Dette er den eneste riktige måten å komplimentere en persons kropp

Talen på kroppen kan være komplisert

Forholdet som folk har med kroppen sin, er mer komplisert enn bra eller dårlig. Og når det gjelder å gjøre komplimenter til kroppen, kan flattet noen ikke være D’hjelp. Spesielt når du ikke kjenner dem personlig.

Når vi ser på en persons liv på nettet, la oss se bare en veldig liten del av det som skjer i sitt liv. Så vurder denne ekstreme, men empatiske ideen når du skriver din kommentar: Unngå å si noe om # 8217; noen utseende. Ikke si noe.

I en artikkel for BIL, Alana Massey skrev: & # 8220; Det er ikke noe egentlig ord & # 8216; sikkert’å bruke for å beskrive kroppen av en’en annen person uten å vite deres forhold til disse ordene & # 8221;. En kommentar som omtale er helt ufarlig, kan bekrefte en mer skadelig kommentar laget av noen andre. For eksempel å si & # 8220; wow, du ser mye sunnere nå!& # 8221; til en venn som ikke ser fra litt og # 8216; det kan sende feil melding fordi den innebærer at du ikke anser det sunt før.

Tross alt er det mange faktorer og # 8211; fra kroniske forhold til drastisk livsendringer & # 8211; som gjør det umulig for noen å ha total kontroll over sin figur. Så kanskje det er på tide å revurdere den slags komplimenter vi gjør, for å virkelig heve folk for sin indre skjønnhet i stedet for for deres utseende, vekt eller kropp.

Stopp gratulerer med andres utseende eller kropp

I den medisinske verden, sunne midler & # 8220; sykdomsfri & # 8221;. Men i linje & # 8220; sunn & # 8221; Den har flere overfladiske konnotasjoner. Refererer ofte til & # 8220; O & # 8220; FIT & # 8221; & # 8211; Eller virke tynnere og i form. Et søk på Instagram of # HealthyCorp Det gir resultater hovedsakelig for en kroppstype.

Kommentarer som & # 8220; ser så fotogen!& # 8221; O & # 8220; ser så formosa!& # 8221; de kan virke bedre alternativer, men de konsentrerer seg også om å utseende. Disse ordene kan forårsake skade og styrke feil melding fordi du aldri vet hvor lenge noen bevisst pleide å legge eller endre kroppen din for komplimenter.

Det samme gjelder for ord som & # 8220; slanking & # 8221; O & # 8220; flattering & # 8221;. Noen beskrivende ord, selv om det er godt hensikt, faktisk innebærer at den naturlige kroppen er et problem og klær er løsningen.

I et essay travasy, Arianna Repolini skrev en selger som fortalte henne at det ville være den mest kledde personen i arrangementet & # 8230; Så sikret de det i en lav stemme som kjolen han hadde kjøpt, var slanking. Fortsett å si at kjernen i [komplimenter] er den samme meldingen: kroppen din er dårlig & # 8221;.

Så neste gang din venn, eller en kjendis & # 8211; Fordi de er folk også & # 8211; eller alle som publiserer et bilde av seg selv, ta et sekund å tenke på hva du egentlig prøver å si.

Hva du bør si i stedet

Hvis du ikke er sikker på at kommentaren din er objektiv, spør deg selv om komplimentet ditt fortsatt er gyldig hvis kroppen ikke er involvert. Ellers er kommentaren sannsynligvis objektivating personen.

I stedet konsentrert på de kvaliteter som angår dem. Kommentere deres følelse av stil eller deres smil (forutsatt at han ikke forteller ham smiler mer). Men sørg for at du er oppriktig, uansett hva du sier.

Eller kanskje du liker bildet og fortsetter å bla.

Oppmuntre komplimenter

  • & # 8220; ditt smil er så strålende og smittsomt!& # 8221;
  • & # 8220; du har en elegant utseende og # 8211; Du er alltid så godt kledd!& # 8221;
  • & # 8220; ser så glad ut! Jeg håper du fortsetter å ha dager som disse.& # 8221;

Unngå å bruke andres kropp for å gjøre en uttalelse

Alle har en kropp og alle har private problemer (eller kanskje ikke så privat) i denne forbindelse. Vi trenger ikke å legge til i disse blokkene.

Kommentarer som & # 8220; du er så modig & # 8221; De kommer ofte med en uutviklet påminnelse om at hvis noen andre med en annen type kropp hadde publisert det samme bildet, kunne det vært vurdert & # 8220; normal & # 8221; og ikke modig.

Del på Pinterest

Hvem vi er 69 prosent Amerikanerne er aktivt på sosiale medier, og legger stadig ditt liv og kropp på skjermen. Dette åpner ofte scenen til kommentarer til bestemte typer organer & # 8211; Og hver person er klar over hvor lite eller mye samfunn aksepterer eller ser sin kroppstype.

Aktivist og forfatter Rachel Carle dissekert denne utilsiktede skam med påminnelsen om at Kroppen er ikke en slagmark. En persons fysiske kropp bør ikke ha noen verdi i å bestemme hva som er riktig og galt, hvilken verdi er og hva ikke.

A’Erklæring blir ikke gyldig bare fordi en høyttaler har et annet aspekt. Og mock dem for den forskjellen hjelper ikke noen. Angrep eller ros kroppen forvandler kroppen til et offer, når det aldri burde vært en & # 8217;.

