Denaturert alkohol for akne: Fungerer?

En rask titt på ingrediensetikettene for astringent og benk tonere laget for akne trendy hud vil trolig avsløre at de fleste av disse produktene inneholder en viss mengde alkohol. Dette kan få deg til å spørre om det er mer nyttig (og billigere) Hopp over spesielle produkter og bruk denaturert alkohol til akne utsalgssteder.

Mens den denaturerte alkoholen kan bidra til å klargjøre kviser til en viss grad, er denne metoden ikke designet for langvarig bruk på grunn av bivirkningene og mangelen på vitenskapelig støtte.

Den vitenskapelige logikken ved foten av dette løsningen

L’Denaturert alkohol er bare en av de mange hjemmemedisinene som diskuteres på internett for akne;. Før du tar den denaturerte alkoholen fra det medisinske skapet, er det viktig å forstå vitenskapen bak denne ingrediensen.

Isopropyl er det tekniske termen for alkoholen. Det er relativt billig og allment tilgjengelig på ditt lokale apotek, vanligvis plassert i førstehjelpskorridoren. De fleste av’denaturato otc alkohol inneholder 70% isopropyl, Resten består av vann eller oljer.

Iboende, den denaturerte alkoholen kan bekjempe bakterier og andre ondsinnede mikrober. Disse effektene gjør gnidningen av «8217; alkohol og andre ingredienser som inneholder essensiell alkohol for å rense sårene og desinfisere overflater. L’Alkohol er også en viktig ingrediens i mange hånd desinfeksjonsmidler.

Imidlertid er potensialet bare en del av nøklene for å forstå den denaturerte alkohol. Når L’alkohol kommer i kontakt med huden, desinfisert ved å bryte ned bakteriene. Dette inkluderer alle typer, ikke bare skadelige. Også alkoholen fordamper raskt, noe som gjør stoffet ideelt for fremstilling av injeksjoner og andre medisinske bruksområder.

Det fungerer?

I teorien kan antibakterielle og antimikrobielle effekter av denaturatoalkohol være nyttig for behandling av akne. Dette gjelder spesielt for den inflammatoriske akne, som ofte skyldes bakterien P. Acnes. Inflammatoriske skovler består av knuter, papler og pustler, så vel som fra vanskelige cyster som skal elimineres.

L’Denaturert alkohol vil sannsynligvis ikke fungere på samme måte for ikke-inflammatorisk akne (hudormer og kviser). Denne typen akne er ikke forårsaket av bakterier og andre organismer. De svarte og hvite flekkene er forårsaket av porene som er blokkert. Imidlertid kan alkoholtørkingseffekter tørke døde hudceller, som i teorien kunne redusere forekomsten av de hindrede porene.

Ulempen med # 8217; bruk av kraftige desinfeksjonsmidragsstoffer som den denaturerte alkoholen for akne er at det er få vitenskapelige bevis for å støtte disse metodene. Studier er nødvendig på G’Man for å korrekt evaluere effektene av # 8217; denaturert alkohol for å avgjøre om dette er en nyttig form for behandling av Dell’akne.

En komplett gjennomgang av behandlinger for akne; For unge voksne kvinner med akne vulgaris bemerket de at ulike benk og reseptbelagte aktive ingredienser er nyttige for akne, for eksempel benzoylperoksid. Gjennomgang har også undersøkt essensielle oljer, for eksempel eukalyptus og jojoba. Det ble ikke nevnt, men den denaturerte alkohol bare som en effektiv behandling av akne;.

A’annen klinisk gjennomgang undersøkte antibakteriene For behandling av akne, blant andre aktive ingredienser. Forfatterne bemerket at antibakterielleene som reseptbelagte retinoider ville være nyttige for tilfeller av mild til moderat akne.

Hvordan å bruke

Før du bruker L’denaturert alkohol i ansiktet, sørg for at du velger en isopropylalkohol som ikke er mer enn 70 prosent etanol. Selv om det er tilgjengelig på apotek i 90% formler av alkohol, er dette for sterkt for huden din og helt ubrukelig. Ideelt sett bør du starte en lavere prosentandel for å se om den fungerer uten å overflødre huden.

Siden den denaturerte alkoholen er et relativt sterkt produkt, kan du også fortynne det med en vektorolje, som oljeolen i olivenolje. A’Et annet alternativ er oljen til teetreet, som er et velkjent middel for akne. Kombinere like deler før’søknad.

Det er også en god ide å lage en oppdateringstest før du påfører ren alkohol eller dine fortynnede oljer på ansiktet. Påfør først på et lite område av armen og vent deretter minst en hel dag for å se om reaksjonene oppstår. Hvis du ikke merker bivirkninger, er det veldig sannsynlig å være trygt å bruke på ansiktet ditt.

Å bruke den denaturerte alkoholen til akne:

 • Først rengjør ansiktet med vanlig ansikts vaskemiddel og dab huden for å tørke den.
 • Påfør en liten mengde denaturert alkohol på en bomullspute.
 • Forsiktig kjærtegner bomullsputen rundt pimple du prøver å eliminere. En bomullspute kan også bidra til å gjøre denne prosessen mer presis hvis du foretrekker det.
 • La tørke den denaturerte alkoholen, og fortsett med serumet, fuktighetsgivende krem ​​og rutinemessig solkrem.
 • Gjør det en gang om dagen for å komme i gang. Som huden din blir mer tolerant mot den denaturerte alkohol, kan du gjenta operasjonen opptil tre ganger om dagen.
 • Mulige bivirkninger

  Selv om L’denaturert alkohol er teknisk trygg for huden din, er den ikke ment for langvarig bruk. Bivirkninger kan omfatte:

  • rødhet
  • tørrhet
  • peeling
  • klø
  • peeling
  • smerte

  Disse effektene kan også være verre hvis du har sensitiv hud.

  L’denaturert alkohol kan gjøre din akne verre. Når huden din er tørr fra disse typer stoffer, svarer de sebaceous kjertlene som produserer enda mer olje. Denne overdrevne mengden olje, eller sebum, kan skape utilsiktede akneutløp. Rødhet, peeling og peeling har en tendens til å gjøre akne utsalgssteder mer tydelig.

  Overdreven tørr hud kan også føre til at flere dødsceller i huden lurer på overflaten av huden, som kan hindre porene og bringe til kviser og hudormer. Totalt sett, The American Academy of Dermatology Anbefaler å bruke produkter for alkoholfri akne for å redusere disse typer komplikasjoner.

  Bunnlinjen

  L’Denaturert alkohol er bare en potensiell ingrediens for å bekjempe akne. Det er imidlertid ingen tilstrekkelige tester på # 8217; effektiviteten eller sikkerheten til dette produktet. Hvis du trenger å tørke en kvise raskt, prøv flere testede ingredienser som benzoylperoksid. L’salicylsyre, en annen ingrediens for benk akne, kan også bidra til å kvitte seg med hud og sebum celler som hindrer porene. Dette er en mer foretrukket behandling for svarte og kviser.

  Hvis du fortsetter å ha sprut av akne til tross for hjemmebehandling med benkprodukter og hjemmemedisiner, kan det være på tide å se en hudlege. De kan evaluere huden din og anbefale en kombinasjon av behandlinger, inkludert reseptbelagte versjoner, om nødvendig. Vi anbefaler også at du ser din hudlege hvis du har bivirkninger av’denaturert alkohol som ikke forbedrer seg innen en uke.