Det er noe som iskrem uten skyld?

Sannheten bak sunne iskrem

I en perfekt verden ville iskrem ha de samme ernæringsmessige egenskapene til brokkoli. Men dette er ikke en perfekt verden og iskrem markedsført som & # 8220; null følelser av skyld & # 8221; O & # 8220; sunn & # 8221; De selger ikke akkurat den rette meldingen.

Ved siden av en fil $ 2 milliarder vurdering, Halo Top har tiltrukket all forbrukerens oppmerksomhet i det siste, bestselgende legender også & Jerry Quest’sommer. Det gjør ikke vondt at den fasjonable Halo Top Emballasjen snakker i øyet. Rengjør linjer, et snev av farge og et frekk tetnings egg på kunder for «stoppet når du berører bunnen og nr. 8221; O & # 8220; ingen bolle, ingen angrer & # 8221;.

Men dette merket, som ikke eksisterte før 2012, er ikke den eneste isen som erklærer å være sunn. Andre som arktisk frysing, trives, Å blunke, og opplyste har effektive markedsføringskampanjer som er alle målrettet, fra idrettsutøvere til helseentusiaster (også Thrillist, Som er rettet mot unge menn, gjorde en gjennomgang av de første tre «sani» iskremene).

Ingen nekter L’oppstigning til Halo Top Fame. Men vi kan kanskje spørre sin gyldighet & # 8211; og den for andre trend iskrem og # 8211; Som mat «sunn».

Den største forskjellen mellom den faktiske isen og det & # 8220; sunn & # 8221;

Halo topp og opplyst Begge bruker ekte kumelk, mens andre som Arctic Zero og Wink må være merket som & # 8220; iskrem dessert & # 8221; På grunn av deres minste meieriprodukter. Et produkt må ha et minimum av 10 prosent Melkfett for å merke isen, ifølge US Food and Drug Administration (FDA).

Halo Top inneholder også sukker erytritolalkohol og stevia. Disse sukkersubstitusjonene anses å være vurdert & # 8220;Sikker& # 8220; alternativer med en minimal helsepåvirkning dersom konsumert i moderasjon (opp til maksimalt 50 gram per dag). Men å spise en hel halo topp papp som annonsert betyr å konsumere 45 gram sukker.

Men andre frosne dessert merker & # 8220; sunn & # 8221; De inneholder alternative søtningsmidler, som har vist seg å forårsake bivirkninger som endringer i intestinale bakterier, økt risiko for kreft, fedme, diabetes og økning i ønsket om sukker. EN Italiensk studie Utført i 2005 viste at det vanligste kunstige søtningsmidlet, førte til diagnosen lymfomer, leukemi og svulster i rotter.

Iskrem vil aldri være en sunn mat

Sekund Elizabeth Shaw, MS, RDN, CTL, en ernæringsekspert som jobbet med Arctic Zero og utvikler oppskrifter for Halo Top, er FDA for tiden om & # 8220; omdefinere den juridiske definisjonen som omgir den sunne begrepet & # 8221;. Dette betyr at varemerker som hevder å selge sunne produkter når de faktisk er fylt med kunstige ingredienser, vil være begrenset.

Hva dette betyr dette for disse kalorifrede frosne eller «sunne» frosne desserter som er fylt med kunstige eller høyt bearbeidede ingredienser? Mange må re-immagine sine markedsføringskampanjer fokusert på forbruket av hele øl uten skyld fordi det er & # 8220; sunn & # 8221;.

Bivirkningene av å spise en sunn iskrem

Disse iskremene kan markedsføres så sunnere, men hvis jeg gikk videre og følg sitt motto uten skyld (fordi de som slutter å spise på en del?), Din tarmhelse kan være en overraskelse.

1. Større risiko for fedme fra alternative søtningsmidler

Selv om Halo Top har ingen kunstige søtningsmidler, mange andre merker som annonserer som & # 8220; uten sukker & # 8221; de kan. Ingredienser som sukralose, aspartam og kaliumcesulfam kan forvirre hjernen og Indusere folk å spise mer. Til slutt forårsaker de også magesmerter, kvalme og diaré. Disse ingrediensene har vist seg å vise uønskede effekter på tarmmikrobiotaen, og kan forårsake magesmerter, myk tarm eller diaré hos enkelte individer og sier Shaw & # 8221.

D’Andre deler, ikke engang alternative søtningsmidler er unntatt fra slips med fedme. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at alternativer til søtningsmidler, inkludert stevia, gjør lite for vekttap. En annen 2017 studere Han undersøkte 264 universiteter og fant A’Association mellom erytritol og vektøkning.

