Depresjon og militær: Medlemmer i service og ektefeller

Forstyrrelser i humøret er en gruppe psykiske lidelser preget av en drastisk forandring av stemningen. Depresjon er en av de vanligste humørsykdommene som kan påvirke noen når som helst. Imidlertid gir medlemmer av militærtjenesten en særlig høy risiko for å utvikle disse forholdene. Nylige studier Vis at depresjonen ser mye oftere i militære tjenestemedlemmer enn i sivile.

Det anslås det opp til 14 prosent Medlemmer av tjenesten eksperimenterer depresjon etter distribusjon. Dette nummeret kan imidlertid også være høyere fordi noen tjenestemedlemmer ikke søker omsorg for deres tilstand. Videre om 19 prosent Medlemmer av servicen rapporterer å ha gjennomgått traumatiske hjerneskade under kamp. Disse typer skader inkluderer vanligvis hjernekommentarer, noe som kan skade hjernen og utløse depressive symptomer.

Flere implementeringer og traume påkjenninger øker ikke bare risikoen for depresjon i tjenestemedlemmer. Selv deres ektefeller driver en større risiko, og deres barn er mer sannsynlig å ha følelsesmessige og atferdsproblemer.

Symptomer på depresjon i soldater og i deres ektefeller

Militære tjenestemedlemmer og deres ektefeller har høyere depresjon enn den generelle befolkningen. Depresjon er en alvorlig tilstand preget av vedvarende og intense følelser av tristhet i lengre perioder. Denne uorden på # 8217; humør kan påvirke humøret ditt og din oppførsel. Det kan også påvirke ulike fysiske funksjoner, for eksempel L’appetitt og søvn. Personer med depresjon har ofte problemer med å utføre daglige aktiviteter. Noen ganger kan de også føle at livet ikke var verdt å leve.

De vanlige symptomene på depresjon inkluderer:

 • irritabilitet
 • Vanskelighetsgrad å konsentrere seg og ta avgjørelser
 • tretthet eller mangel på energi
 • følelser av fortvilelse og impotens
 • følelser av ubrukelig, feil eller hat for seg selv
 • Sosial isolasjon
 • Et tap av interesse for aktiviteter og hobbyer som var hyggelige
 • Sov for mye eller for lite
 • Dramatiske endringer i # 8217; appetitt med tilsvarende økning eller vekttap
 • Selvmords tanker eller oppførsel

I de mest alvorlige tilfellene av depresjon kan noen også manifestere psykotiske symptomer, for eksempel vrangforestillinger eller hallusinasjoner. Dette er en veldig farlig tilstand og krever umiddelbar intervensjon av en psykisk helsepersonell.

Symptomer på følelsesmessig stress i militære barn

En forelders død er en realitet for mange barn i militære familier. I løpet av 2.200 Barn mistet en forelder i Irak eller Afghanistan under krigen ved terror. Å leve et slikt ødeleggende tap i en ung alder øker risikoen for depresjon, lidelser D’angst og atferdsproblemer i fremtiden.

Selv når en foreldre returnerer sunt og unntatt fra krigen, står barn fortsatt møte stresset i militært liv. Dette inkluderer ofte fraværende foreldre, hyppige bevegelser og nye skoler. Etter disse endringene kan det oppstå følelsesmessige og atferdsmessige problemer hos barn.

Symptomene på følelsesmessige problemer hos barn inkluderer:

 • separasjonsangst
 • nervøs utbrudd
 • Endringer i spisevaner
 • Endringer i søvnvaner
 • problemer på skolen
 • dårlig humør
 • sinne
 • Fungerende
 • Sosial isolasjon

Mental helse i et hjem forelder er en viktig faktor i måten barn står overfor distribusjonen av foreldrene sine. Barnene til deprimerte foreldre er mer sannsynlig å utvikle psykologiske og atferdsproblemer i forhold til de som foreldrene positivt står overfor stresset av deploring.

L’stress påvirkning på militære familier

Sekund Avdeling for US Veterans Business, 1.7 millioner soldater har tjent i Irak og Afghanistan innen utgangen av 2008. Av disse soldatene har nesten halvparten barn. Disse barna måtte møte utfordringene som stammer fra # 8217; å ha en foreldre distribuert alle & # 8217;. De måtte også møte samliv med en forelder som kunne ha endret seg etter gikk i krig. Å gjøre disse justeringene kan ha en dyp innvirkning på et barn eller en tenåring.

Ifølge en 2010 studere, Barn med foreldre foreldre er spesielt utsatt for atferdsproblemer, stressforstyrrelser og forstyrrelser i humøret. Det er også mer sannsynlig å ha problemer med skolen. Dette skyldes i stor grad stress at barn lider under foreldrenes distribusjon og etter retur hjem.

