Det er essensielle oljer for symptomene på astma;?

Eteriske oljer: Basene

Steam matlaging eller plante pressing utgivelser aroma oljer. Disse oljene inneholder lukten og smaken av plantene. De er ofte angitt som anleggets essens.

Essences kan legges til en rekke produkter som aromaer, stearinlys og aromaer for aromaterapi. Noen ganger blir de også lagt til mat og drikke.

I århundrer har essensielle eller essensielle oljer også blitt brukt som alternative behandlinger for en rekke medisinske forhold. I de senere år har essensielle oljer opptjent popularitet som ikke-tradisjonelle behandlinger. Disse oljene får også L & # 8217, oppmerksomhet fra helsefellesskapet.

Essensielle oljer Utstedelse A’essens. Bruk dem kalles aromaterapi. Essensielle oljer må fortynnes i en vektorolje hvis den påføres på huden. Essensielle oljer må ikke inntas.

Hva sier forskningen

Del på Pinterest

L’Ekstraksjon av essenser fra planter med naturlige midler produserer rene og høykvalitets oljer. Disse oljene kan brukes på ulike måter. Mange bruker essensielle oljer strengt som et aromaterapi produkt.

Disse oljene kan også påføres huden eller utbredt i en fordamper. Inhalar forsiktig parfymer kan gi fordeler som inkluderer avslapning og lettelse fra hodepine.

«Astma er en tilstand som ofte forverrer i øyeblikk av angst» 8221;, sa Erin Trapp, MD, MPH, en lege basert i New York. Pusteøvelsene kombinert med en PO & # 8216; aromaterapi kan også tilby lettelse i mange tilfeller.

Noen essensielle oljer har A’antiinflammatorisk virkning og det kan være nyttig For behandling av # 8217; astma i noen mennesker.

De fleste kvalitetsstudier, utsatt for enslig gjennomgang, undersøkt og analysert utelukkende potensialet for essensielle oljer som aromaterapialternativer. Essensielle oljer bør aldri være hovedbehandling for astma. For noen mennesker kan aromaterapi utløse symptomer.

Imidlertid har forskjellige oljer vist potensialet som alternative behandlinger for symptomene på # 8217; astma:

Lavendel

Ifølge en Animal studie av 2014, Åndedrettsutvikling Lavendel Essential Oil kan bidra til å redusere betennelse forårsaket av allergi og astma. Legg til noen dråper olje til en diffusor eller en luftfukter for å samle fordelene.

Kjøp L’Lavendel Oil.

Krysse

Du vil sannsynligvis kjenne nellikene fra den kulinariske verden. Denne blomsten produserer også en essensiell olje enn kan bidra til å lindre symptomene astma. L’Carnation Nails Essential Oil kan bidra til å redusere symptomene som hissing pust, brystsmerter og respiratoriske vanskeligheter.

Kjøp Garofano Nails Oil.

Eukalyptus

L’eukalyptusolje kan være effektiv i # 8217; for å hjelpe folk med å håndtere symptomer på respiratoriske tilstander som astma, bronkitt og forkjølelse. Imidlertid, L’eukalyptusolje er farlig for barn.

Kjøp eucalyptusolje.

Rosemary

Rosemary ekstrakt slapper av den glatte muskulaturen i luftrøret, ifølge en for tidlig studie. Dette oversetter til en mer avslappet pust.

TIL 2018 Studio har vist at rosmarin kan redusere symptomene på astma i folk som ikke har sett forbedringer fra tradisjonelle behandlinger. Deltakere i denne studien har sett en reduksjon i symptomer på astma som hoste, produksjon av sputum og hissing pust.

Kjøp Rosemary Oil.

Hvordan bruke essensielle oljer for symptomene på # 8217; astma

Den beste tiden å bruke en essensiell oljebehandling for astma er mellom et angrep og # 8217; Annet, ikke mens du har en eller du opplever en økning i symptomene.

Alt avhenger av personen, fra uorden, fra hvordan du bruker den & # 8221; sier Birgitta Lauren, aromaterapeut basert i Los Angeles. Imidlertid kan en reduksjon av symptomene ta 10 minutter til uker & # 8230; Prøv hver [olje] separat & # 8221;.

Her er noen instruksjoner for å hjelpe deg med å komme i gang:

 • Bland 2 eller 3 dråper av en essensiell olje i A’unse av en vektorolje. Vektoroljer er nøytrale oljer som fortynner den essensielle oljen, som hjelper litt & # 8216; å gjøre mye. Vektoroljene bidrar også til å spre duften rundt, så det er ikke så sannsynlig at du er overveldet av duften.
 • Distribuere kombinasjonen av oljer på brystet og inhalere parfymen i 15-20 minutter.
 • Rengjør med en klut.
 • Gjenta hver dag hvis nødvendig.
 • Lavendel dampbad

  Hvis du bruker L’Lavendel Essential Oil, evaluerer muligheten for å inhalere dampen.

