Det er viktig at foreldre tvinger barn til å følge retningslinjer for sosial distansering

Del på PinterestDet som kan virke som en enkel lekedato kan ha en negativ innvirkning på barnets helse, andre du kommer i kontakt med og varigheten av COVID-19-pandemien. Getty bilder

  • Til tross for hjemmeværende pålegg og gjeldende retningslinjer om behovet for sosial distansering, fortsetter noen foreldre å planlegge lekemøter for barna sine med andre barn.
  • Noen foreldre kan ha hørt at barn ikke er i faresonen for COVID-19, men det er ikke nøyaktig.
  • Barn er ikke bare i faresonen for COVID-19, men de kan også overføre viruset til foreldre, besteforeldre og andre som kan ha en enda større risiko for alvorlige komplikasjoner.
  • Selv om foreldre bare prøver å hjelpe til med å underholde barna sine, kan de bidra til behovet for langsiktig sosial distansering og potensielle blokkeringer for alle.

All data og statistikk er basert på offentlig tilgjengelige data på publiseringstidspunktet. Noe informasjon kan være utdatert. Besøk vår koronavirus-hub og følg vårt sanntids oppdateringsside for den siste informasjonen om COVID-19-epidemien.

COVID-19-pandemien har forstyrret livet slik vi kjenner det.

Skoler er stengt, restauranter tillater ikke lenger kunder å spise, bedrifter stenger dørene og de som fortsatt kan jobbe blir bedt om å gjøre det hjemmefra når det er mulig.

For det meste omfavner folk denne nye livsstilen og gjør det de kan for å forhindre spredning av det nye koronaviruset. Men kjør til en hvilken som helst lekeplass eller park om ettermiddagen, og du vil sannsynligvis finne minst noen få barn som har det gøy sammen.

Lekedatoer er fortsatt under planlegging, barnehagen brukes fortsatt når det er mulig, og foreldre som desperat prøver å underholde barna som nå har hjemme hele dagen, unngår regler for sosial avstand for å invitere andre små til lek.

Fordi sosial distansering for alle er viktig under pandemien

Barnelege Leah Alexander, MD, FAAP, av Tilknyttede barneleger i New Jersey fungerer han også som medisinsk rådgiver for Mamma elsker mer. Han sier det er to komponenter sosial avstand: personlig plass og unngåelse av andre mennesker.

«Fra det vi så langt vet om COVID-19, sprer det seg fra person til person via luftveisdråper som skilles ut under hosting, nysing og til og med snakking,» forklarte Alexander. «Anbefalingen er å holde en avstand på 6 fot fra folk, enten de er symptomatiske eller ikke.»

Men han sier at det andre aspektet ved sosial avstand – å begrense unødvendig kontakt med andre – krever at man holder seg unna folk som ikke allerede bor i samme familie.

«Dette inkluderer å unngå sosiale sammenkomster med familie og venner og ikke delta på store gruppearrangementer, som konserter, sportsbegivenheter og religiøse tjenester,» sa han.

Disse nye reglene er ikke etablert bare for å tvinge folk til isolasjon og kjedsomhet.

Mary Mason, MD, MBA, FACP, er sertifisert i indremedisin og grunnlegger av Liten medisinsk skole, et pedagogisk program som gir real-life ferdigheter og eksponering for medisinske yrker for barn i alderen 4-14.

Han sier svært smittsomme sykdommer som COVID-19 kan være svært vanskelig å stoppe når spredningen har startet.

Og dette kan være farlig, ikke bare fordi risikogrupper risikerer å miste livet, men også fordi hele sykehussystemer kan bli overveldet og ute av stand til å ta vare på befolkningen generelt.

«Sosial distansering kan brukes i begynnelsen for å bremse spredningen av viruset slik at sykehus, leger og sykepleiere har tid til å forberede seg på pasienter som blir alvorlig syke og kanskje må legges inn på sykehus,» forklarte Mason.

Men barn er virkelig i faresonen?

Mange foreldre har hørt at barn ikke er i faresonen fra COVID-19, noe som kan lede deres beslutninger om fortsatt å arrangere lekedatoer og møtes i parken. Men den informasjonen er ikke akkurat nøyaktig.

«Alle kan bli og bli syke av COVID-19, inkludert babyer og barn,» sa Alexander. «Mens noen barndomstilfeller av covid-19 har vært asymptomatiske i USA, har nyfødte i Kina blitt syke mer akutt. XNUMX % av disse barna trengte intensivbehandling «.

