Depresjon og overskudd av mat: det er en lenke?

Beskrivelse

Nylige søk har funnet en sterk sammenheng mellom depresjon og overflødig mat, spesielt når overskudd av mat blir binge å spise. Les videre for å lære mer.

C’er et bånd mellom depresjon og overflødig mat?

TIL 2012 studie Det har vist seg å være stresset som mannlig mat er knyttet til økt risiko for angst og depresjon. Effektene av et fettrikt kosthold overlapper effekten av kronisk stress som er kjent for å spille en rolle i å forårsake depresjon. Dette kan forklare hvorfor overskuddet av mat og # 8211; Spesielt matvarer rik på fett og fattige næringsstoffer som folk er mer tilbøyelige til å spise ukontrollert & # 8211; kan føre til depresjon.

Sekund Angst og depresjonsforening av Amerika, Personer med fedme som har lidelser i’ukontrollert fôring sliter vanligvis med en slags psykisk lidelse, inkludert angst eller depresjon.

Begge forholdene har muligheten til å forårsake andre: Hvis overskudd av mat fører til en vektøkning og alle «8217, manglende evne til å kontrollere binge-spising, kan følge depresjon. Den samme depresjonen kan også utløse overskuddet av mat som en håndteringsmekanisme.

Mer informasjon om årsaker og risikofaktorer for spiseforstyrrelser »

Symptomer på overflødig depressiv mat

En av de største symptomene på # 8217; overskytende depressiv mat er å spise mer enn nødvendig uten å føle seg helt fornøyd. Dette gjelder spesielt hvis du spiser for følelsesmessig lettelse, i stedet for å spise fordi du er sulten.

Symptomene på et problem med overflødig kronisk mat inkluderer:

 • har problemer med å stoppe å spise
 • Spis store mengder mat gjentatte ganger og raskt
 • Spis selv når du er full
 • Aldri føler deg fornøyd
 • følelse av nummenhet, følelsesmessig avstand eller apati mens du spiser
 • føler seg skyldig, deprimert eller disgusted etter å ha spist for mye

For å lære mer: de beste blogger på matforstyrrelser Dell’år »

Hvordan stoppe l’overskudd av depressiv mat?

Både depresjon og # 8217; Overskudd av mat kan behandles, selv når de forekommer sammen. Den første behandlingslinjen vil være å søke terapi. Din terapeut vil kunne hjelpe deg med å bestemme årsakene til både Dell’Overskudd av mat og depresjon og skape en plan om hvordan man skal klare dem begge.

Behavioral kognitiv terapi (CBT) kan være nyttig både for depresjon og for overskudd av mat. I følge Sheppard Pratt behandlingssenter, Det er den mest baserte behandlingen på # 8217; bevis for voksne med spiseforstyrrelser. I løpet av CBT, vil du og din terapeut prøve som årsaker eller utløsende faktorer førte til depresjon og alle «8217, overskudd av mat, og du vil prøve å finne en løsning for både umiddelbar behandling og for langsiktig ledelse.

Din terapeut kan se etter vektkontrolladferd, for eksempel:

 • Kostholdsbegrensninger, som kan føre til binge å spise
 • Elimineringsadferd
 • Ending av kroppen, hvor du unngår å se på kroppen din

L’Behandlingstart vil fokusere på å sjekke overdreven spisevaner og søker etter metoder for å håndtere depresjonssymptomer.

Den kognitive siden av behandlingen vil fokusere på:

 • Bilde av den negative kroppen
 • Overvaluering av vekten
 • Selvtillitsproblemer
 • perfeksjonisme

Du vil lære å håndtere mekanismer for å forbedre kroppsbildet ditt, som igjen kan forbedre depresjonen og redusere trender for å spise for mye.

Din terapeut eller lege kan foreskrive medisiner for depresjon, noe som noen ganger kan hjelpe begge forholdene samtidig.

Å behandle depresjon og # 8217; overskudd av mat, kan du også gjøre noen endringer i livsstilen. Din terapeut eller lege kan undersøke dem med deg. De inkluderer:

 • Reduser stress: Stress kan utløse overflødig mat og kan utløse depresjon, så det kan forverre begge forholdene.
 • Tren regelmessig: L’Trening kan hjelpe deg å føle deg bedre med kroppen din, redusere stress og lindre depresjon.
 • Unngå fristelser: Hvis du vet at du er tilbøyelig til å fange deg etter en lang dag, ikke hold skadelige matvarer rundt deg. Gjør dem mindre tilgjengelige, du kan redusere overskudd av mat og fokusere på andre håndteringsteknikker og stresshåndtering.