Den massasje for cellulitt kan og kan gjøre

Massasje kan være i stand til å forbedre utseendet til cellulitt:

 • Drenk overflødig kroppsvæsker
 • Omfordelte fettceller
 • Forbedre sirkulasjonen
 • Gjenta huden

Men massasjen bryr seg ikke om cellulitt. Selv om massasjen kan forbedre resultatene, ikke varer lenge, og i mange tilfeller er det nødvendig med gjentatte behandlinger.

Cellulitt massasje enheter

Det finnes en rekke markedsmassasjeapparater som hevder å redusere cellulitt, men ikke alle er effektive.

Mange bruker skumruller & # 8211; Stykker av stivt skum i form av et rør og nr. 8211; Med håp om at de kan bryte fett. Men ifølge American Trening Council, Skumruller vil ikke gjøre noe for å forbedre kameraets utseende.

Det er ikke engang betydelige tester som ting som manuelle levende massører eller tørr børsting & # 8211; Pensel tørr hud med en myk børstepensel & # 8211; De kan gjøre mye selv for cellulitt, spesielt langsiktig.

Et produkt som viser noen løfter er endermony. Denne enheten godkjent av FDA øker, strekker seg og ruller opp huden for å bidra til å bevege seg fett og redusere cellulitt. I følge American Academy of Dermatology (AAD), viste motstridende resultater. Selv når du oppdager en forbedring, har du en tendens til å forsvinne etter en måned med mindre behandlingen gjentas.

Hva vi vet fra forskning

Noen studier viser at noen massasje teknikker kan være nyttige for å redusere cellulitt, men mange studier advarer om at resultatene er midlertidige.

 • 2015 studere har oppdaget at tørr cupping kan favorisere drenering av væsker, toksiner og andre kjemiske biprodukter fra kroppen, som kan forbedre kameraets utseende;. I studioet ble koppene plassert på områder med cellulitt mens en bærbar pumpe opprettet suget. Etter fem ukers behandling så kvinner i studien sin grad av cellulittreduksjon fra et gjennomsnitt på 2.4 Pre-cupping på 1.68 etter cupping.
 • En annen studere Siden 2010 undersøkte han hvilke effekter som har mekanisk massasje, en massasje med bil, som den endermonien; Lymfatisk dreneringsmassasje, en type massasje som bruker et lite trykk for å hjelpe lymfesystemet til å tømme væsker, rusk og toksiner; og manipuleringen av bindevev (CTM) hadde på cellulitt. CTM er en type massasje for å forbedre sirkulasjonen som gjelder trykk til ledbånd, sener og vev som forbinder muskler til huden. Alle tre teknikkene har vært effektive når det gjelder å redusere fettet og omkretsen av låret hvor massasjen ble utført.

Ting å vurdere

Cellulitt er vanlig, spesielt hos kvinner. Å ha cellulitt betyr ikke nødvendigvis at du er overvektig, uegnet eller noe usunn.

Selv om massasjen vil sannsynligvis ha en minimum eller null effekt på cellulitt, kan det ha andre helsemessige fordeler. Kan hjelpe deg å føle deg mer avslappet, redusere spenning og smerte i musklene dine og redusere kroppssmerter. Massasjen kan ikke hjelpe deg med å se bedre ut, men kan hjelpe deg til å føle deg bedre.

Hvis du er bekymret for utseendet til din cellulitt, ta kontakt med en hudlege som kan snakke med deg om andre mest testede anti-cellulittteknikker.

Ifølge L & AAD er to prosedyrer lovende:

 • Laserterapi
 • subcision, hvor en nål settes inn under huden for å bryte de tøffe båndene til bindevevet, og dermed gi huden et mer jevnt utseende

Cos’cellulitt er?

Cellulitt er et begrep som brukes til å beskrive et kroppsområde i & # 8217 hvor huden ser ut med dimples. Ifølge søket, 80 prosent 90 Voksne kvinner har litt & # 8216; av cellulitt og generelt observeres på hofter, på skinker og lår. Det kan også forekomme på den nedre delen av magen og armene.

Cellulitt, også kalt Ginoid Lipodystrophy, kan være mer uttalt i overvekt eller overvektige mennesker, men manifesterer også i svært tynne mennesker.

Årsaker til cellulitt

Din hud, fett, muskler og andre stoffer er i lag. Det antas at cellulitt manifesterer når de fibrøse bindevevbåndene som forankrer huden til musklene, slik at fettcellene kan presse mot det høye; høyt i hudlaget. Dette skaper den uregelmessige og uregelmessige konsistensen som gir cellulitt sitt utseende som ligner på ricotta.

Alle har fettceller. Selv om vi er alle utsatt for cellulitt, er noen mennesker mer utsatt for det i forhold til andre. Noen faktorer som øker sannsynligheten for en person for cellulitt, inkluderer:

 • Kjønn. Menn har bindevev som ligger i en krysset ordning, og de skjærende bandene er gode til å beholde fettceller. Kvinner, annen del, har vertikale band av bindevev som er mer sannsynlig å tillate fettceller å stikke ut mot hudoverflaten.
 • Alder. Med alderen i alderen blir huden mindre elastisk og båndene til bindevevet svekker seg naturlig.
 • Hormoner. Hormoner, spesielt L’østrogenhormon, synes å spille en rolle i dannelse av fettceller og cellulitt. Dette kan være en annen grunn til at kvinner har mer cellulitt enn menn. Det kan også bidra til å forklare hvorfor cellulitt ser ut til å starte etter puberteten og noen ganger forverres under graviditeten.
 • Genetikk. Gen kan bestemme fordelingen av fettceller, Lasticity og andre faktorer som påvirker cellulitt.
 • Kosthold. Ifølge forskning kan en diett rik på fett, rik på salt og rik på konserveringsmidler forårsake metabolske lidelser som kan akselerere cellulitt.
 • Livsstil. Noen livsstilsfaktorer, som ikke gjør nok trening og drikker for mye alkohol, kan påvirke sirkulasjonen, L’betennelse og måten fettcellene danner og distribuerer gjennom hele kroppen.

Bunnlinjen

Cellulitt er helt normalt. For de fleste er det ikke en medisinsk bekymring, men kan være bekymringsfullt tilsynelatende. Hvis du ønsker å prøve massasjen til å behandle cellulitt, forstår de grensene.

Massasje er ikke en kur for cellulitt, men kan midlertidig forbedre hudens utseende og gjøre cellulitt mindre tydelig. Massasjen har mange helsemessige fordeler, så det kan være verdt å legge det til ditt velvære regime.