Detox alle & # 039; kokosnøttolje: påståtte fordeler, bivirkninger og hvordan du prøver det

Vaskemidler alle’kokosnøttolje har blitt et populært avgiftningsskjema. Folk bruker dem til å raskt starte vekttap, frigjøre kroppen din fra toksiner og mer. Men de jobber virkelig?

L’kokosnøttolje er et mettet fett fra kjernen av modne kokosnøtter. Inneholder næringsstoffsyrer, så som linolsyre (vitamin F) og L’Laurian Acid.

Det ble oppdaget at kokosoljen har fordeler for tørr hud og atopisk dermatitt. Den har antibakteriell kvalitet, noe som gjør det verdifullt å forhindre karies når de brukes i # 8217; oljeutvinning;. Det var også viste For å øke kolesterolet av lipoproteiner med høy tetthet (HDL), type & # 8220; god & # 8221; Kolesterol.

Noen tror at innholdet i laurinsyre i # 8217; kokosolje gjør det gunstig for vekttap. Dette har imidlertid ikke blitt vist.

Det er ingen tegn som indikerer at en detox fra # 8217; kokosnøttolje er sunt eller trygt, eller som kan støtte langsiktig vekttap.

Her er mer på rengjøringen av # 8217; kokosnøttolje og potensielle fordeler og risikoer.

COS’Det er en rengjøring alle’kokosnøttolje?

I motsetning til faste med juice, er en rengjøring ALL’kokosnøttolje er en form for avgiftningsmålrettet ALL’eliminering av overflødig sukker fra kroppen. L’kokosnøttolje er et mettet fett som antas å metabolisere i leveren, noe som gjør det lett tilgjengelig som en energikilde.

Noen utdanning indikere at innholdet i laurinsyre i # 8217; kokosnøttolje kan gjøre det gunstig for vekttap. Innholdet av laurinsyre i # 8217; kokosnøttolje er også det som gjør det populært for rengjøring.

L’Laurian-syre inneholder middels kjedefettsyrer. I motsetning til langkjedede fettsyrer øker mediumkjede fettsyrer ikke signifikant kolesterolnivået. De er heller ikke lagret i fettvevet i kroppen, da de transporterer direkte til leveren.

Derfor brukes de umiddelbart for L’rask energi eller forvandlet til ketoner som kroppen kan bruke som en energikilde når det er nødvendig. Men C’Kontrasterende data Som indikerer at laurensyre er mer som en lang kjedefettsyre i stedet for som en middels kjede, spør på denne premissen.

Det fungerer?

Det er ingen bevis på at rengjøringen av # 8217; kokosolje har fordeler for helse, selv om supportere bekrefter at de har flere fordeler. Disse påståtte fordelene inkluderer:

Avgiftning av alle’kokosnøttolje for å gå ned i vekt

Hvis alt du spiser i 3 eller 4 dager, er 10 spiseskjeer med kokosnøttolje og mye vann, er stigen bestemt til å gå ned. Imidlertid vil dette vekttapet mest sannsynlig være sammensatt hovedsakelig av vann.

Likevel kan noen mennesker føle seg motivert av den raske dråpen av pounds. Men for å støtte vekttap som kommer fra en rengjøring med kokosnøttolje, må du følge en sunn matplan, orientert til vekttap.

Avgiftning av alle’kokosnøttolje for candida

Candida er en vanlig sopp som er på huden og i områder som munnen og fordøyelseskanalen. Ukontrollert Candida-vekst kan forårsake en infeksjon på 8217, kalt Candidiasis. Forbruk av overflødig sukker, raffinerte karbohydrater eller alkohol kan gjøre deg mer sårbar for candidiasis.

Av denne grunn, avgiftende tilhengere fra # 8217; kokosnøttolje mener at denne rensligheten kan hjelpe til med å frigjøre kroppen fra disse toksinene og redusere den overdrevne veksten av Candida. Hvis du har Candidiasis, kan en diett rettet mot å redusere overdreven Candida-vekst, være D’hjelp.

Avgiftning fra # 8217; kokosnøttolje for infeksjoner

Komponenter i Dell’kokosnøttolje, som Laurinsyre og L’Laurian Acid, kan bidra til å rense tarmene til andre typer sopp, bakterier og virus.

Bivirkninger og forholdsregler for avgiftning av kokosnøttolje

L’Svelging av store mengder kokosnøttolje kan forårsake diaré, kramper og gastrointestinale lidelser.

L’kokosnøttolje kan også øke dårlige kolesterolnivåer, øker Kardiovaskulær risiko. Hvis du har høyt kolesterol, snakk med en lege før rengjøring med kokosnøttolje. Hvis du bestemmer deg for å gjøre en rengjøring, må du ikke avbryte de foreskrevne medisiner for å senke kolesterolet.

Slik prøver du en detox alle’kokosnøttolje

Snakk med en lege før du forsøker en rengjøring med kokosnøttolje eller en hvilken som helst type rengjøring. Det er ingen anbefalt medisinsk synspunkt for å utføre en kokosrengjøring, men en lege kan gi veiledning på det faktum at det er et godt alternativ for deg.

  • Practice-supportere mener at fettet som er oppnådd fra # 8217; kokosolje vil være tilstrekkelig til å støtte deg og gi deg energi i løpet av avgiftningsperioden. Rengjøring normalt vare ca 3 eller 4 dager.
  • Du må konsumere om 10-14 spiseskjeer av ikke-raffinert organisk ekstra jomfru kokosnøttolje per dag. En bit & # 8216; av kokosnøttolje virker med kjemikalier og bør ikke tas. Les nøye på produktetikettene og søk bare ikke-raffinert organisk ekstra jomfru kokosnøttolje.
  • Denne mengden olje kan forårsake diaré eller magesykdommer. For å unngå denne bivirkningen, slapp av kroppen din sakte starter. Legg til små mengder kokosnøttolje til ditt daglige kosthold i omtrent en uke før du begynner å rengjøre.
  • Mellomrom l’ta kokosnøttolje i løpet av dagen. Du kan blande den med vann eller med en liten mengde yoghurt med høyt fett og ingen sukker. Du kan også drikke limeade uten sukker eller sitron varmt vann.
  • Noen mennesker spiser også 4 eller 5 gram rå kokosmasse under rengjøring.
  • Hvis du bestemmer deg for å prøve en rengjøring, sørg for at du drikker minst 8-12 glass D’vann hver dag.
  • Unngå anstrengende aktivitet.
  • Hvis du føler deg bedøvet, bedøvet eller svak, slutte å rengjøre og spise en liten mengde solid mat, som et protein.

Hvordan miste vekt på en sunn måte

Den påviste måten å gå ned i vekt trygt er med en kombinasjon av sunt kosthold og mosjon. For å miste halvt pund per uke, må du opprette et kaloriunderskudd på 3.500 kalorier. Dette betyr at du må brenne mange kalorier mer enn du spiser og drikker i en uke.

Ta bort

Vaskemidler med kokosnøttolje har blitt populært, men det er ingen bevis som knytter dem til eller andre avgiftningsordninger for å forbedre helsen.

Bivirkninger kan inkludere diaré, kramper og gastrointestinale lidelser. L’kokosnøttolje kan også øke dårlige kolesterolnivåer, som kan være farlig for personer med høyt kolesterol.

Hvis du bestemmer deg for å rydde opp med kokosnøttolje, snakker først med en lege.