Dermalex handler effektivt med psoriasis?

Forstå psoriasisene

Psoriasis er en hudsykdom som påvirker omtrent 6.7 millioner voksne i USA. Selv om det ikke er kjent årsak til psoriasis, genetikk og L’immunitet kan spille en rolle i utviklingen av tilstanden.

Psoriasis er en autoimmun sykdom som på en eller annen måte utløser huden for å akselerere vekstsyklusen. Dette fører til at hudceller akkumuleres på overflaten og skaper redheads preget på huden.

Psoriasis kan vises hvor som helst på huden, men oppstår vanligvis på albuene, på knærne eller hodebunnen. Psoriasis er forbundet med andre helsemessige forhold, for eksempel:

  • leddgikt
  • diabetes
  • hjertesykdom
  • Depresjon

Det er mange forskjellige måter å behandle psoriasis. Dette inkluderer overleveringer, som målrettede piller og behandlinger, for eksempel lotioner. En av behandlingene for psoriasis er en lotion som heter Dermalex.

COS’er dermalex?

Dermalex er en av de mange aktuelle behandlingsalternativene for psoriasis. Selv om produktet er produsert i Storbritannia, er den tilgjengelig for online kjøp.

Noen av de vanligste aktuelle lotionene eller kremer for psoriasis inneholder salisylsyre eller steroid for å fjerne overflødig hud og redusere betennelse. Dermalex har en annen tilnærming. Dermalex inneholder ikke steroider og er designet for å hindre fremtidig rehabilitering av psoriasis.

Dermalex:

  • Felle huden fuktighet
  • Målet er å rette opp produksjonen av hudceller
  • Bidrar til å forhindre tap D’vann fra huden mens du opprettholder hudvannsbarrieren
  • Bidrar til å gjenopprette den naturlige kutan barrieren

Når du bruker Dermalex, bør du påføre et tynt lag med krem ​​på de berørte områdene. Det er ingen spesifikk anbefalt dosering. Du kan bruke kremet opptil tre ganger om dagen, om nødvendig. Dermalex er designet for folk i alderen 14 og.

Hva er bivirkningene av Dermalex?

Selv om de fleste ikke vil oppleve bivirkninger under bruken av dette stoffet, advarer mange en liten brennende følelse på huden. Dette kan skyldes den høye tilstedeværelsen av forferdelige alkaliske mineraler i lotionen.

Ved brenning eller irritasjon er det tilrådelig å fortynne vannkremet for å hindre fremtidig irritasjon. For mange mennesker kan denne bivirkningen forsvinne om tre eller fire dager.

For å lære mer: Hvilke kremer for psoriasis er trygge å bruke under graviditeten? »

Dermalex har rett for deg?

Siden det ikke er kjent årsak til psoriasis, er det ikke engang en kjent behandling for psoriasis. Noen mennesker kunne svare på et bestemt stoff, og andre må prøve en kombinasjon av behandlinger før de finner et regime som fungerer for dem.

Hvis du allerede tar skritt for å administrere psoriasis, kan det være på tide å snakke med legen din for å legge til et stoff som Dermalex til din rutine.

Les på: 10 Utløsende faktorer for psoriasis å unngå »