 • Fyll en bøtte eller en bolle med dampende vann.
 • Tilsett 2-3 dråper lavendel essensiell olje hele og vann; vann og bland forsiktig.
 • Legg ansiktet rett over vannet, vær forsiktig så du ikke berører varmtvannet. Legg et håndkle over hodet slik at det dekker både hodet og sidene av bollen.
 • Inhalerer dypt i 5-10 minutter.
 • Ta en pause i noen minutter og gjenta deretter 2 mer eller 3 ganger.
 • Spredte oljer i # 8217; luft

  En diffusor av essensielle oljer eller en luftfukter kan spre oljen konsentrert seg i # 8217; luft. Husk at det er viktig å regelmessig rense høyttalerne og luftfuktere for å unngå støping.

  Kjøp en diffusor av essensielle oljer eller en luftfukter.

  Epsom saltbad

  Hvis du har et stort badekar, kan du også legge til noen dråper olje fortynnet til Epsom-saltet og deretter hell saltet i et varmt bad. Pust inn dypt for å nyte de aromatiske fordelene med essensielle oljer på badet ditt.

  Kjøp Epsom Salt.

  Risiko og advarsler

  Forskjellige mennesker har forskjellige reaksjoner på essensielle oljer, så det er viktig å være forsiktig mens du integrerer essensielle oljer i sin egen rutine. Selv om de er vidt ansett som trygge, bør du snakke med legen din for å sikre at du ikke har en & # 8217;.

  Høyttalerne av essensielle oljer kan frigjøre Flyktige organiske forbindelser, som kan forverre symptomene på astmaen.

  Essensielle oljer kan utløse et angrep. Du bør også sørge for at de ekstra essensielle oljene ikke forstyrrer planen din for å kontrollere astmaen.

  Lukter og sterke dufter kan utløse et astmaanfall. Hvis du generelt er følsom for dufter, bør du unngå å bruke essensielle oljer eller en hvilken som helst aromaterapibehandling.

  Hvis symptomene på’astma blir verre etter å ha begynt å bruke essensielle oljer, stopp umiddelbart. Kontakt legen din før du bruker denne alternative behandlingen igjen.

  Ikke konsumere essensielle oljer. Noen essensielle oljer er giftige.

  Andre behandlinger for symptomene på astmaen

  L’Aromaterapi og essensielle oljer er ikke en kur for astma. Du bør fortsette å bruke foreskrevne legemidler eller det anbefalte behandlingsregimet. Behandlinger kan omfatte:

  Kontroller narkotika

  Narkotika for kontroll av astma er ofte grunnlaget for alle behandlingsplaner for behandling av astma. Langsiktige stoffer, som for eksempel innåndingskortikosteroider, gir daglig lindring fra mange symptomer på astma. De bidrar også til å redusere sannsynligheten for et angrep.

  Inhalatorer

  Hurtighjelp Bronkodilatatorer kan lindre symptomene på et angrep D’astma om noen få minutter. De fleste med astma holder alltid en inhalator med deg. Ytterligere informasjon om redningsinhalatorer.

  Allergiske stoffer

  Personer med forverret astma forårsaket av sesongmessige allergier kan velge å ta medisiner for L’allergi i de mest aktive perioder med allergi.

  Bruk av alternative terapier for å forhindre astmaangrep

  Yoga eller pusteøvelser kan også bidra til å forhindre åndedrettsstyring forårsaket av stress eller angst.

  Butyko puste er nyttig for folk med astma, sier trapp. «Inspirasjon og pust ut normalt. På slutten av den normale utåndingen, hold pusten. Dette kalles en kontrollert pause. Jo mer du gjør denne øvelsen, desto lengre den kontrollerte pause. & # 8220;

  Legger til at gjentatt praksis med trening kan hjelpe en person bevisst kontrollere pusten i stress situasjoner.

  Selv et sunt kosthold, L’Trening og maksimal oppmerksomhet til generelt velvære kan gi fordeler.

  Hva kan du gjøre nå

  Under et angrep, ta først en inhalator, så se etter medisinsk behandling hvis symptomene ikke demper.

  Hvis du er nysgjerrig på essensielle oljer og hvordan de kan bidra til å lindre symptomene på astma, må du først gjøre litt & # 8216; lekser.

  Snakk med legen din

  Du trenger ikke nødvendigvis en lege tilsyn for å bruke essensielle oljer, men det er en god ide å la ham få vite hva du mener. Legen din kan fortelle deg om disse oljene kan reagere med stoffene du antar.

  Finn en pålitelig kilde

  US Food and Drug Administration regulerer ikke essensielle oljer. Dette betyr at oljens kvaliteter og nivåene av renhet er helt avhengig av de selvpålagte standarder fra produsenten. Gjør et søk på merkene før / # 8217; kjøp.

  Stille spørsmål

  Ikke vær redd for å snakke med legen din eller en sykepleier. Mange helsepersonell inkluderer hvordan du bruker disse oljene og kan hjelpe deg med å begynne å bruke dem.

  Hvis du begynner å vise uvanlige symptomer under bruk av essensielle oljer, bør du slutte å bruke dem og kontakte legen din.