Dell & # 039; hip kirurgi: prosedyre, bivirkninger, kostnader

Del på Pinterest

Hip-kirurgi er en kosmetisk prosedyre som injiserer eller fjerner fett fra # 8217; # 8217-området; hofte og lår.

Denne intervensjonen tar sikte på å eliminere utsparingene på siden av sidene og la en buet og glatt linje fra lår hofter.

Denne artikkelen vil forklare passasjerene til en DIP-dip-kirurgi; hofte, risiko og mulige komplikasjoner og alt du trenger å vite om du er nysgjerrig på denne prosedyren.

Hva er dips alle’hip?

I populære representasjoner av organer, spesielt kvinnelige kropper, er vi vant til å se en aerodynamisk silhuett i en halvcirkel som kurver alle’hip og kurver alle «8217; tilbake på låret.

Selv om dette kan være et bilde vi gir for gitt som en måte & # 8220; normal & # 8221; eller ønskelig å dukke opp, kroppene til mange mennesker har rett og slett ikke dette aspektet.

& # 8220; hip dips & # 8221; O & # 8220; fiolin hofter & # 8221; refererer til utsparinger rundt krumningen fra hoftene til lårene. Disse utsparingene kan oppstå når huden på sidene av sidene er festet nærmere til trochanteren, en dypere del av lårbenet.

Fordelingen og mengden fett på kroppen din kan gjøre disse mer åpenbare utsparinger vises.

Ikke c’det er ikke noe anatomisk galt i # 8217; å ha dykking alle’hip. De presenterer ingen medisinsk risiko. Men for noen mennesker, har dykk på hoftene, får dem til å føle seg konfakt.

Hva en cos’er operasjonen av hoften?

Hip-kirurgi er en fettfordelingsintervensjon (også kalt Liposcultura). Dette betyr at fettet suges med et kroppsområde og deretter injisert i # 8217; Trochanter-området.

L’Målet med denne fetttransplantatet glirer krumningen av sidene.

Alternativt kan fett fjernes fra # 8217; dykkområdet for å skape en formet silhuett. Alternativt kan kunstige fyllstoffer eller faste silikonproteser også brukes til grafttransplantater.

Com’er prosedyren?

Gjennomgå en kirurgisk inngrep alle & 8217; hoften er vanligvis en poliklinisk prosedyre. Avhengig av legenes anbefalinger, vil du mest sannsynlig bli utsatt for generell anestesi.

Kirurgiske trinn

 • Først blir fett fjernet fra kroppen din ved hjelp av en fettsugingsprosedyre. Fett kan fjernes fra baken, mage eller # 8217; innsiden av lårene. Små graveder vil bli praktisert for å eliminere fett, som vil bli sydd og bandasjert.
 • Fettet er da forberedt på reinjeksjon i kroppen. En maskin vil bli fett slik at blod og andre væsker fjernes fra det.
 • Fettet vil da bli injisert i området av sidene. Vanligvis er det ikke nødvendig med noen poeng i injeksjonsstedet.
 • AftersCare og Recovery

  Selv om du ikke er pålagt å bli på sykehuset, trenger du noen til å følge deg hjemme etter en fettgraftprosedyre.

  Det kan være smerte i injeksjon og graveringssider i et par uker etter fettoverføring. Blåmerker og smerte kan vare 2 uker eller mer.

  Du kan ikke umiddelbart legge merke til resultatet av operasjonen din på’hip. Opptil 6 måneder kan være nødvendig slik at fettgraften har fullført effekt.

  Hvem er en god kandidat?

  Røykfritt som er innenfor 30% av deres ideelle kroppsvekt, med svært reaktiv hud elastisitet og ingen tidligere historie om blødningsforhold, De kan være gode kandidater For fettsugingsprosedyrer som hofteoperasjon;.

  Hvis du har et dramatisk vekttap (25 pund eller mer), ta en autoimmun o Blødning, eller ta medisiner for å fluidifisere blod, legen din Det kan gi deg råd Dell’hip kirurgi.

  Folket som har blitt diagnostisert med matforstyrrelse eller andre forhold som forårsaker at kroppsdemoren skal være ekstremt forsiktige når man vurderer en operasjon av dykking ALL’hofte.

  Det er viktig å forstå at resultatet av denne operasjonen kan være litt & # 8216; uforutsigbar og ikke C’Det er måte å garantere resultatene du håper.

  Det er også verdt å merke dette 30 prosent 70 av injisert fett i området på # 8217; hofte under en senkingsprosedyre av hoften kan absorberes av kroppen i # 8217; år etter intervensjonen. Av denne grunn kan du vurdere flere fettgraftprosedyrer.

  Og & # 8216; trygt?

