hjertesykdom og diabetes.

Myte: Folk med hjertesykdommer bør unngå å slite

Forbli aktiv er alltid en god ide, med mindre legen din forteller deg annerledes. For mange som bor med diabetes og hjertesykdom, kan en stillesittende livsstil føre til komplikasjoner som blodpropper, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Delta i moderate fysiske aktiviteter som å gå og dans, vil bidra til å forbedre sirkulasjonen og styrke hjertets muskler. Det vil også oppmuntre til en følelse av helse og generelt velvære. Hvis du bor med diabetes og hjertesykdom, gå ut og flytte!

Myte: Bare overvektige mennesker har diabetes

Selv om overvektig eller # 8217; fedme øker sjansene dine for å kontraherende diabetes, det er tutt’annet enn den eneste risikofaktoren. Selv ting som genetikk, 8217; alder og familiehistorie spiller en viktig rolle.

De fleste overvektige folk vil ikke utvikle diabetes, og mange mennesker med type 2 diabetes har en middels vekt. Uansett hvor mye veier, bør du vurdere å regelmessig teste blodtrykk og kolesterol fra legen din.

Ferdig: hjertesykdom påvirker på samme måte menn og kvinner

I årevis ble det antatt at hjertesykdommer slo flere menn enn kvinner. derimot, Undersøkelser Han viste at nå er han også den viktigste dødsårsaken hos kvinner. På grunn av gammel dato ide om at kvinner ikke er så følsomme, hjertesykdom hos kvinner er fortsatt ofte forsømt og undertapet.

Vanlige faktorer som hypertensjon, høyt kolesterol, inaktivitet, fedme og røyk er de samme for både kvinner og menn, så alle bør ta hvert skritt for å redusere risikoen. Spis sunt, vær aktiv, administrer stress og røyking.

Fakta: Du kan fortsatt kontrakt hjertesykdom hvis du tar medisiner for diabetes

Selv om L’å ta medisiner for diabetes hjelper deg med å redusere blodsukkernivået, garanterer det ikke at du ikke utvikler hjertesykdom.

Diabetes medisiner bidrar til å forhindre komplikasjoner knyttet til mindre blodkar, som nyresykdom og nevropati, men har en mindre innvirkning på store blodkar.

Selv om du tar medisiner for diabetes, er det viktig at du gjør en innsats for å senke blodtrykket og kolesterolet gjennom en «8217; sunn kraft og trening.

Myte: Hvis familien din har en historie med hjertesykdommer, kan du ikke gjøre noe for å hindre det

Du har større risiko for å utvikle hjertesykdom hvis de oppstår i familien din, men dette betyr ikke at det ikke er noe du kan gjøre med det. Snakk med legen din om å lage en plan D’handling for å holde et sunt hjerte. Noen ting å inkludere er:

  • Definisjon av diettmål og opplæringsrutine
  • Hold en dagbok for fremdriften din
  • Blodtrykk og blodtrykksovervåking
  • Finn metoder for å håndtere stress
  • Eliminer usunn aktiviteter som røyking og overdreven drikking

Etter disse trinnene kan du redusere risikoen for å utvikle hjertesykdom betydelig, uavhengig av din familiehistorie.

L & # 8217;

Nå som du har løst noen av fakta fra myter om diabetes og hjertesykdom, er det på tide å handle. Gjør sunne valg, hold deg aktiv og hold i vanlig kontakt med helsepersonellet ditt.

Å være proaktiv i diabeteshåndtering, vil du være en gigantisk passasje i forebygging av hjertesykdom.