Det er derfor mantraet "Brystet er bedre" kan være skadelig

Del på Pinterest

Når Anne Vanderkamp fødte sine tvillinger, planla han å amme dem utelukkende i et år.

«Jeg hadde store anskaffelsesproblemer, og jeg produserte ikke nok melk til et barn, enn si to. Jeg pleide og integrert i tre måneder & # 8220; han fortalte Healthline.

Da hans tredje barn ble født 18 måneder senere, hadde Vanderkamp problemer med å produsere melk igjen og avbrutt brystet etter tre uker.

Jeg så ikke grunnen til å torturere meg og prøvde å øke tilbudet når ingenting noen gang har jobbet & # 8221; sa Vanderkamp.

Noen grunner til at kvinner slutter å amme:

  • Vanskelighetsgrad med amming
  • Mors sykdom eller trenger å ta medisiner
  • Innsats forbundet med melk pumping
  • Spedbarn ernæring og vekt

Selv om det var sikkert at hans valg å mate sine barn med kunstig melk var den beste måten å få sine barn til å trives, sier Vanderkamp at han var skuffet over at han ikke kunne amme ham og dømt for ikke å kunne gjøre det.

Landsbygda & # 8220; brystet er det beste & # 8221; L’har bare gjort verre.

«Referanser & # 8221; Brystet er det beste & # 8220; skrevet på bokser av kunstig melk var helt latterlig. De var en konstant påminnelse om at kroppen min var skuffende, mine barn og sa.

Trykk på brystet kan bare ha alvorlige konsekvenser for barnet

For Dr. Christie del Castillo-Hegyi, dette presser alle’amming har fått konsekvenser for livet for sin sønn.

I 2010, den medisinske legen d’haster født sin sønn, som var ivrig etter å amme. Men bekymret for at masete oppførselen til hans barn var resultatet av sin sult, av Castillo-Hegyi besøkte hans barnelege dagen etter at hun tok ham hjem.

Der ble han fortalt at han hadde mistet mye, men han burde ha fortsatt å amme. Noen dager senere var det fortsatt bekymret og førte sitt barn til beredskapsrommet der han ble etablert at han var dehydrert og sulten.

Formelen har bidratt til å stabilisere det, men hun sier at det å være uten mat for de første fire dagene i hennes liv forårsaket hjerneskade.

Del Castillo-Hegyi beklager at du ikke handlet raskere basert på legenes instinkt og mor.

Mantra & # 8220; brystet er best & # 8221; Født av et økning av helseorganisasjoner for å fremme bedre ernæring hos barn. Opprinnelig kunne det også skyldes lave priser på ammende mødre.

Initiativer som støttet denne typen mantra inkluderer i 1991, da Verdens helseorganisasjon (WHO) og det internasjonale beredskapsfondet for FNs barndom (UNICEF) lanserte Babyvennlig sykehusinitiativ (BFHI).

Opprettet i henhold til den internasjonalt aksepterte koden Ti trinn for vellykket amming, de initiativ kjører for å sikre at sykehusene fremmer den forseglede amming i seks måneder og # 8217, amming opptil to år eller mer, og gir kvinner den støtten de trenger for å nå dette målet, familie, samfunn og arbeidsplassen & # 8221;.

Organisasjoner som American Academy of Pediatrics og The Kvinners helsekontor, Ordly rapporterer at morsmelk gir et bredt spekter av fordeler for barn, inkludert innholdet i all ernæring de trenger (unntatt en tilstrekkelig mengde vitamin D) og antistoffer for å bekjempe sykdommer.

For del castillo-hegyi, denne personlige opplevelsen L’presset til å produsere den ideelle organisasjonen Fed er bedre I 2016 med Jody Segregave-Daly, nyfødt sykepleier av intensivavdeling og internasjonal styret sertifisert laktasjonskonsulent (IBCLC).

Som svar på bekymringer om sykehusinnleggelser av nyfødte babyer utelukkende til brystet på grunn av hypoglykemi, gulsott, dehydrering og sult, er kvinner som tar sikte på å utdanne publikum på «amming og når det er nødvendig å integrere med kunstig melk.

Begge håper at deres innsats hindrer barn fra å lide.

[L’ide om at] amming bør være det beste for hvert enkelt barn, fra fødsel til seks måneder og # 8211; Uten unntak & # 8230; eller ja, det er unntak, men vi snakker ikke om & # 8211; Det er skadelig & # 8221; sa del Castillo-Hegyi til Healthline. & # 8220; Vi må slutte å tro på [i] denne verdenen & # 8221; Svart og hvitt & # 8220; fordi det skader mødre og barn & # 8221;.