  Fett og fettsuging De er hensynsfull Prosedyrer i forhold til lav risiko og enkel. Men som enhver operasjon, C’Det er alltid noen risiko for komplikasjoner, hvorav noen seriøse.

  De vanlige bivirkningene etter dykkingskirurgi av dykking ALL’HIP inkluderer:

  • blåmerker og smerte på stedet for graveringer eller injeksjoner
  • Migrering av fett eller dimples i injeksjonsstedet
  • hevelse og blødning i # 8217; område hvor fettet er fjernet eller injisert
  • arr

  I sjeldne tilfeller kan kirurgien av hoften forårsake feber og sekresjon på stedet for Intervensjonen. Dette kan indikere en infeksjon på 8217;.

  Reduksjon til minimum risiko

  For å minimere risikoen for komplikasjoner på grunn av hofteoperasjonen; sørg for å følge legeens instruksjoner nøye. Her er noen ekstra forslag:

  • Hold ren og tørr L’område der graveringer ble praktisert.
  • Ikke fordyp deg i vann, svømmebassenger eller badestamper til du er autorisert til å gjøre det fra legen din.
  • Ikke skynd deg å gå tilbake til A’streng fysisk aktivitet til legen din ga deg den frie måten.
  • Finn en autorisert og erfaren helsepersonell for å utføre denne prosedyren (dette vil sterkt redusere sjansene dine for å utvikle en infeksjon eller andre komplikasjoner fra # 8217; intervensjon).

  Hvor mye koster det?

  Hipoperasjonen regnes som en kosmetisk prosedyre. Dette betyr at det ikke er dekket av forsikring.

  Du må dekke hele kostnaden for prosedyren, inkludert eventuelle anestesi eller sykehusutgifter, av din egen lomme. Det kan også være nødvendig å ta hensyn til tiden som er nødvendig for start fra arbeid for å gjenopprette mens du beregner kostnaden for denne prosedyren.

  Prisene på hofte dip kirurgiske inngrep varierer avhengig av levekostnadene i ditt område og erfaringens nivå. Ifølge folket som har hatt økningen av hoften og rapporterte sine kostnader på reallself-nettstedet, kan prisene variere fra $ 8000 til $ 11.000.

  Hvordan finne en kirurg sertifisert av Kommisjonen

  Hvis du vurderer kirurgi for dykking ALL’hofte, er det viktig å finne en sertifisert og autorisert helsepersonell for å utføre prosedyren.

  Hipoperasjonen er enkel og lav risiko, men bare hvis personen som gjør det, har kunnskap og ferdigheter til å gjøre det trygt.

  Du kan starte søket ditt med l’American Society of Plastic Surgeons Forskningsverktøy Å finne en estetisk kirurg i ditt område. Deretter kan du planlegge en konsultasjon med en potensiell helsetjenesteleverandør.

  Ta med en liste over spørsmål om kostnader, gjenopprettingstider og hva du kan forvente fra resultatene. Spør hvor mye erfaring har leverandøren med operasjonen til hoften og be om å se bildene før og etter.

  Sørg for å avsløre eventuelle tidligere kosmetiske prosedyrer, så vel som helse og narkotika eller kosttilskudd du tar.

  En god estetisk kirurg diskuterer ærlig hva du kan forvente fra hofteoperasjonen og stress som ingen C’Det er måte å garantere en perfekt timeglass silhuett, selv etter denne prosedyren.

  En god kirurg kan også råde deg til å prøve øvelser og diettendringer før du anbefaler en kirurgisk prosedyre.

  Dykking Øvelser Alle’Hip

  Du kan kanskje endre krumningen av hoftene dine ved hjelp av en målrettet treningsøkt på området rundt sidene dine. Følg et øvelsesprogram for å minimere utseendet på Dell’Hip er et tryggere og billigere alternativ til kirurgi.

  Øvelser for hofte og lår som opow side sider, lunges, squats og side squats kan tone og strekke musklene som er koblet til lårene.

  Følg også en diett rik på grønne bladgrønnsaker, magert proteiner og sunne fett kan hjelpe lårene og hoftene til å ta en mer buet form.

  Main takeaways

  Ikke c’det er ikke noe anatomisk galt i # 8217; har dykk alle’hip. For et spørsmål om preferanse foretrekker noen mennesker en mer formet silhuett.

  Diet og L’Trening kan bidra til å minimere utseendet på Dell ‘# 8217; hip, samt kirurgi.

  Hvis du skal få denne prosedyren, er det viktigste du kan gjøre, å finne en kvalifisert, autorisert og ekspertleverandør som kan gi deg en realistisk forventning om dine resultater, samt ærlige svar på kostnadene og risikoen involvert.