Dell & # 039 Reparasjon kirurgi; navlestreng

COS’er reparasjonsoperasjonen av navlestrengen?

Dell & # 8217 Reparasjonskirurgi; navlestrengen er en prosedyre som løser navlestrengen. A’navlestrengen involverer hevelse eller en pose som danner i # 8217; Abdomen. Denne typen hevelse oppstår når en del av # 8217; tarmen eller et annet stoff i bukhulen skyver gjennom et svakt punkt i bukveggen nær den umbeliske. Kan utvikle seg i små barn og voksne.

I sjeldne tilfeller kan voksne med navlestrengen utvikle en alvorlig tilstand som heter Strangulation. Strangulasjonen oppstår når blodet til det herniated stoffet blir plutselig avbrutt. Dette kan forekomme i navlestrengen som ikke er reduksjon eller ikke kan avvises i bukhulen.

Symptomene på strangulering inkluderer kvalme, oppkast og intens smerte. L’område rundt navlestrengen kan virke blå, som om jeg hadde en blåmerke. Det herniated innholdet kan også bli ikke-funksjonelt og dø hvis de er strangled.

Ring legen din nå hvis du mistenker at jeg har strengt.

Fordi det utføres en reparasjonsoperasjon av navlestrengen?

Navlestrengen krever ikke alltid en kirurgisk reparasjon. Kirurgi er nødvendig når brokk: # 8217;

 • smerte
 • Det er større enn en halv tommel
 • Det er strangled

De navlestrengene er ganske vanlige blant nyfødte. Navlestrengen går gjennom en G’åpnet i bukens abdominale muskler under graviditeten. L’Åpning lukkes vanligvis umiddelbart etter fødselen. Hvis det ikke lukkes helt, kan et svakt punkt utvikles i barnets bukvegg. Dette gjør dem mer utsatt for en navlestreng.

Hos barn

Når du utvikler en navlestreng i og # 8217, kan du skyve ut navlen. De navlestrengene i nyfødte vil nesten alltid helbrede uten kirurgi. Imidlertid kan legen anbefale kirurgi hvis:

 • L’Hernia har ikke forsvunnet alle 3 eller 4 år
 • L’Hernia forårsaker smerte eller reduserer blodstrømmen

Hos voksne

De navlestrengene i voksne kan oppstå som følge av:

 • Overflødig væske i bukhulen
 • Tidligere abdominal kirurgi
 • Kronisk peritoneal dialyse

De er også vanlige blant overvektige voksne og kvinner som nylig var gravid. Kvinner som har hatt flere graviditeter, driver en enda større risiko for navlestreng.

Navlestrengen i voksne er mindre sannsynlig å forlate. Vanligvis forstørre over tid og krever ofte kirurgisk reparasjon.

Hva er risikoen for / # 8217 Reparasjon; navlestreng?

Risikoen for en reparasjonskirurgi i navlestrengen er generelt lave. Komplikasjoner kan imidlertid oppstå hvis du har andre alvorlige medisinske forhold. Snakk med legen din dersom du har en økt risiko for komplikasjoner.

Andre sjeldne risikoer kan inkludere:

 • Allergisk reaksjon Alle’anestesi
 • Blodkoaguli
 • infeksjon
 • lesjoner Alle’tynntarmen eller andre intra-abdominale strukturer

Som jeg forbereder meg på en reparasjon kirurgi av navlestrengen?

L’# 8217 Reparasjonsintervensjon; navlestrengen er vanligvis utført under generell anestesi. Dette betyr at du vil sove helt og du vil ikke prøve smerte.

Noen abdominal hernias kan repareres med en spinal blokk i stedet for # 8217; generell anestesi. En spinalblokk er et bedøvelsesmiddel som er plassert rundt ryggmargen. Det lar deg føle nummen i # 8217; # 8217-området; Abdomen som er reparert. Du vil sove mindre for denne prosedyren, men du vil bli administrert smertestillende og beroligende midler for å holde deg rolig under intervensjonen.

Du vil sannsynligvis måtte forstyrre # 8217; antakelse om ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler som aspirin og # 8217; ibuprofen flere dager før / # 8217; intervensjon. Dette vil redusere risikoen for betydelig blødning under prosedyren.

Fasting i minst seks timer før’kirurgi er generelt et standardbehov. Imidlertid kan legen gi deg forskjellige instruksjoner før innblanding.

Hva skjer i løpet av # 8217; # 8217 reparasjon; navlestrengen?

L’Umbilical Hernia Intervention går på to forskjellige måter: # 8217 Reparasjon; Åpne brokk eller reparasjon av laparoskopiske brokk.

Reparasjon av Reparasjon; Åpne brokk

Under en konvensjonell reparasjon av åpen brokk, utfører kirurgen en gravering i nærheten av navlen for tilgang til tilgang til hevelsesstedet.

# 8217 Reparasjon; Laparoskopisk brokk

Reparasjon av’Laparoskopisk brokk er en mindre invasiv prosedyre. Kirurgen utfører flere mindre snitt rundt hevelsestedet til brokk. Sett deretter et langt og tynt rør med et opplyst kamera alt i et av snittene. Dette verktøyet kalles laparoskop. Tillater kirurgen å se alle «8217; inne i bukhulen på en skjermbilde.

Uavhengig av typen operasjon, L’målet med prosedyren er den samme. Kirurgen posisjonerer forsiktig fremsparende tarmen eller annet intra-abdominal stoff og abdominal belegg gjennom hullet i bukveggen. Så sy hullet lukket. Noen ganger setter de inn et syntetisk nettverksmateriale i # 8217; magen for å styrke området.

Hvor lang tid det tar å gjenopprette fra en reparasjon kirurgi av navlestrengen?

Du vil bli brakt til et oppvåkningsrom for å våkne helt etter prosedyren. Sykehuspersonalet vil overvåke dine vitale tegn, inkludert puste, l’oksygenering, hjertefrekvens, temperatur og blodtrykk. De fleste av de kirurgiske inngrepene til reparasjon av navlestrengen utføres på ambulant basis. Dette betyr at du sannsynligvis vil kunne gå hjem samme dag eller om morgenen etter en overnatting.

Legen vil gi deg smertestillende og instruksjoner for å holde poengene rene og tørre. De vil planlegge en oppfølgingsavtale innen et par uker for å evaluere din helbredelse. De fleste kan komme tilbake til deres fulle spekteret av aktiviteter innen få uker fra # 8217; intervensjon. Det er mulig at du i fremtiden utvikler en’andre navlestreng, men dette er ganske sjeldent.