Disse dataene kommer fra en fersk rapport fra tidsskriftet Pediatri og det er en del av grunnen til at Alexander sa: «Det er best at alle barn og spedbarn følger anbefalingene om sosial distansering».

Men å beskytte deres helse og sikkerhet er ikke den eneste grunnen til at foreldre bør hjelpe barna sine med å trene sosial distansering.

Mens noen barn kan ha milde symptomer eller til og med være asymptomatiske, sier Alexander at de fortsatt kan spre sykdommen til andre.

Og det er det virkelige problemet når man lar barn fortsette sosialt samvær.

CDC anbefaler at alle mennesker bruker tøymasker på offentlige steder der det er vanskelig å holde en avstand på 6 fot til andre.
Dette vil bidra til å bremse spredningen av viruset fra personer uten symptomer eller personer som ikke vet at de har fått viruset.
Ansiktsmasker i stoff bør brukes mens du fortsetter å trene fysisk distansering. Du kan finne instruksjoner for å lage masker hjemme her.
Merk: Det er viktig å reservere N95 kirurgiske og respiratormasker til helsepersonell.

Å nekte å følge standarder for sosial distansering kan skade andres helse og økonomien

«Å tillate barn å ha lekemøter og lekemøter kan potensielt fortsette kjeden av viral spredning i samfunnet,» sa Alexander.

«Siden barn kan være asymptomatiske bærere, kan de overføre COVID-19 til familiemedlemmer og alle andre de har hatt kontakt med. Dette setter foreldre og andre i fare, spesielt de med eksisterende medisinske tilstander, «sa han.

Men problemet handler ikke bare om andre som kan være i faresonen. Det er også hvordan denne fortsatte spredningen potensielt kan overvelde vårt medisinske omsorgssystem og forlenge behovet for fortsatt skole- og bedriftsnedleggelser.

Selv om foreldre bare prøver å hjelpe til med å holde barna underholdt, kan de bidra til behovet for langsiktig sosial distansering og potensielle nedstengninger for alle.

«Akkurat nå, med antallet covid-19-tilfeller som øker på daglig basis, er det ingen «sikker» spilledato,» sa Alexander.

Hvordan kan barn holde kontakten og underholde trygt?

Mason sier at så vanskelig det enn kan være akkurat nå, er rutine viktig.

«Det er viktig å opprettholde en rutine selv om alle familiemedlemmer forblir hjemme. Mens du kan bli fristet til å holde deg i pyjamasen hele dagen, prøv å sette forventninger og en rutine for hvert familiemedlem, «sa Mason.

Han foreslår at du involverer barna dine i å etablere en tidsplan for hver dag.

«Inkluder tid til trening, lesing, kunstprosjekter, spill, lek med familiens kjæledyr og Skype med venner. Se etter konkurranser eller utfordringer på nettet som kan gi barna en følelse av prestasjon og prestasjon, «sa hun.

Og Alexander anbefaler at den beste måten å hjelpe barn med å holde kontakten med vennene sine er gjennom virtuelle midler mens de driver bort sosialt.

«Barn elsker elektronikk, så det burde ikke være nødvendig å overbevise dem om å bruke disse alternativene mye. Med en rekke videochat-plattformer tilgjengelig for øyeblikket, kan barn få kontakt med venner, besteforeldre og andre kjære mens de holder seg på trygg avstand, sa han.

Hvor lenge vil det gå?

For foreldre og barn som allerede føler seg ute av sinnet, er det forståelig at de vil ha en tidslinje for når det vil ende.

Svaret på dette spørsmålet er imidlertid ukjent.

«Akkurat nå er det vanskelig å si når vi kan avslutte sosiale avstander,» sa Alexander. «Antall tilfeller og bekymringen for et overveldet helsesystem øker hver dag».

Selv om det opprinnelig var håp om at COVID-19 ville dø i sommermånedene, ser det ikke ut til å være tilfelle lenger.

«Nylige data viser at viral overføring er mer assosiert med mennesker som bor i høyt befolkede samfunn i stedet for med værforhold, «forklarte Alexander.

Dette kan ha å gjøre med hvor mye vanskeligere sosial distansering er i de svært befolkede områdene.

Og det er bare enda en grunn til å prøve så hardt som mulig å overholde regler for sosial distansering for å bremse spredningen av dette viruset, slik at vi alle kan komme tilbake til det normale så snart som mulig.