Den blinde kan drømme? Ja, her er Com & # 039;

Del på Pinterest

Blinde mennesker kan drømme og gjøre det, selv om deres drømmer kan være litt forskjellige fra de synede menneskene. Selv den typen bilder som en blind person har i hans drømmer, kan variere, avhengig av når han mistet utsikten.

Tidligere var det utbredt mening at den blinde aldri drømte om. Med andre ord, ikke & # 8220; de så & # 8221; i drømmene hvis de mistet synet før en viss alder.

Men nyere Undersøkelser antyder at blinde mennesker, fra fødselen eller andre, kan fortsatt oppleve visuelle bilder i sine drømmer.

Fortsett å lese for å lære mer om hvilke persienner som kan drømme, hvis de har mareritt og hvordan du kan lære mer om å leve uten visninger.

Hva de drømmer?

Vurder noen vanlige typer drømmer du har. Det er sannsynlig å inkludere en blanding av rare ting som ikke gir mye mening, trivielle ting som skjer i ditt daglige liv eller potensielt pinlige scenarier.

Blinde mennesker drømmer i stor grad de samme tingene som gjør at folk ser.

en 1999 studie Undersøkte drømmene på 15 blinde voksne i en periode på to måneder, for totalt 372 drømmer. Forskerne fant tester som tyder på at drømmene til persienner i stor grad er lik de synede menneskene, med noen få unntak:

  • Blinde mennesker hadde mindre vellykkede drømmer eller personlig feil.
  • Blinde mennesker hadde mindre sjanser til å drømme aggressive interaksjoner.
  • Noen blinde syntes å drømme dyr, ofte deres kjørende hunder, oftere.
  • Noen blinde mennesker rapporterte hyppigere drømmer om mat eller spiser.

Et annet resultat av denne studien berørte drømmer som inkluderte en slags uflaks. Den blinde som deltok i studioet drømte om å reise eller ulykker relatert til bevegelsen om to ganger de blinde menneskene.

Dette ser ut til å foreslå at drømmene til persienner, som de synede menneskene, kunne gjenspeile ting som skjer i deres våkne, som bekymringer eller vanskeligheter i å bevege seg fra et sted til stedet til 8217;.

De kan se sine drømmer?

Det er vanlig å spørre deg selv som forskjellige mennesker opplever drømmer. Mange synede mennesker har en tendens til å ha visuelle drømmer, så hvis du ikke er blind, kan du spørre deg selv om selv blinde mennesker har visuelle drømmer.

Teoriene om dette emnet varierer, men generelt er det antatt at både blindefødte mennesker (medfødt blindhet) og folk som blir blinde senere i livet, har færre visuelle bilder i sine drømmer enn folk som ikke er blinde.

Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at blinde folk mister syn før 5 år vanligvis ikke se bilder i drømmene sine. Ifølge denne tankegangen, senere i livet, mister en person en person, jo mer sannsynlig å fortsette å ha visuelle drømmer.

Folk med medfødt blindhet kan også være mer sannsynlig å eksperimentere med drømmer gjennom smak, Lound og Touch, ifølge en 2014 Studio. De som har blitt blinde senere i livet, syntes å ha flere taktile følelser (taktiler) i sine drømmer.

Nedenfor forklarer den blinde og kritiske kinematiske radiolederen Tommy Edison hvordan drømmer:

De har mareritt?

Blinde mennesker har inkubert som synde mennesker. Faktisk, noen Undersøkelser antyder at de kunne ha hyppigere blinder mareritt. Dette gjelder spesielt for blinde nate folk.

Eksperter mener at denne høyeste frekvensen av mareritt er delvis knyttet til det faktum at blinde mennesker må møte truende erfaringer mer enn å gjøre folk som gjør.

Tenk på dine mareritt: det er sannsynlig å bli hyppigere (og distressing) når du er veldig stresset, eller du står overfor et skummelt øyeblikk.

Ting å huske på

Bare noen få vitenskapelige studier har utforsket måten de drømmer om persienner, og disse studiene har forskjellige grenser. For en har disse studiene undersøkt bare små grupper av mennesker, vanligvis ikke mer enn 50.

Drømmer kan variere mye fra person til person, og små studier kan bare tilby en generell retningslinje for hvordan noen mennesker kan drømme, ikke en klar forklaring på innholdet og bildene som kan forekomme i alle drømmer.

Det kan også være vanskelig for de blinde å nøyaktig overføre måten deres drømmer lever, spesielt hvis de har liten eller ingen visuell opplevelse. Men samlet er innholdet av drømmer om en blind person trolig den samme som din. De lever sine drømmer i en PO & # 8216, forskjellig.

Flere spørsmål?

Den beste løsningen er å gå direkte til kilden og snakke med noen i Fellesskapets samfunn. Hvis du kommer nær dem høflig og fra et sted med ekte interesse, vil du sannsynligvis være glad for å tilby sin visjon.

Hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre det, bør du vurdere å se på de andre videoene av Tommy Edison på hans YouTube-kanalen, hvor han tar vare på alt fra kjøkkenet til kjøkkenet; bruk av Facebook fra blind.

Bunnlinjen

Alle drømmer, selv om de ikke husker det, og blinde ikke noe unntak. Flere studier har utforsket måten de blinde drømmene. Resultatene er nyttige, men de er sikkert begrenset.

For en mer balansert forståelse av hvordan å drømme blinde mennesker, vurder ideen om å kontakte noen i fellesskapet av persienner eller sjekke kontoer først online.