Den kontroversielle subsonen av medisin hjelper meg med å overvinne opioider

Måten vi ser verdens plasma som vi velger å være, og delingen av spennende opplevelser kan ramme hvordan vi behandler hverandre, til det bedre. Dette er et kraftig perspektiv.

Tenk deg å våkne hver morgen med vekkerklokken din i full volum, gjennomvåt i de sædede arkene med svette, med hele kroppen din som skjelver. Ditt sinn er tåkete og grå som vinterhimmelen i Portland.

Du vil ta et glass vann, men i stedet er ditt nattbord fullt av tomme alkoholflasker og piller. Bekjempe brennstoffet, men du må ta søppelkassen i nærheten av sengen din.

Prøv å sette den tilbake i uken eller bli syk igjen.

Her er Com’er normal morgen for en person med avhengighet.

Jeg kan fortelle disse morgenene med ekkelt detaljer, fordi dette var min intermitterende virkelighet for all min ungdomsår og for ventilasjon.

En veldig annen morgenrutine nå

År har gått fra de elendige morgenene med bakverenes posthumes.

Noen morgen våkner jeg før vekkerklokken og jeg tar vannet og min meditasjonsbok. Andre morgen sover jeg for mye, eller jeg mister tid på sosiale medier.

Mine nye dårlige vaner er langt fra alkohol og narkotika.

I likhet med metadon er suboxonen foreskrevet for å behandle opiatavhengighet. Den brukes både til opioidavhengighet og i mitt tilfelle for heroinavhengighet.

Stabiliserer hjernen og kroppen ved å binde seg til de naturlige reseptorene i hjernens opiater. Legen min sier at suboxonen er ekvivalent med personer med diabetes som tar insulin for å stabilisere og styre blodsukkeret.

Som andre mennesker som styrer en kronisk sykdom, gjør jeg også fysisk trening, forbedrer kostholdet mitt og prøver å redusere koffeininntaket.

Hvordan Suboxone fungerer?

  • Suboston er en delvis opioid agonist, som betyr at det forhindrer folk som meg som allerede er avhengige av opiater til å føle seg om spinn. Det forblir i den personstrømmen av personen i lang tid, i motsetning til opiater kortlivet D’handling som heroin og smertestillende midler.
  • Suboxone inkluderer en avskrekkende for misbruk kalt naloxon for å hindre at folk snorting eller injiserer stoffet.

L’Effektivitet & # 8211; og dommen & # 8211; Dell’suboxone inntak

I de to første årene tok jeg det, jeg skammet meg for å innrømme at jeg var på Suboxone fordi den er full av kontrovers.

Jeg deltok heller ikke i møtene til anonyme narkotika (na) fordi stoffet generelt blir fordømt i sitt samfunn.

I 1996 og 2016, Na har publisert en brosjyre Hvem sier at du ikke er ren hvis du tar Sokoxone eller Metadon, så du ikke kan dele på møter, være en sponsor eller offiser.

Mens Na skriver har ingen mening om vedlikehold av metadon & # 8221;, ikke å kunne delta fullt ut til gruppen syntes en kritikk av min behandling.

Selvfølgelig kunne jeg skjule at jeg var på suboxone. Men det har vært uærlig i et program som forkynner total ærlighet. Jeg endte med å føle seg skyldig og unngått på et sted hvor jeg ønsket å bli omfavnet.

Suboshone er ikke godkjent ikke bare i Na, men i flertallet av Gjenoppretting eller edru hus, som tilbyr støtte til folk som kjemper mot avhengighet.

Imidlertid et økende antall utdanning viser at denne typen stoff er effektivt og trygt for narkotikautvinning.

Metadon og suboston, generisk kjent som buprenorfin, støttes og anbefales av det vitenskapelige samfunn, inkludert Verdens Helseorganisasjon, L’National Institute på narkotikamisbruk Og Administrasjon av misbruk av psykiatriske stoffer og tjenester.

Anti-subsoon retorikk føles også farlig når C’Det var et historisk maksimum 30.000 dødsfall på grunn av opiat og heroin Og 72.000 dødsfall for overdosering av narkotika i 2017.

En nylig studie publisert i Juni 2018 Han fant ut at suboxonen reduserte dødsfallet for overdose med 40% og 60% metadon.

Fra 2016, 73 prosent Behandlingsanlegg fulgte fortsatt 12-faset tilnærmingen, selv om det mangler bevis på dens effektivitet.

Vi foreskriver L’aspirin for å forhindre hjerteinfarkt og EpiPens for å forhindre allergiske reaksjoner, så hvorfor bør vi ikke foreskrive suboxon og metadon for å forhindre dødsfall for overdose?

Jeg tror det er forankret i stigmatøren av avhengighet og i det faktum at mange fortsetter å se det som en «8220; Personlig valg & # 8221;.

Det var ikke lett for meg å få en suboxon resept.

C’er en betydelig gap Blant behovet for behandling og antall klinikker og leger som har de riktige legitimasjonene for å foreskrive metodoner eller subsoons for avhengighet.

Jeg er takknemlig for å få tilgang til Suboxone, og jeg tror det var en av de tingene som bidro til min stabilitet og går tilbake til skolen.

Etter to år gikk for å holde det hemmelig, nylig # 8217; Jeg fortalte familien min, som var ekstremt gunstig for min mindre konvensjonelle gjenopprettingsskjema.

3 ting om suboxone jeg vil si til venner eller familie:

  • Å være på suboxon virker noen ganger isolator fordi det er et slikt stigmatistert stoff.
  • De fleste grupper i 12 stadier aksepterer ikke meg på møter eller vurderes & # 8220; ren & # 8221;.
  • Jeg er bekymret for hvordan folk vil reagere hvis jeg vil fortelle ham, spesielt de som er en del av 12-faset programmet som anonyme narkotika.
  • For mine venner som lyttet, støttet og oppfordret folk som meg i ikke-tradisjonell gjenoppretting: Jeg setter pris på deg og jeg setter pris på deg. Jeg vil gjerne ha alle menneskene i konvalescens for å ha venner og familie støtte.

Selv om jeg nå er i en god beliggenhet, vil jeg ikke engang gi suboxonens illusjon.

Jeg liker ikke å måtte stole på denne lille oransje filmstripen hver morgen for å komme seg ut av sengen, eller takle kronisk forstoppelse og den resulterende kvalme.

En dag håper jeg å ha en familie og slutte å gjøre dette stoffet (det anbefales ikke under graviditeten). Men for nå hjelper det meg.

Jeg valgte støtte for resept, rådgivning og min åndelighet og rutine for å holde seg ren. Selv om jeg ikke følger de 12 trinnene, tror jeg det er viktig å ta ting en dag om gangen og være takknemlig for at jeg er ren akkurat nå.

Tessa Torgeson skriver en memoir bok om avhengighet og gjenoppretting fra et skadereduksjonsperspektiv. Hans skrifter ble publisert på nettet på reparasjonen, Manest Station, Roll / Reboot og andre. Han lærer sammensetning og kreativ skriving i en gjenopprettingskole. På fritiden spiller han bassen og jager sin katt, Luna LoveGood