Hva du bør si i stedet

Din venn bærer en bikini selv om det ikke er en karbonkopi av modellen som hadde den på nettet? Vennligst ikke fortell dem at de er modige. De kan ikke engang ha noen nøling i denne forbindelse først, men de kunne ha hørt at du tror det er modig å leve i kroppen sin på den måten.

Hvis du fortsatt vil gratulere deg, hold valget av klær;. «Jeg elsker din bikini! Du vet alltid hvor du skal finne de beste klærne & # 8220; O & # 8221; Du er så varm i gul! Å se deg gjør meg glad! & # 8221; Kommentarer til deres valg øker personen for sin personlighet, i stedet for for kroppen hans.

Gratulerer med å støtte

  • & # 8220; helt D’enighet med det du sier. Du har en måte med ord.& # 8221;
  • & # 8220; på ferie med deg høres ut som en oppskrift på de beste eventyrene!& # 8221;
  • & # 8220; Alt dette bildet er utrolig vakkert.& # 8221;

Ikke fokus på resultater eller opptredener, men på innsats

Folk på en treningsreise viser ofte deres fremgang på nettet. Og når han ruller utover en «8217; bilde før, og etter din venn eller bekjent har publisert, kan du bli forsøkt å skrive noe om hvor vakkert de er. Men ofte mottar meldingen de, hvor mye deres & # 8220; Ny & # 8221; kroppen er bedre enn deres & # 8220; gamle & # 8221; kropp.

Vekt og størrelser bør ikke være måten vi bestemmer om noen er sunne. Konsentrere bare på en persons fysiske utseende, plasserer den totale vekten på resultatene og kan ignorere alt han gjorde for å komme dit. Det legger også til overbevisningen om at resultatene er, og mindre innsatsen, å bli rost. Verre stille, det kan styrke feil prioriteringer for den andre personen eller noen andre leser kommentarene.

Faktisk Post & # 8220; Fitspiration & # 8221; På sosiale medier er spesielt skadelige for folk som passerer dem. EN studere Hvilke intervjuede kvinner i alderen 18 og 25 fant at de som brukte Instagram (og spesielt kvinner som følger kontoer og Fitpiration Hashtags), er mer sannsynlig å objektive og ha kroppsproblemer. Imidlertid viser studier at det nærmer seg helse på en slik måte Forbedre kroppene i alle størrelser Det har sosiale, psykologiske og fysiske fordeler.

Når det gjelder å komplimentere andres fremgang, unngå å gjøre sammenligninger, som & # 8220; nå & # 8221; O & # 8220; sammenlignet med før & # 8221;. Unngå å forlate ord & # 8220; -er & # 8221; Som bedre, søt, sunnere og tynnere.

Hva å si i stedet

Vedta og vedlikeholde sunne vaner er en hard jobb. Det er ikke en løsning i et enkelt pass, men en balanse mellom L’å gå regelmessig i treningsstudioet, matlaging hjemme for å unngå å spise takeaway mat, plan på forhånd, ta vare på en familie og resten av dag.

I stedet feirer innsatsen og tiden de bruker å ta vare på seg selv fordi selv måten de føler seg inne i ros.

Si ting som:

  • & # 8220; Hold det harde arbeidet ditt! Din fremgang er overraskende.& # 8221;
  • & # 8220; Seriøst, hvordan blir du så motivert og dedikert? Vennligst del dine forslag!& # 8221;
  • & # 8220; Du er også inspirert av meg for å ta mer vare på meg selv. Takk for at du delte.& # 8221;

Ikke la ordene dine krydder ånden til noen

Anta posisjonen som kroppens kommentarer ikke er nødvendig for å spille ekstreme. Men unngå et vektbasert språk og på og på nytt, kan utseende åpne veien på flere ekte kommentarer, samtidig som du fremmer en forståelse og et mer variert helsebilde. På denne måten er vår lykke eller visjon om suksess ikke basert på ukontrollable og stadig utviklende faktorer.

Utvid måten vi definerer og se Helse gjennom språk er også en måte å endre sosiale normer og holdninger til ulike typer kropp. Tross alt, måten vi tar vare på vårt sinn og # 8211; og den for’andre & # 8211; Påvirker måten vi tar vare på kroppen vår.

Du har ingen kontroll over kroppen til noen. Men hyggelige ord og støtte kan hjelpe deres sinn. (Og C’er rettssaken den psykiske helsen påvirker vår fysiske helse). Et godt utgangspunkt er å unngå kommentarer til andres kropp, også av vennene dine.

Åpenbart C’det er en forskjell mellom det du sier i privat og offentlig. Tross alt, ikke C’Det er ikke noe galt i # 8217; uttrykke hvor mye adoration av kroppen du har for din partner. Husk at offentlige kommentarer på kroppen deres kunne skape en ubehag i 2011.

Dette betyr ikke at du bør slutte å komplimentere med de menneskene du elsker. Det betyr bare å lure på: hvem hører på? De trenger å lytte til det? Komplimentet vil fortsatt være gyldig hvis kroppen endres?

Velkommen til & # 8220; hvordan å være menneskelig’empati og hvordan å sette folk i første omgang. Forskjellene bør ikke være krykker, uavhengig av boksen som selskapet har designet for oss. Kom og kjenn kraft av ord og feire folks erfaringer, uavhengig av deres alder, etnisitet, kjønn eller tilstand av D & # 8217;. Vi reiser vår type gjennom respekt.