Derfor bør du slutte å spørre folk LGBTQ + av deres sex l

Måten vi ser verdens plasma som vi velger å være, og delingen av spennende opplevelser kan ramme hvordan vi behandler hverandre, til det bedre. Dette er et kraftig perspektiv.

Mellom viser som & # 8220; jenter & # 8221; Og online trendlister, vi forstår: Sex er fascinerende, og vi vil lære mer. Våre ører vanligvis resurface når enda en fremmed nevner bare sex.

Disse historiene, lytter til eller i samtale, kan være fantastisk attraktivt og, ærlig, personlig nyttig. Imidlertid vet de fleste av oss at det ikke nødvendigvis er hensiktsmessig å spørre noen fra hans sexliv.

Selve kjønn kan være veldig sårbar. Å snakke om det er enda mer personlig, så med mindre noen ikke frivillig tilbyr informasjon, eller det er en følelse av gjensidig tillit, spør noen sexlivet regnes som en «8217, ganske stor invasjon av personvern.

Unntatt folk queer eller de som er identifisert som LGBTQ +.

Av en eller annen grunn har denne delikatessen ikke utvidet til folket queer og deres sexliv. Vår verden er heterosoundative, noe som betyr at det er heteroseksuell og cisgender. Cisgender er et begrep for folk som identifiserer eller spiller en kjønnsrolle som selskapet mener passer for ditt kjønn. Regnes som «8220; standard & # 8221;.

Og i denne verden er folk queer alltid utsatt for upassende spørsmål og kommentarer til deres sexliv. Jeg mistet tellingen av antall ganger folk, etter å ha hørt at jeg har en jente, begynner de å spørre & # 8211; Uten forord og # 8211; Hva gjør jeg i soverommet.

Disse spørsmålene går fra & # 8220; du har svoret for å fjerne straffen?& # 8221; A & # 8220; Deretter bruker du en dildo?& # 8221; Selv om denne typen spørsmål kan skyldes et sted med ekte nysgjerrighet for queer sex, kan det ofte få noen følt, feilaktig identifisert eller til og med forpliktet til å utføre en følelsesmessig jobb.

Her er bare noen grunner til at du spør noen fra hans sexliv, bare fordi han er queer, er upassende:

1. Du ville aldri spørre en og annen bekjentskap eller cis av hans sexliv?

Når det var l’forrige gang du hørte en hetero fyr spør: & # 8220; så dette betyr at du har svoret for å fjerne menn?& # 8221; Nylig, snakker med en homofil venn av meg, delte han en historie som tar hjem dette punktet:

En annen dag, en annen dag, min kollega av meg spurte meg på kontoret, da de trodde vi var alene, & # 8216; du er en høy eller en bass?& # 8217; Jeg visste at den eneste grunnen til at det spurte meg, er fordi jeg er homofil og tenker at hun kommer tilbake til en av disse to kategoriene. Dette spørsmålet fikk meg til å føle meg ekstremt frustrert, fordi jeg aldri ville spørre min kollega, hvilke stillinger siden med kjæresten sin, spesielt på arbeidsplassen! & # 8220;

Ikke bare at heteroseksuelle mennesker ikke blir utsatt for disse urettferdige spørsmålene, men snakker om et bredere problem enn rett folk og CIS som føler seg autorisert til å kjenne sex queer.

Få dette spørsmålet for eksempel: & # 8220; hvordan rettferdig sex føles?& # 8221; Bryter med noen personvern er kompromissen vi vil gjøre? Denne informasjonen kan bli funnet på Google, og dermed lagre personen fra å føle følelsesmessig utmattet av disse invasive spørsmålene?

2. Sex spørsmål kan gjøre smertefulle forutsetninger som ikke er sanne

Når noen er identifisert som queer, gjør andre ofte antagelser om hvilke deler av kroppen de har, for eksempel kroppsdeler han liker dem, med de som har sex, som de for tiden har sex og som de skal gjøre sex.

Bare i helgen kom jeg over en person med hvem jeg gikk på college, og begynte umiddelbart å snakke med min eks og kommenterte hvordan jeg sannsynligvis aldri vil ha penis igjen. I den 8217; den eneste samspillet, han laget en hypotese på mine følelser og reduserte seksualiteten min til et spørsmål om kjønnsorganer.

Da jeg snakket med min venn, som identifiserte som en trans binær trans, forklarte hvordan folks forutsetninger kan være veldig stimulerende og smertefulle for transpersoner. C’er mange identifikasjonsfeil og mangel på følsomhet for folks relasjoner med sine kropper. Her er hva de sa:

«Når jeg begynte å gå inn i intimitet med trans folk, ikke C’Det var mer dette kravet om å berøre deler av kroppen eller ringe dem med påståtte navn, fordi noen mennesker kan ha forstyrrelser som omgir kroppene sine. Du kan ikke bare anta hva du skal si & # 8220; c *** & # 8221; O & # 8220; T *** & # 8221; i soverommet er ok. Samtykke [også om hvordan vi snakker om] er konstant. & # 8221;

Hva min venn leder her er spesielt viktig for å skape en mer trans-inkluderende og respektfull verden: ikke gjør folks veiledning av mennesker! Når du gjør antagelser om kjønnsorganene til noen eller på kjønnsene til folket som de har sex, kan det virke ekstremt reduktivt og transphobic (har ekstrem frykt eller skade mot transpersoner).