Til slutt, frosne dessert merker som tyder på at en halvliter er & # 8220;Siste single tjener& # 8220; ikke virkelig fremme en sunn livsstil. De fremmer bare seg selv.

2. Hevelse, forstoppelse eller diaré

Selv om de ikke betraktes som kunstige, sukker erstatninger som L’Erytritol, en ingrediens som er tilstede i halopropp og opplyst, kan Forårsake kvalme når doser over 50 gram om dagen, Siden kroppen din ikke bærer enzymer for å bryte den. De fleste av # 8217; erytritol i enden kommer ut gjennom urinen.

De fleste av disse semifreddi er foreslått som et «sunt» alternativ til iskrem på grunn av sitt høye proteininnhold. Men hvis du behandlet deg en’hele pint, du bruker 20 gram fiber & # 8211; som er mer enn halvparten av’daglig fiberinntak. Resultatet? En vill mage opprørt.

For mange av disse semifreddo, etiketten forskjellig og en & # 8220, glede perfekt uten skyldig og # 8221; Det skyldes delvis sin prebiotiske fiber. Prebiotika er en matfiber som bidrar til å produsere næringsstoffer for fordøyelsen. Grønnsaker som hvitløk, purre og løk er alle naturlig rike i prebiotiske fibre. Mange av disse frosne desserter fremmer deres naturlige ingredienser, inkludert GMO-frie fiber ingredienser som roten av cikoria eller # 8217; inulin av organisk agave.

Problemet er at jeg ikke c’Det er en ekte helse grunn til at prebiotiske fibre blir lagt til disse søtsaker. I stedet blir de tilsatt for å opprettholde kremaktig iskremkonsistens, siden Uritrithol har A’tilbøyelighet til å danne iskrystaller.

Så det er egentlig ikke at disse tilleggene er sunne: det er bare en annen plattform som disse merkene kan bruke til å markedsføre. Og til slutt er det bedre å få fiberen din fra hele maten i stedet for fra iskrem, uansett.

3. Kostnad på porteføljen din

Med alle disse ingrediensene i tankene, kan du ikke få verdien av scoop. «Sani» iskremer koster fire til fem ganger mer enn en målmerke iskrem og inneholder mange mer kunstige og bearbeidede ingredienser.

Hvis du er i stand til å følge størrelsen på delen, kjøp en tradisjonell og naturlig iskrem, selv boutique ting i ditt lokale bakverk (for de som kan tolerere meieriprodukter). De er laget med bare en håndfull ingrediants Og det kan være bedre for lommeboken din og tarmen din.

Helse avhenger av størrelsen på delen

Hver er menneskelig. Og til og med registrerte diett og ernæringseksperter (med all sin visdom) er kjent for å hengi seg, sier Shaw. Heller enn å fokusere på forbruket av produkter merket som & # 8220; sunn & # 8221; Men høyt behandlet, kontakt ekte og originale ingredienser du elsker og gjenkjenner.

Husk bare å øve moderasjon! & # 8220; sunne betyr balanse og læring å sette pris på fakta & # 8221; sier shaw. Alle matvarer kan re-taste inn et balansert kosthold & # 8221; legger til.

Som en påminnelse: Friske frukter og grønnsaker rik på næringsstoffer kan forårsake mage og hevelse smerte hvis forbrukes i overskudd. Kjenn dine grenser og størrelsen på delen kan gjøre mye.

Halo Top Supplies 60 Kalorier per del fra 1/2 kopp, sammenlignet med tradisjonelle iskrem og kremer som gir 130 til 250 kalorier per del fra 1/2 kopp. Selv om dette er utvilsomt attraktivt for mange kunder, er det fortsatt et forvandlet matprodukt, til tross for sin enkleste ingrediensliste og sikrere sukkersubstitutter.

De fleste eksperter er enige om å velge tradisjonell iskrem med minimalt arbeidende ingredienser og begrense kunstige søtningsmidler, stabilisatorer og dekk. De aksepterer også å stoppe når du treffer en del, ikke bunnen.

Minimere distraksjoner og bevisst spise noe måltid eller dessert, som markedsføres som hilsen eller ikke, er den beste måten å maksimere glede med mindre porsjoner og unngå vanen med å spise for mye.

Meaghan Clark Tiernan er en bosatt journalist i San Francisco, hvis arbeid dukket opp på racked, refinery29 og Lenny Letter.