Det er trygt å bruke ricinusoljen for å lindre forstoppelse?

Del på Pinterest

Beskrivelse

Når du er forstoppet, har du ikke intestinale bevegelser hver gang du skal, eller din feces er vanskelige å passere. Standard forstoppelsesdefinisjonen er å ha mindre enn tre tarmbevegelser per uke.

Hver går på toalettet med forskjellige tider, skjønt. Noen mennesker har forskjellige tarmbevegelser om dagen, og andre har bare en tarmbevegelse om dagen eller går til alternative dager.

Enhver reduksjon i tarmbevegelser som er ute av standarden for deg, kan være et tegn på forstoppelse.

De harde avføringen kan tvinge deg til å strekke deg mens du prøver å gå på toalettet. Kronisk forstoppelse forårsaker også symptomer som magesmerter og hevelse.

L’Castorolje kan være nyttig som sporadisk behandling for forstoppelse.

Cos’det er ricinusoljen?

L’Castorolje kommer fra Castor Seed. Folk brukte denne oljen som avføringsmiddel i tusenvis av år, men bare nylig har forskere forstått hvordan det fungerer.

Forskere fant at den rive syre, hovedfettsyren i # 8217; ricinusolje, binder seg til reseptorer på glatte muskelceller av tarmvegger.

Når reconnoles syren i disse reseptorene, gjør de muskler kontrakten og skyver ut avføringen, akkurat som andre stimulerende avføringsmidler gjør. L’Castorolje har en lignende effekt på # 8217; livmor, og derfor ble det brukt til å indusere arbeidskraft.

Det er noen bevis på at 8217; Castor Oil er effektiv for å avlaste forstoppelse og fungerer raskt. EN 2011 studie av eldre med kronisk forstoppelse funnet at bruken av ricinusolje reduserer innsatsen og forbedrer symptomene på forstoppelse.

Bruk ricinusoljen

L’Castorolje er en væske du tar for munnen. Det er vanligvis tatt i løpet av dagen fordi den fungerer raskt.

Dosen av ricinusolje som brukes til å behandle forstoppelse hos voksne, er 15 ml. For å maskere smaken, prøv å sette ricinusoljen i kjøleskapet i minst en’nå for å avkjøle den. Bland deretter det i et fullt glass fruktjuice. Du kan også kjøpe smaksatt forberedelser på ricinusoljen.

L’Castor Oil fungerer veldig raskt. Du bør se resultatene i Xnumx-Xnumx timer fra # 8217; rekruttering. Fordi castoroljen fungerer så fort, er det ikke en god ide å ta det før du går i dvale, som du kan gjøre med andre avføringsmidler.

Som enhver stimulerende avføringsmiddel, L’Castorolje bør ikke tas på lang sikt. Over tid kan det redusere muskeltonen i # 8217; tarmene og føre til kronisk forstoppelse. Hvis du fortsetter å lide av forstoppelse, kontakt legen din.

Sikkerhetsproblemer

L’Castorolje er ikke egnet for alle. Det anbefales ikke for gravide og personer med visse helsemessige forhold.

Fordi hjuloljen kan forårsake livmor sammentrekning, anbefales det ikke under graviditeten.

Dessuten anbefales det ikke for vanlig bruk hos barn under 12 år. Hvis du vil gi Le’rik olje til sønnen din, spør først på deres barnelege.

Hos voksne over 60 år, L’Castorolje kan gjøre tarmproblemer verre hvis det brukes i lang tid. Det kan også redusere mengden kalium i kroppen.

Du må kanskje unngå ricinusolje hvis du tar visse medisiner, inkludert:

 • Diuretika, som også kan senke mengden kalium i kroppen
 • Antibiotika, inkludert tetracyklin
 • Medisiner for beinene
 • Blodfluidisering
 • Hjerte medisiner

I tillegg til å ha det som mange anser en ubehagelig smak, har hjuloljen noen bivirkninger. Som andre stimulerende avføringsmidler, kan det forårsake kramper og diaré. Kan også redusere næringsopptaket i # 8217; tarmen.

Årsaker til forstoppelse

Årsaken til forstoppelse er ofte relatert til kostholdet. Hvis du ikke får nok fibre og vann, blir feces hardt og tørket. Når dette skjer, kan avføringen ikke bevege seg lett gjennom tarmen din.

Noen medisiner kan også forårsake forstoppelse som en bivirkning. Disse stoffene inkluderer:

 • antacids
 • Anticonvulsive Drugs
 • Narkotika senker blodtrykk
 • Jerntilskudd
 • Narkotiske analgetika
 • Sedativer
 • Noen antidepressiva

Noen medisinske forhold kan også føre til forstoppelse. Disse inkluderer:

 • Stille av tykktarmen
 • Tykktarmskreft
 • Andre svulster i # 8217; tarmen
 • Forhold som påvirker musklene i’tarmen, som multippel sklerose, Parkinsons sykdom og slag
 • diabetes
 • En hypoaktiv skjoldbruskkjertel eller hypothyroidisme

Noen mennesker finner ut å være av og til stying. Gravide kvinner kan lide av forstoppelse på grunn av hormonelle endringer. Også tarmbevegelser redusert med alderen, og etterlater noen eldre voksne kronisk forstoppet.

Hindre forstoppelse

Ofte er den beste måten å forhindre forstoppelse med kosthold og # 8217; trening. Få flere fibre ved å legge til frukt, grønnsaker og integrert frokostblandinger til måltidene dine.

Fiberen myker avføringen og hjelper dem med å passere lettere gjennom tarmen. Prøv å spise 14 gram fibre for hver 1000 kalorier du forbruker. Drikk også mer væske for å myke feda.

Hold deg aktiv nesten hver dag i uken. Akkurat som L’Trening gjør armer og benmuskler, det styrker også musklene i & # 8217;.

Prøv å gå på toalettet på samme tid hver dag. Ikke skynd deg når du går på toalettet. Sitt og gi deg tid til å ha en intestinal bevegelse.

Andre avføringsmidler

Det finnes forskjellige typer avføringsmidler som brukes til å behandle forstoppelse. Følgende er noen alternativer:

Fibertilskudd

Disse inkluderer merker som metamucil, fibercon og citrucel. Fiber kosttilskudd gir de fleste volumfeces slik at det er lettere å presse dem ut.

Osmotisk

Magnesia melk og polyetylenglykol (Miralax) er eksempler på osmotisk. Disse bidrar til å holde væsken i avføringen for å myke den.

Emollienti delle Feci

Emollients of the Feces, som Linece og Surfak, tilsett væske til avføringen for å myke den og hindre innsats under tarmbevegelser.

Stimulanter

Stimulerende midler presser ut avføringen av tarmen. Disse typer avføringsmidler er effektive, men kan forårsake bivirkninger som diaré. Vanlige merker inkluderer Dulcolax, Senokot og Purge.

Ta bort

L’Castor Oil er A’alternativ for å få lindring fra forstoppelse. Gjør musklene i Dell’tarmene og skyver ut avføringen.

Men det har noen bivirkninger og er ikke egnet for alle. Også L’Castorolje anbefales ikke som en langsiktig behandling for forstoppelse.

Hvis du ofte lider av forstoppelse, og du ikke kan få lettelse, snakk med legen din om flere behandlingsalternativer.