& # 8220; Vi mottar en melding som ikke gifter seg med virkeligheten & # 8221; sa om Castillo-Hegyi. «Det beste er det beste & # 8211; [E] & # 8216; den beste’Det ser annerledes ut for hver mor og barn. Vi må begynne å gjenkjenne det og leve i den virkelige verden, som betyr at noen barn trenger utelukkende kunstig melk, noen barn trenger både, og noen barn kan bare amme og er gode & # 8220;.

Mange foreldre som velger å ikke amme, opplever mye dømmekraft

I tillegg til fysiske komplikasjoner som kan stamme fra mantraet & # 8220; brystet er det beste & # 8221; C’er også frykten for å bli dømt av andre for ikke å amme.

Heather McKenna, mor til tre barn, sier at amming har vært stressende og vanskelig, og følte seg fri når han var ferdig med å amme.

«Ser tilbake, [jeg vil gjerne ha det] ikke hørt så under press for å motstå til jeg gjorde det. Mye av det trykket kom fra dommen jeg hørte fra andre som trodde at amming var den beste måten å gå og # 8220, sier McKenna.

For kvinner som bestemmer seg for å søke utelukkende til kunstig melk, sier Castillo-Hegyi at de burde gjøre det uten å angre.

«Hver mor har rett til å velge hvordan du bruker kroppen din til å mate barnet ditt eller ikke. [L’Amming] virkelig utviklet seg i denne onde konkurransen for å vinne mors trofé der vi får lov til å fortelle mødre som er [mindre enn] når de ikke vil amme. Du trenger ikke å ha en grunn. Det er ditt valg.& # 8221;

Beth Wirtz, mor til tre barn, er D & # 8217;. Når kanalene hindret laktiferous har forhindret dem i å amme sitt første barn, bestemte han seg for ikke å prøve med sin andre og tredje.

«Jeg kjempet mot de som ville ha ristet meg for å bruke formelen. [Venner] fortsatte å minne meg om at brystet er best, og at [mine jenter] ikke ville ha fått alt de trengte fra en flaske & # 8220; sier Wirtz.

«Jeg tror ikke jeg mistet noe ikke ved å amme, og jeg tror ikke at barnas immunsystem på ingen måte hindret av savnet amming. Det var mitt valg, min beslutning. Jeg hadde en medisinsk grunn, men mange andre kvinner gjør det av grunner som ikke er medisinske og dette er en prerogativ «, legger han til.

Til slutt må du ha all informasjon før du tar en beslutning hvis du puster eller ikke

Som konsulent for amming, hevder Segrega-Daly å forstå at oppmuntrende mødre til ammende utelukkende er med gode intensjoner, men vet også at mødre ønsker og må informeres.

& # 8220; trenger å vite alle risikoen og fordelene slik at de kan være tilstrekkelig forberedt på amming & # 8221; sa til Healthline.

Segrega-Daly sier at det er grunnleggende at mødre bestemmer om man skal amme eller ikke basert på nøyaktig informasjon. Dette, forklarer, kan hjelpe deg med å unngå en følelsesmessig sammenbrudd.

De kan ikke gjøre denne beslutningen rettferdig hvis amming har blitt undervist som å ha magiske krefter, og at du er den beste moren hvis du pleie [til brystet] ditt barn, når hver enkelt og familie enhet har unike kraftbehov og # 8221;, sa han.

Folk begynner å forstå at det som betyr mest, er å gjøre det som er bedre for både foreldre og barn

Del Castillo-Hegyi sier å håpe at flere mennesker forstår det & # 8220; brystet er det beste & # 8221; Det er ikke alltid tilfelle.

[8220; [er spennende] se folk forstår hvorfor & # 8221; Fôring er den beste & # 8220; & # 8230; Det er faktisk sant. Et barn som ikke er matet nok, har ikke gode helse resultater eller nevrologiske resultater & # 8220; sier.

Legger til at når det gjelder samtalen mellom amming og kunstig melk, bør foreldrene ikke være redd for å tenke at det gir melk til melk både farlig eller # 8217; amming både det eneste alternativet. I et nøtteskall skal det dekke fremme av optimal helse både for foreldrene og for barnet.

«Hver mor og hvert barn er annerledes og behovene til hver mor og barn fortjener å bli adressert og optimalisert & 3211; og ikke for å nå målene for noen organisasjoner, men for å oppnå optimale resultater for den moren og det barnet. Vi er sikre på [siden] flere mødre snakker og mer oppmerksomhet [dette] mottar. & # 8220;

Del på Pinterest

Cathy Cassata er en freelance skribent som spesialiserer seg på historier om helse, psykisk helse og menneskelig oppførsel. Det har et talent å skrive med følelser og koble til leserne i en perceptiv og engasjerende måte. Les mer om arbeidet ditt her.