Det er COM & # 039; lever med SM i et varmt sted Covid-19

Del på Pinterest

Jeg har multippel sklerose og min mangel på hvite blodlegemer setter meg til Høyere risiko For komplikasjoner fra Covid-19.

Fra 6 mars, selv før tiltakene for å bli hjemme i New York, var jeg i min lille Brooklyn-leilighet for å gjøre alt for å holde seg trygg.

I løpet av denne tiden var mannen min mitt vindu på # 8217; ekstern. De virkelige vinduene i leiligheten vår har utsikt over de andre leilighetene og en liten plen.

Som journalist, adskilt meg fra nyheten har alltid vært en vanlig praksis for meg. Min favoritt journalistikk professor sa han & # 8220; Det er ingen nyheter i Redazione & # 8221;.

Men mens nyheten kommer fra hele verden, og mens budsjettet til ofrene i New York forblir høy, fortsetter nyheten å nærme seg døren til leiligheten min.

Etter mer enn 40 dager uten å forlate huset, rutinen der jeg falt kontinuerlig.

Morgen: Yoga, kaffe og Cuomo

Alexa våkner om morgenen. Jeg forteller deg å stoppe det. Tiden forteller meg hvordan jeg hadde planlagt å gjøre. Selv om jeg ikke vil våge meg til meg alle «8217; Å holde denne delen av min rutine, legge til komfort og kjennskap til min morgen.

Før jeg går ut av sengen, ruller jeg de sosiale feeds på telefonen min. Det er slik jeg konkluderte med rastløs den forrige dagen: Andre dårlige nyheter.

Etter yoga og frokost ser jeg på guvernøren Andrew Cuomo som rapporterer om antall bekreftede tilfeller av Covid-19 og dødsfall i min by og i min stat. Det faktum at min lokale regjering tar datasporet og bruker dem til å informere de avgjørelsene, det trøster meg.

Ettermiddag: Hold deg rolig og vær informert

Min grunnleggende SM & # 8211 symptomer; tretthet, nummenhet og hodepine & # 8211; sjøstjerner i løpet av dagen.

Noen av de mest skummelt symptomene jeg har hatt i det siste, som endringene i syn og svimmelhet, var på grunn av stress. Jeg har ennå ikke opplevd noen av disse mer ekstreme symptomene mens jeg var i karantene, og det er derfor å holde seg rolig er så viktig.

En måte å gjøre dette på er å planlegge og rense omhyggelig å begrense eksponeringen min for det nye Coronavirus. Hver gang min mann og jeg må åpne døren til omverdenen, undersøker vi vår plan, som inkluderer min mann iført en maske før du åpner døren.

Når vi trenger mat, fyller jeg vognene på alle online-tjenester, og jeg håper minst en har et leveringsvindu.

Etter levering holdes boksene eller posene foran døren, som går direkte til min 90 kvadratmeter mat. Vi utpeker en & # 8220; rene område & # 8221; og en & # 8220; skitten område & # 8221; I vårt lille kjøkken for å plassere bagasjen og tømme maten, før du rengjør våre bekostning og legger den bort.

Akkurat som vårt kjøkken har utpekte områder, har jeg etablert en regel (for min mental helse) for å holde de dårlige nyhetene i et rom i huset.

Soverommet mitt er hvor jeg ser på avisene i det hvite hus og konstante strømmer av forskjellige nyhetskanaler. Min mann og jeg drar kjærlig på nyheten som kommer i feil rom.

Natt: takle følelsen av feilen til overlevende

Min mann uttalte at stuen er sitt område av & # 8220; Quarimation & # 8221;. Om kvelden spiser vi, la oss spille videospill og se på filmer i dette rommet.

Feilen til overlevende, selv i Amusement Room & # 8221;, plager meg. Som noen hvis forhold er stabile og er i stand til å bli hjemme, føler jeg meg nesten trygg. Men jeg vet at alle mine venner som bor med kroniske forhold, kan ikke være så heldige.

Dette er den eneste gangen jeg var bortskjemt for ikke å være en ansatt & # 8220; Essential & # 8221;. Quarantainment-rommet kan også ikke beskytte meg mot disse følelsene.

Søvn: Den beste medisinen for MS

Søvnproblemer med MS de er vanlige og jeg lærte hvor viktig kvaliteten på søvn for mitt velvære. Jeg er så besatt av søvn som jeg holder øye med hvor mye søvn jeg sover i min agenda.

Å sove var lett. Tidligere hadde jeg problemer med å sove bare da jeg antok stimulanter for kronisk tretthet. Men nå sover søvn vanskelig å finne.

Støyen i byen er ikke det som holder meg våken. Det er den sterke og konstante strømmen av disinformation og mangel på handling. Jeg er våken for å lytte til lydene av sirener som spiller opp og ned for en tom Flatbush Avenue.

Det er ikke en ny lyd, men nå er det den eneste lyden.

Molly Stark Dean Han jobbet i redaktører for å optimalisere strategien for sosialt medieinnhold i over et tiår: Coindesk, Reuters, CBS Nyhetsradio, MediaBistro og Fox News Channel. Molly uteksaminert fra New York University med en mastergrad i kunstnerisk journalistikk i rapporteringen av nasjonalprogrammet. På NYU jobbet han som praktikant for ABC News og USA i dag. Molly lærte offentlig utvikling på den kinesiske journalistikkskolen i Missouri og MediaBistro. Du kan finne den på Twitter, LinkedIn, eller Facebook.