Den 5 beste whitening tannkrem i 2019

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Whitening tekstre kan lette flekker og belyser tenner over tid. Selv om de kanskje ikke er raske eller effektive som andre alternativer, for eksempel blekningsstrimler eller profesjonelle tannbehandlinger, jobber Whitening Teggreppe og kan bidra til å forbedre smilet ditt.

Ikke alle whitening tannkrem på markedet er på høyden av hans uttalelser. De i denne listen ble valgt fordi de inneholder vitenskapelig bevist ingredienser til bleknet tenner.

Vi har bare inkludert tannkrem som kjempet karies og hvite tenner. Vi undersøkte også kostnaden, brukeranmeldelser, pris og bivirkninger.

Den beste allsidig bleking tannkrem

Colgate Optic White Whitening Tannkrem

Prispunkt: $

Colgate optisk hvit bleking tannkrem har Acceptance Seal av & # 8217; American Dental Association (ADA). Dette gir sikkerheten om at produktet er trygt å bruke, og det er høyden på sine uttalelser.

I motsetning til mange andre whitening tekstre, fjerner Colgate optisk hvit to typer flekker fra tennene: ekstrinsic og inneboende. Ekstrinch-flekker oppstår til tennene eksteriør. Intrinsic flekker oppstår på innsiden av tennene, men kan ses på utsiden.

Dette produktet inneholder hydrogenperoksid, betraktet som standard gull for flekkfjerning. Det inneholder også fluor som kjemper i hulrommet.

Kjøp nå

Den beste bleking tannkrem for folk som røyker

Colgate Optic White Whitening Tannkrem med høy effekt

Prispunkt: $$

Denne nye generasjons bleking tannkrem inneholder mer hydrogenperoksid enn annen optisk hvit Colgate tannkrem. Dette gjør det til en bleking for mer effektive tenner for folk med hardt tennesteder, som de som skyldes sigaretter. Det er også effektivt for flekker forårsaket av rødt vinforbruk, te og kaffe.

Mengden hydrogenperoksid inneholdt i dette produktet kan gjøre det ubeleilig å bruke for noen mennesker, spesielt de med sensitive tenner. Noen brukere rapporterer også en brennende følelse til tannkjøttet med langvarig bruk.

Denne tannkremet har en 7-måneders utløpsdato, så sørg for at du kontrollerer etiketten før du kjøper, spesielt hvis du kjøper alt & # 8217;.

Kjøp nå

Beste bleking tannkrem med naturlige ingredienser

Bare hvit Tom & # 8217 naturlig pasta tannkrem; s av maine

Prispunkt: $

Hvis du vil unngå kunstige søtningsmidler, kan denne whitening tannkrem være riktig for deg.

Tom & # 8217 Hvit naturlig tannkrem; s av main får henne bleking kraft fra silika. Dette er et effektivt produkt for å fjerne ekstrinsiske dental flekker på tennene, selv om det ikke vil lette de iboende tannpunkter utseendet.

Inneholder fluor for hulrombeskyttelse og fungerer som en effektiv forfriskning for pusten;.

To formuleringer er tilgjengelige: krem ​​eller gel. Begge bringer ADA-akseptetningen.

Kjøp nå

Den beste bleking tannkrem for sensitive tenner

Delikat bleking tannkrem sensyne pronamel

Prispunkt: $

Som alle sensyne produkter, er denne tannkremet formulert for å være delikat på følsomme tenner. De aktive ingrediensene i Sensodyne Pronamel tannkrem er kaliumnitrat og natriumfluorid. Den inneholder også silika for en delikat bleking.

Dette produktet er designet for å forsiktig fjerne flekker, samt styrke og herdende tenner emalje. Beskytter også fra karies.

Kjøp nå

Den beste bleking av tannkrem for apparatet

Whitening tannkrem for armer og hammer fremskritt hvit ekstreme

Prispunkt: $

Typen av enhet du har på deg, vil bestemme effektiviteten av enhver bleking av tannkrem. Tradisjonelle braces kan være vanskeligere å jobbe enn flyttbare justeringer.

Denne tannkrem er utformet for å trenge dypt mellom tennene og under gingivalmarginen, så det kan være mer effektivt i bleking tenner med armatur i forhold til andre typer. Det har også en lav slitasjeformel.

De aktive blekingrediensene er natriumbikarbonat og peroksid. Den inneholder også fluor for kariesforebygging.

Kjøp nå

Hvordan velge

Nå ADA aksept forsegling

Ikke alle bleking tekstre inneholder forseglingen ada. Selv om dette fjerner et lag av beskyttelse, betyr det ikke nødvendigvis produktene uten at det ikke er trygt eller ineffektivt. For å sjekke om en tannkrem har forseglingen, Klikk her.

Lær hvilken blekingsmetode

Se alltid på de aktive og inaktive ingrediensene som er oppført på whitening tannkremetiketter. Whitening ingrediensene å se etter inkluderer hydrogenperoksid og silika. Silikaprodukter er generelt det beste for følsomme tenner og tannkjøtt.

Jo større innholdet av hydrogenperoksid, den mest effektive vil være bleking av tannkremet. Husk at dette kan øke sjansene for at produktet irriterer tannkjøttet.

Noen whitening tekstre bruker slipemidler, for eksempel mikrosfærer, for å fjerne flekker. Disse kan være svært effektive for stædige flekker og å fjerne dental plakk fra biofilm fra tenner.

Noen mennesker liker imidlertid ikke følelsen av slipemidler i munnen. Og «8217; vanlig bruk av slipende tekstleer kan forbruke mer enn flekker.

Les ingrediensene

Hvis hulrombeskyttelse er viktig for deg, bruk bare en fluorholdig tannkrem.

Unngå produkter som inneholder ingredienser som du er sensitiv eller allergisk, for eksempel aromaer eller kunstige søtningsmidler. Noen mennesker er også allergiske mot cocamidopropil betain (CAPB) og propylenglykolet, to ingredienser som ofte finnes i tannkremet.

Velg et respektabelt merke som er produsert etisk i et kjent land for gjennomsiktighet og sikkerhet for produksjon. Enhver tannkrem som ikke inneholder en liste over ingredienser eller gjør uttalelser som virker usannsynlig bør unngås.

L & # 8217;

Whitening tekstle kan fjerne flekker fra tenner, forbedre deres utseende;. Selv om de ikke kan gi samme mengde dyp bleking av profesjonelle behandlinger, er de en god måte å forbedre utseendet på smilet ditt og holde det lyst og hvitt.

Produktene i denne listen kommer til pålitelige produsenter og har vist seg å forbedre tennens hvithet.