Den beste tiden å meditere: C & # 039; er en ideell tid for praksis?

Del på Pinterest

Øyeblikket av dagen der meditere kunne gjøre en forskjell i resultatene du får fra din praksis? Selv om timene før’Alba regnes som den første for meditasjon, sier de fleste eksperter at hver gang du kan meditere er en god tid.

Det er fornuftig, spesielt hvis du vurderer L’liste over fordeler som kommer fra å skape litt & # 8216; av tid hver dag for å gjenopprette rolig og indre fred.

Sekund Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse, Det er undersøkelser som tyder på at meditasjonspraksis kan redusere:

 • angst
 • Depresjon
 • blodtrykk
 • søvnløshet
 • Syndrom Symptomer på Dell’irritabel tarm

C’er en bedre tid på dagen å meditere?

Monique Derfuss, En KRI-sertifisert Kundalini Gong og Kundalini-utøver, sier Yogi, refererer til den ideelle tiden til å trene yoga og meditasjon som Soloppgang når solen er 1 graders vinkel sammenlignet med jorden.

Årsaken til denne betegnelsen? Derfuss sier at energien er gunstigere for åndelig arbeid, og C’er en unik stille.

Selv om denne rutinen er en del av livet til mange mennesker, anerkjenner DERFUer at det ikke er for alle. & # 8220; med en hektisk livsstil, hver gang du kan meditere, er en god tid og sagt.

Det er en fin måte å starte og fullføre dagen og en’flott pause i løpet av dagen, og på bare 3 minutter kan du begynne å eksperimentere med fordelene og de nevnte fordelene.

Doble Erin, En meditasjonsekspert, sier han at mens han bodde i India, oppfordret mange av guruer som han studerte også en meditasjonspraksis om morgenen & # 8211; fra 3 til 6 av morgenen & # 8220; Disse regnes som # 8216; Magic Hours’hvor tiden stopper, og du kan koble alle sammen med alle sammenbruddene eller # 8220; sa Doppelt.

Mens det antar å prøve det øyeblikket hvis det virker interessant, understreker han også at tolkningen i dagens dag er å meditere basert på din naturlige sirkadiske rytme. For noen mennesker betyr dette å meditere først om morgenen mens kroppen deres våkner, eller rundt 2-3, som er perioden for å slå en naturlig energiskollapse & # 8221;.

Vanligvis oppfordrer Dopppits sine kunder til å meditere som først om morgenen for å bringe den 8217; rolig energi og tilkobling hele dagen.

Det er best å meditere før eller etter øvelsen?

Kombinere en konstant meditasjonspraksis med en vanlig trening er en utmerket måte å forbedre din fysiske, følelsesmessige og mentale helse generelt. Når det er sagt, må du sørge for at de to er fullført til hverandre, er nøkkelen til å maksimere fordelene.

Ideelt sett sier Derfus at meditasjon er best etter yoga og pusten fordi disse praksisene balanserer nervesystemet og stimulerer din tynne energi. Men hvis yoga eller pusten ikke er noe du gjør, så anbefaler det at du trener etter øvelsen. Du vil ha gitt ut stress og tankene dine vil være mindre distrahert & # 8221; sa Derfuss.

Videre sier Doppt at når vi utmatter våre muskler, kan vi lettere stå stille og flytte til en praktisk fredelig meditasjon på pusten.

[8220; når jeg deler meditasjonen på innsamlingen eller alle oppgaver og har noen øvelser & # 8216; egnet for arbeid’Å varme kroppen og forberede det til meditasjon, spesielt fordi jeg lærer aktiv meditasjon, som er orientert for noen med add, angst, depresjon og tvangsmessig tankesystemer og forklarte Doppelt.

Meditering etter at treningen kan hjelpe deg med å komme inn i dypere i praksis.

Tips for å meditere bedre

Når du lærer en ny ferdighet, som meditasjon, er det viktig å ha en solid base. Forstå hvordan meditering er like viktig som å vite hvorfor øvelsen selv er så gunstig.

For å starte turen stor, her er noen forslag for å hjelpe deg med å meditere bedre:

 • Utpeke en fredelig plass. Å praktisere meditasjon i en fredelig plass er det ideelle, spesielt hvis du er nybegynner. Etter å ha betegnet en rolig plass, må du sørge for at du slår av telefonen, datamaskinen eller en annen elektronisk enhet som sender varsler.
 • Sjekk inn med stillingen din. Selv om det ikke er noen stive og raske regler for å meditere, sier Derfus at riktig holdning er viktig. & # 8220; Uansett om du sitter på kanten av sengen, eller på en stol med føttene godt plantet på bakken eller investerer i en meditasjonspute, sitte rett slik at energien kan bevege seg lett langs ryggraden / # 8221;.
 • Ta det sakte og konstant. Meditasjon er noe når det er best med tiden. Mens du lærer øvelsen, kan du prøve angst og rastløshet. Over tid vil du lære å håndtere disse følelsene, slik at tankene dine ikke lar seg bli tatt av dem. Det viktigste er å være tålmodig, sakte starte og legge til tid som du føler deg mer komfortabel med praksis.
 • Meditater på samme tid hver dag. Å gjøre meditasjon A’vane, kutte en plass i programmet hver dag samtidig og forpliktet seg til å følge den.
 • Gå og meditere. Som øvelsen utvikler seg, bør du vurdere å kombinere en tur med meditasjon. Start med en 15 minutters spasertur. Konsentrere deg om pusten din, på bevegelsen av føttene og lydene rundt deg. Når du merker at tankene dine er vage, velg en av de følelsene som å konsentrere seg om igjen. Dette vil hjelpe deg å føle deg sentralt sentrert.
 • Prøv en’meditasjon app. At du er ny på meditasjon, eller du har praktisert i årevis, følg en’meditasjon app kan hjelpe deg med å utvikle en’vane eller flytte din praksis til et dypere nivå. Noen apper koster penger, men mange er gratis. Gjør en test før du engasjerer i A & # 8217;.

Kom i gang

Ressurser for guidet meditasjon

Hvis du er klar til å starte meditasjonsturen, men du er ikke sikker på hvordan eller hvor du skal begynne, kan du vurdere ideen om å prøve en av de mange meditasjonsappene eller YouTube-videoene som er tilgjengelige på nettet. Her er noen å vurdere:

Meditasjon App

Meditasjonsvideo på YouTube

Bunnlinjen

Finne tid i løpet av dagen for å meditere er noe som alle kan gjøre for å hjelpe til med å gjenopprette roen og forbedre mental og følelsesmessig helse. Tiden du velger å dedikere til praksis, vil avhenge av din livsstil og evne til å forplikte deg til en viss tidsperiode på dagen din.

Mens noen sier at C & # 8217, er det en ideell tid for å meditere, det viktigste å huske er å utvikle et program som fungerer for deg.