Det er styggt ødelagt ryggen din? Bivirkninger og risikofaktorer

Du kan ha det gøy å bryte opp, manipulere eller justere ryggen din, hovedsakelig fordi den får deg til å føle deg god og bringer en viss følelse av tilfredshet.

Selv om en justering av ryggraden ikke krever et snap for å være effektivt, gir følelsen av ryggen din ofte følelsen eller den faktiske følelsen av å ha sluppet spenning, spenning eller smerte.

Generelt er det trygt for deg å pope ryggen og # 8217; handling kan fremme opplevelser av avslapning og forbedre bevegelsesfriheten. Du kan imidlertid finne at vendt og behandler de nederste bekymringene med ryggen din, vil gjøre deg mindre tilbøyelig til å ønske å pope ryggen for ofte.

Det er stygg å pope ryggen?

Generelt er det trygt å stikke tilbake, men det er fortsatt mange grunner rundt ideen om at det er en skadelig praksis. Nedenfor er noen risikoer, myter og bivirkninger av en ryggfraktur.

Du kan kontrakt l’leddgikt fra en ryggfraktur?

En av de vanligste mytene knyttet til felles brudd, inkludert knokler, er at det vil føre til leddgikt.

Men dette vil ikke forårsake leddgikt Det vil heller ikke forårsake fellesforstørrelsen. Front Cracking og Kiropraktisk omsorg kan bidra til å lindre noen symptomer på leddgikt. Imidlertid kan det også forverre symptomene som stivhet og hevelse.

Det er stygg å pope ryggen under graviditeten?

Knuse ryggen din under graviditeten er bra så lenge det er forsiktig. Husk at ubehaget du kan prøve på baksiden, kan skyldes vekten og posisjonen til barnet ditt. Split ryggen kan være vanskeligere med graviditet fremgang.

Du kan se etter en kiropraktor som spesialiserer seg på prenatal omsorg. Den vertebrale kolonnejusteringen under graviditet anbefales ikke hvis du har problemer som vaginal blødning, ektopisk graviditet eller toksemi. Unngå vendinger eller bevegelser som utøver press på # 8217; Abdomen.

Husk at kroppen din produserer høyere nivåer av hormon slappe av Under graviditeten. Dette hjelper deg å være mer fleksibel under fødsel, men kan også forårsake overdreven strekk. Du kan vurdere gravid yoga øvelser for å lindre generelle smerter og smerter.

Artikulær belastning eller skade på nerver

Selv om skader ikke er vanlige, kan du skade deg med for mye styrke eller trykk når du bryter ryggen eller gjør det for ofte.

Dette kan forårsake en «8217; overdreven slitasje på ledd, som fører til felles spenning, hevelse og til og med brudd. Det kan også forårsake skade på mykt vev på leddene.

Del din bakblokkvekst?

Siden væske eller gass kan frigjøres mellom ryggvirvlene når det bryter ryggen, har det blitt sagt at dette kan forårsake stunted vekst. Det er ikke slik det er.

Knuse ryggen for å lette trykket mellom spinalskivene, som ikke er relatert til vekst. I stedet skjer veksten på nivået på epiphyseal plakett i lange bein.

Du kan få en disk gled mens du bryter ryggen?

Sjelden, pop ryggen forårsaker a skiveprolaps, Eller forstyrrer en eksisterende en irriterende eller beveger den i feil retning. Du må være oppmerksom når du bryter ryggen din hvis du har en eksisterende disk eller en vertebral lesjon som symptomene kan forverres.

Higormbarhet (ligamentslaksitet)

Hver gang du flytter en’felles utover sin normale bevegelsesstråle, strekk de omkringliggende ledbåndene, som kan forårsake strekningen eller forvrengningen. Dette kan forårsake felles ustabilitet og skadede leddbånd fordi de ikke er i stand til å støtte og holde artikulasjonen i riktig posisjon.

Det er stygg staver din tilbake hver dag?

Knuse ryggen din mer enn en gang om dagen, kan ikke være det sunneste alternativet i lang tid. Tegn på en bakgrunnsbilde som krever behandling inkluderer smerte eller uopphørlig ubehag før og etter å manipulere ryggraden.

I stedet for å poppe ryggen for ofte, utfør delikate alongasjoner og øvelser som bidrar til å forbedre styrke, fleksibilitet og holdning.

Hvis du føler behov for å bryte ryggen på grunn av en eller annen form for ubehag eller føler at ryggraden er ute av sted, er det best å konsultere en profesjonell for å finne en behandling og identifisere de underliggende årsakene.

Knuser for ofte sunne ledd kan forårsake irritasjon og gi følelsen av å måtte fortsette å bryte ryggen gjentatte ganger. Det er også mulig at folk holder seg til # 8217; ideen som dukker opp i pluss og gjentatte ganger justerer ryggraden.

The Thrust å splitte ryggen, kan ofte være tegn på en underliggende årsak som kan kreve behandling. Knuse ryggen din kan gi deg midlertidig lettelse, men du bør forstå den underliggende årsaken og hvordan du skal behandle den.

Det er normalt at ryggen din brister alene?

Ryggen kan pope eller gni alene når du når deg eller flytte til bestemte måter. Dette kan skyldes skade på leddbånd eller brusk, for å forverring av en synovial kapsel eller slitasjegikt.

Hvis dette skjer etter en skade, kan det være et resultat av en felles dysfunksjon på grunn av en brudd eller rive leddbånd, spesielt hvis det er ledsaget av smerte eller irritasjon.

Når du ikke bryter ryggen din

Knuse ryggen på feil måte, eller gjør det for ofte å føre til komplikasjoner. Ikke bry deg tilbake Hvis du gjenoppretter fra en skade, har du et plate problem eller føler smerte eller hevelse.

Når en ledd er ødelagt, tar det omtrent 20 minutter før det er klart å bli ødelagt igjen. Dette gir deg tid til å gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. Ikke bry deg tilbake i løpet av denne tiden, siden du kan strekke ligamentene. Det bør ikke være nødvendig å stikke tilbake flere ganger på rad.

Unngå å bryte ryggen din hvis du har:

Leddene hvis bevegelse er begrenset, kan ikke røyke når du bryter ryggen. I stedet vil du spole sunne ledd som kan bevege seg fritt. For en profesjonell spinaljustering, fikse en avtale med en kiropraktor, en fysioterapeut eller en osteopat.

Fordi ryggen din bryter

Split ryggen ligner på å bryte ledd som nakke, skuldre og fingre. Baksiden av ryggen som knirker eller knitre kan skyldes bobler d’luft i sinovlig væske Surround og smør leddene.

Sett press på dette fluidet når du strekker seg eller drei på ryggraden, forårsaker frigjøring av disse gassene. Den knitrende lyden er resultatet av frigivelsen av nitrogen, oksygen og karbondioksid fra artikulære finér.

Ledd, sener og leddbånd kan også forårsake et snap når de flyttes inn og ut av sin opprinnelige posisjon. Artritiske ledd kan utgjøre strenge lyder på grunn av mangel på brusk.

Ta bort

Mash ryggen din vil ikke føre til helseproblemer hvis du gjør det trygt. Unngå å spyle ryggen for ofte, for å tvinge det på plass eller trene for mye press.

Gjør strekker og øvelser som fremmer en sunn ryggrad og bruker is og varme på det berørte området om nødvendig. Fikse en avtale med en lege, fysioterapeut eller osteopat hvis du har vedvarende, tilbakevendende eller alvorlige symptomer.