De viktigste tipsene til Feng Shui for ditt hjem og liv

Små, små og ofte dårlig utformede rom som byleiligheter kan gjøre det vanskelig for beboere føler seg sunne, lykkelige og hjemme.

Her er hvor den gamle kinesiske Feng Shui-kunst lover å hjelpe. Feng Shui, som ikke er en religion, selv om både knyttet til taoisme, oversetter til & # 8220;Vind og vann. & # 8221; Det er en praksis som hjelper folk til å justere sine energier med det omkringliggende miljøet.

«Hvis du oppretter en balansert representasjon i hjemmet ditt, kan du gjenspeile måten du reagerer på eksterne erfaringer på. Bli en metafor av alt i livet «forklarer Laura Cerrano, av Feng Shui Manhattan.

Selvfølgelig kan det spille litt og # 8216; & # 8230; rar. Men C & # 8217; er litt & # 8216; av vitenskap bak. De levende rommene har vært overbefolket viste har en effekt på vår helse, som fungerer som en stressfaktor. OG Undersøkelser Vis at mellomrom og rom spiller en stor rolle i måten vi føler og oppfører seg. Denne logikken er en slags hva som gjelder feng shui.

Mange Feng Shui-utøvere er fast overbevist om at 8217, vedta noen enkle tips for å skjære ut det rette miljøet, kan forbedre nesten alle aspekter av livet, som er å forbedre helsen din, finne LE & # 8217; kjærlighet eller mer penger.

Feng Shui handler om optimalisering av miljøet ditt

Feng Shui er et sett med prinsipper for å tilpasse ditt eget boareal med de som er og hva de vil ha. Øvelsen har eksistert i tusenvis av år, men det er ikke kjedelig eller foreldet. Faktisk, i de senere årene, vitnet vestlige gjenfødelse, med tusenvis av Feng Shui-konsulenter som for tiden tilbyr tjenester i hele landet. Merkelig også Donald Trump Ifølge rapportert, i 1995 tok han en konsulent fra Feng Shui.

«Vil du endre livet ditt? En enkel måte å gjøre det på er å endre miljøet ditt, observerer Laura Cerrano. Ekspert, som anser Feng Shui, er en vitenskap, som en vitenskap er for tiden samarbeidet med en bok med forskere og forskere i håp om å demystifisere hvordan Feng Shui fungerer faktisk.

Det er litt & # 8216; kompleks, men samtidig kan det være veldig enkelt & # 8221; sier.

Feng Shui Science

Del på Pinterest

Feng Shui hjelper deg med å få mest mulig ut av din boareal som harmoniserer sin energistrøm. Feng Shui deler verden i fem elementer:

 • Tre: Kreativitet og vekst
 • Brann: Ledelse og Audacity
 • Jord: Styrke og stabilitet
 • Metall: Fokus og rekkefølge
 • Vann: Følelse og inspirasjon

Arbeidet med å balansere disse fem elementene i hjemmet ditt, kan hjelpe deres tilsvarende egenskaper til å trives i livet ditt.

De kinesiske mestere i Feng Shui har også designet et instrument kalt Bagua-kartet som skisserer ulike områder av livet, eller stasjoner, inkludert helse, rikdom, ekteskap og berømmelse, bare for å nevne noen få. Disse områdene er relatert til ulike deler av en bygning eller et boareal.

Du kan justere filen Kart over Bagua Med planen om å bestemme den optimale posisjonen til farger, fungerer D & # 8217, kunst, gjenstander og mer. Hvis det er et visst aspekt av livet ditt som gjør at du føler deg dårlig, legger til forskjellige berører eller bland dine varer i det tilsvarende livsområdet kan hjelpe.

Libra energier for å bygge din plass

Selv Yin og Yang Energies Balancing er en del av Feng Shui, og generelt føles en leilighet bedre når de begge har dem. Yin er l & # 8217; kvinnelig energi, assosiert med:

 • natt timer
 • Kaldhet
 • stille

COS & # 8217; er den maskuline, betegner:

 • solen
 • sosialitet
 • varme

Du kan endre følelsen av din plass ved å spille med disse energiene.