Selv foreldrene som forblir tilbake under en distribusjon, kan finne lignende problemer. De frykter ofte for sikkerheten til ektefellen og føler seg overveldet av større ansvar hjemme. Som et resultat kan de begynne å føle seg engstelig, trist eller alene mens ektefellen er fraværende. Alle disse følelsene kan til slutt føre til depresjon og andre psykiske lidelser.

Studier på depresjon og vold

utdanning Vietnam veteraner av Vietnam viser den ødeleggende effekten av depresjon på familier. Veteranene i den krigen hadde høyere nivåer av skilsmisse og konjugale problemer, vold i hjemmet og partner angst i forhold til andre. Ofte kommer soldater som kommer tilbake fra kampene fra sitt daglige liv på grunn av følelsesmessige problemer. Dette gjør dem vanskelig å dyrke relasjoner med sine ektefeller og barn.

Senest utdanning Veteraner av’Afghanistan og # 8217; Irak undersøkte kortsiktig familiefunksjon etter distribusjon. De har oppdaget at dissosiative atferd, seksuelle problemer og søvnforstyrrelser har hatt størst innvirkning på familieforhold.

Ifølge en mental helsevurdering, 75 prosent Veteraner med partnere rapporterte minst en og # 8220; familie tilpasning problem & # 8221; Ved hjemlandet. Også om 54 prosent Veteraner rapporterte å ha presset eller ropt mot sin partner i månedene etter retur fra distribusjonen. Symptomene på depresjon, spesielt, var mer sannsynlig å forårsake vold i hjemmet. Medlemmer av depresjonstjenesten var også mer sannsynlig å rapportere at deres barn var redd for dem eller hadde ingen varme av dem.

Få hjelp

En konsulent kan hjelpe deg og din familie til å møte noe problem. Disse kan inkludere forholdsproblemer, økonomiske vanskeligheter og følelsesmessige problemer. Tallrike militære støtteprogrammer tilbyr råd forbeholdt tjenestemedlemmer og deres familier. En konsulent kan også lære deg hvordan du skal håndtere stress og smerte. Onesource Military, Tricare Og Real Warriors De kan være nyttige ressurser å starte.

I mellomtiden kan du prøve forskjellige håndteringsstrategier hvis du nylig har returnert fra distribusjon og du har problemer med å lese deg selv til det sivile livet:

Vær tålmodig.

Kan ta litt tid å koble til igjen med familien etter retur fra krigen. Dette er vanlig All’start, men du kan kanskje gjenopprette forbindelsen over tid.

Snakk med noen.

Selv om du er alene akkurat nå, kan folk støtte deg. Enten det er en intim venn eller et familiemedlem, snakk med noen du stoler på dine utfordringer. Dette burde være en person som vil være der for deg og vil høre på deg med medfølelse og aksept.

Unngå sosial isolasjon.

Det er viktig å tilbringe tid med venner og familie, spesielt din partner og barna dine. Arbeidet med å gjenopprette forbindelsen med dine kjære kan lindre stress og forbedre humøret ditt.

Unngå narkotika og alkohol.

Du kan bli fristet til å bruke disse stoffene i vanskelige tider. Men å gjøre det kan få deg til å føle deg verre og føre til avhengighet.

Del tap med andre.

Alle’Start kan du være motvillig til å snakke om tapet av en kampkommisjon. Men undertrykkende dine følelser kan være skadelige, så det er nyttig å snakke om dine erfaringer på en eller annen måte. Prøv å bli med i en gruppe militærstøtte hvis du er motvillig til å snakke med noen du kjenner personlig. Denne typen støttegruppe kan være spesielt nyttig fordi du vil være omgitt av andre som kan forholde seg til det du opplever.

Disse strategiene kan være svært nyttige mens du tilpasser seg livet etter kamp. Men du trenger profesjonell medisinsk behandling hvis du opplever en sterk stress eller tristhet.

Det er viktig å gjøre en avtale med legen eller en psykisk helsepersonell så snart symptomer på depresjon oppstår eller en annen lidelse i # 8217;. Å få rettidig behandling kan forhindre forverring av symptomene og akselerere gjenopprettingstider.

Spørsmål:

Hva jeg må gjøre hvis jeg tror at min ektefelle eller militær sønn lider av depresjon?

TIL:

Hvis din ektefelle eller barnet ditt demonstrerer tristhet i forhold til bruken din, er det ganske forståelig. Det er på tide å oppmuntre dem til å få hjelp fra legen din hvis du merker at deres tristhet blir verre eller påvirker deres evne til å gjøre ting som må gjøre i løpet av dagen, som deres aktiviteter hjemme, på jobb eller på skolen .

Timothy J. Legg, PhD, PMHNP-bcanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.