Enda mer, ikke gi for gitt selv at du vet hvordan folk har sex. Homofile menn ikke alltid (eller alene) har analsex, akkurat som lesbiske kvinner gjør ikke alltid saks. Den vakre tingen om queer sex er at det er ekspansivt og utfordrer alle kravene om hva det betyr og involverer & # 8220; sex & # 8221;.

3. Vi er ikke eksotiske dyr for din visjon eller underholdningsglede

Folk queer og deres fysiske forhold er ikke bare å vise, som om vi var en utstilling for din glede å se. Akkurat som folk tune opp på & # 8220; planeten jorden & # 8221; For å se på koblingsdansen til en tropisk fugl, tror noen at det er ok, og til og med i deres rette, se og kommentere L’intimitet queer hvorfor fascinerer dem.

Da jeg snakket med vennens venn av opplevelsene han hadde med sin kone, kom jeg til å tenke på et bestemt tilfelle av Lascivivo Lascivo:

Min kone og jeg var i en klubb i Boulder, og vi danset og kysser på dansegulvet da en gutt kom til meg og fortalte deg, dere to var sexier når du poking. Han hadde en slik følelse av lov [å kommentere], bare fordi jeg er en homofil kvinne & # 8220;.

Når noen ser og kommenteres uten tillatelse, er han dehumanizing og objektivering. Våre relasjoner kan betraktes som SO & # 8220; andre & # 8221; Det ser det ut til at vi ikke engang er sett som mennesker, noe som fører meg til neste punkt & # 8230;

4. Å være queer er ikke en seksuell trend

I tilfelle av Nora hadde en rett mann seksualisere sitt forhold for hans glede å se. Men de er ikke bare heteroseksuelle menn. Jeg hørte mange historier om vennlige venner som følte meg spesielt seksualisert av homofile cis menn, som behandler dem som & # 8220; morsomme ting å spille og # 8221;.

Jeg har ofte homofile menn som kommenterer brystet mitt eller forteller meg at de er deres favoritt lesbiske type & # 8221; han delte en annen venn med meg.

Å være en kvinne queer, Anch / # 8217; Jeg har hatt utallige erfaringer som får meg til å føle at jeg ble sett på som et nytt morsomt leketøy eller et komplett seksuelt objekt. Når kjæresten min og jeg tilbys av menn for et forhold til tre eller når folk bruker queer sexhistorier som en chatter & # 8220. Denne ideen om at de som queer er her for å være seksualisert, får oss til å føle seg mindre menneskelig og mer lik underholdning.

5. Vi er mer enn våre seksuelle liv!

C’Det er mye mer i # 8217; oppleve queer av sexet vårt. Være & # 8220; queer & # 8221; betyr noe annet for alle. Det kan gjenspeile vår seksuelle, kjønn og politiske identitet. Strangenessen er flerdimensjonal.

Vi er fulle mennesker som har arbeid, barn og favorittmat. Kanskje i stedet for å spørre oss hvordan vi umiddelbart går til soverommet, spør hva vi liker å gjøre for å ha det gøy i helgene. Dette er en fin måte å bygge ekte relasjoner med queer folk.

På mange måter er strangeness mer synlig enn noensinne

I de senere år har vi sett flere medier som tar sikte på å fortelle historiene om enkeltpersoner queer. Men bare fordi disse erfaringene begynner å bli delt med et bredere publikum, betyr det ikke at det er en åpen invitasjon til å spørre alle de intime detaljene om en queer persons liv.

Som en venn av meg sa: «Det er urettferdig at for så lenge har folket queer måtte holde sexlivets hemmelige, og nå, alle» 8217; heteroseksuelle mennesker kan be om informasjon som om de hadde dem og # 8221;.

Rare mennesker, akkurat som noen ukjente eller bekjente at møter, trenger ikke noen en forklaring på livet deres. Hvis du er veldig interessert i å lære mer om’queer opplevelse, prøv å lese media queer. Eller begynne å bygge ekte relasjoner med queer folk. Det er mange ressurser der ute nå.

Og hvis du virkelig har et brennende spørsmål på Queer Kama Sutra, C & # 8217, er alltid Google.

Sarah er A’skuespillerinne som for tiden forfølger sin MFA som handler på San Francisco American Conservatory Theatre. Han ble uteksaminert fra Vassar College i 2015 med en grad på skuespiller og psykologi. På fritiden elsker Sarah å utforske de skjulte edelstenene i San Francisco, se dokumentarfilmer og holde firmaet til dine kjære.