Depresjon, angst og hyperhidrose

Svette er et nødvendig svar på temperaturøkningen. Det hjelper deg med å holde deg kult når det er varmt eller hvis du trener deg selv. Men svette for mye, uavhengig av temperatur eller # 8217; trening, kan være et tegn på hyperhidrose.

Noen ganger depresjon, angst og overdreven svette kan forekomme samtidig. Noen typer angst kan forårsake hyperhidrose. Også, du kan føle følelser av angst eller depresjon hvis overdreven svette forstyrrer betydelig med dine daglige aktiviteter.

Fortsett å lese for å lære mer om hvordan de er tilkoblet, og hvis det er på tide å snakke med legen din på dine symptomer.

D & # 8217 forstyrrelser; sosial angst som en årsak til hyperhidrose

L’Hyperhidrose er noen ganger et sekundært symptom på lidelse D’sosial angst. Faktisk, ifølge Internasjonalt Hyperhidrose Society, Opptil 32% av personer med sosial angst lider av hyperhidrose.

Når du lider av sosial angst, kan du ha et sterkt stress når du er med andre mennesker. Sensjonene er ofte verre når du må snakke om foran andre, eller hvis du møter nye mennesker. Også, kan du unngå å tiltrekke seg # 8217, oppmerksomhet på deg.

L’Overdreven svette er bare et symptom på lidelse d’sosial angst. Du kan også:

  • å rødme
  • Føl deg varmt, spesielt rundt ansiktet
  • føler deg stunned
  • hodepine
  • Aspen
  • Balbet når du snakker
  • Har våte hender

Angst for overdreven svette

Når du er bekymret for overdreven svette, kan dette manifestere deg i angst. Du kan også ha noen av symptomene på den sosiale angsten. Det er mer sannsynlig at D & # 8217-forstyrrelsen; generalisert angst (GAD) utvikler seg som et sekundært symptom på hyperhidrosen.

Gaden er vanligvis ikke en årsak til hyperhidrose. Men det kan vokse over tid når du er bekymret for’overdreven svette. Du kan føle deg bekymret for å svette hele tiden, selv i dagene når du ikke bytter. Bekymringer kan holde deg våken om natten. De kan også forstyrre konsentrasjonen på jobb eller skole. Hjemme kan du ha problemer med å slappe av eller ha det gøy med familie og venner.

Når depresjon oppstår

L’Overdreven svette kan føre til sosial retrett. Hvis du er bekymret for svette i løpet av dine daglige aktiviteter, kan dette få deg til å overgi seg og bli hjemme. Du kan miste interessen for aktivitetene du en gang likte. Også, du kan føle deg skyldig i å ha unngått dem. Også, du kan føle deg håpløs.

Hvis du føler deg noen av disse følelsene i lang tid, kan du prøve depresjon i forhold til hyperhidrose. Det er viktig å møte og behandle overdreven svette slik at du kan gå tilbake til folk og aktiviteter du elsker.

Løsninger

L’primær hyperhidrose (som ikke er forårsaket av # 8217; angst eller fra enhver annen tilstand) må diagnostiseres av en lege. Legen kan foreskrive kremer og antipraspiranter for å kontrollere svettekjertlene. Siden overdreven svette styres over tid, kan selv dine følelser av angst og depresjon reduseres.

Hvis L’angst og depresjon forsvinner ikke til tross for behandling for hyperhidrose, kan du trenge hjelp, selv for disse forholdene. Både l’angst som depresjon kan behandles med terapi eller rusmidler som milde antidepressiva. I sin tur kan disse behandlingene også redusere stress som kan forverres svette. Forbli aktiv og omgjengelig blant venner og familie kan også forbedre humøret ditt.

Hvis du er bekymret for svette du prøver med den sosiale angsten, må du behandle den underliggende årsaken. Behavioral terapi og narkotika kan hjelpe.