Ok, men hvordan kan jeg øve Feng Shui i virkeligheten?

Siden alles oppholdsrom er annerledes, er det ingen unik tilnærming til Feng Shui. Hvis du trenger å fullstendig renovere en trangt og nedkjørt leilighet, kan det være bedre å følge et kurs eller leie en konsulent. Men hvis du er nysgjerrig på eksperimentet, er det hva du kan gjøre.

Del på Pinterest

1. Eliminerer lidelse, spesielt i soverommet

Det største forslaget Feng Shui for alle bruken av Laura Cerrano er å drepe lidelsen i alle deler av leiligheten din. Uansett om du er millionær, eller hvis du gjør med arbeidsledighet, sier fellen der alle faller er uorden & # 8221; sier. «Forstyrrelsen gjelder ikke bare # 8217; estetikk: Det har vist seg at det er skadelig for ditt sinn, for nevroner i hjernen din. Skape stress. & # 8220;

Det er ikke en overraskelse, siden Marie Kondo’s bok, # 8220; Livet skiftende magi med å rydde opp & # 8221; laget bølger i hjemmene Og med journalister over alt.

2. Opptre som andre mennesker som bor der

Hvis du prøver å finne kjærlighet, vil Feng Shui be deg om å følge den gamle mors lille ordtak & # 8220; oppføre seg som om & # 8221;.

Cerrano forklarer: «8220, se deg rundt i leiligheten din og spør deg selv:» 8221; Denne plassen er forberedt på neste persons innsjekking? & # 8221; Hvis du bare har et håndkle, lever din sjel et enkelt liv. Så i stedet for å ha et håndkle, ta to håndklær. Selv om den personen ikke har kommet fysisk, oppfører seg som om det allerede var der. & # 8220;

Når det gjelder å sende en mislykket rapport, kutter din første agenda kabelen opp til 01817; sist. & # 8220; Vi bruker ordet & # 8221; Energikabel & # 8220; sier Cerrano. «Hvis du har alt dette fra [et passert forhold] spredt rundt i huset, skaper det kraftig et tau for den personen. Når du er ferdig med et forhold, er det tilrådelig at, med din hastighet, frigjøre ting som ikke lenger er nyttige & # 8220;.

3. Legg til planter (L & # 8217; tre element) for å inspirere produktivitet og penger

For å forbedre produktiviteten og øke MoneyFlow, foreslår Cerrano å legge til en eller to planter i nærheten av skrivebordet, ALLE & # 8217; hjemmekontor eller arbeidsområde. «Det er relatert til treelementet, som kobles til nettverk, alle ekspansjon, vekst, vekst av rikdom og muligheter. Hold også visittkortet ditt på displayet på skrivebordet. & # 8220;

For økonomisk velstand, rådgiver han ham å få en heldig kattestørrelse på et skrivebord eller en heldig frosk statuette (& # 8220; Google det!& # 8221; sier).

Transformasjonen er i dine forventninger

Ikke kontakt Feng Shui venter på et mirakel. Du kan ikke rapportere ingen fra de døde & # 8221; notater cerrano. Men i tillegg til dette, forblir det åpent, selv om du ikke er helt overbevist. Second Cerrano, ikke C & # 8217; er mye at Feng Shui ikke kan hjelpe deg. Han sier også at han hjalp kunden til å tenke barn og bli kvitt kreft!

For å finne en god Feng Shui-konsulent i din region, prøv & # 8217; International Feng Shui Guild & # 8217; S Katalog over konsulenter, Men husk at ikke alle kvalifiserte eksperter kan bli oppført der. Prøv å spørre konsulentene hvis du fokuserer på boligområder eller kontorer og ikke glem å be om referanser.

& # 8220; hvis folk & # 8211; Selv skeptiske og # 8211; De er villige til å delta og teste forslagene, Feng Shui er i stand til å gjøre nesten alt & # 8221;. & # 8220; Vi har vært vitne til noen overraskende transformasjoner.& # 8221;

Laura Barcella er en freelance forfatter og forfatter for tiden bosatt til Brooklyn. Han skrev for New York Times, Rollingstone.com, Marie Claire, Cosmopolitan, uken, VanityFair.com og mange andre.