De vanligste atferdsforstyrrelsene hos barn

Voksende barn er vanskelig og hevder vanskelige barn kan forstyrre livet. Men vær i stand til å fortelle om barnet ditt går gjennom en fase, eller hvis noe ikke egentlig ikke alltid er så lett.

Et innfall betyr ikke automatisk at ditt 2 år gamle barn har et problem med myndigheten og et barn i barnehagen som ikke vil stå stille, ikke nødvendigvis har en lidelse i & # 8217, oppmerksomhet. Når det gjelder å forstå oppførselen til våre barn, sier eksperter at diagnoser og etiketter bør reduseres til et minimum.

Definisjon av & # 8220; Disorders & # 8221;

Spedbarns psykologiske eksperter fra Oxford og # 8217; Pittsburgh Universitet hevder begrepet & # 8220; forstyrrelser & # 8221; Det skal brukes Med forsiktighet for barn opp til 5 år og spørsmålet om sin gyldighet. Professors Frances Gardner og Daniel s. Shaw hevder at testene er begrenset som førskoleproblemer indikerer problemer senere i livet, eller at atferdsproblemer er bevis på en ekte forstyrrelse. Det er bekymringer om forskjellen mellom normal og unormal oppførsel i denne perioden med rask evolusjonær endring & # 8221; de skrev.

Når det er sagt, er en konservativ tilnærming til styring av atferdsmessige og følelsesmessige problemer i denne aldersgruppen den beste.

Behavioral og følelsesmessige forstyrrelser i tidlig barndom

Sjelden et barn under 5 år mottar en diagnose av en alvorlig atferdsforstyrrelse. Imidlertid kan de begynne å vise symptomene på en lidelse som kan diagnostiseres senere i barndommen. Disse kan inkludere:

 • Oppmerksomhetsunderskudd og hyperaktivitet (ADHD)
 • Provoserende motsatt lidelse (Skudd)
 • Autistisk Spectrum Disorder (ASD)
 • Disorder D’Angst
 • Depresjon
 • bipolar lidelse
 • Lidelser i’læring
 • Forstyrrelse av oppførselen
 • Mange av disse du sikkert har hørt om. Andre er sjeldnere eller brukes ikke ofte utenfor diskusjoner om barnepsykologi.

  Odd, for eksempel, inkluderer sinneeksplosjoner, typisk rettet mot mennesker med autoritet. Men en diagnose avhenger av atferd som kontinuerlig varer i mer enn seks måneder og forstyrrer et barns funksjon. Daglig lidelse er en mye mer alvorlig diagnose og involverer atferd som ville vurdere grusom, både for andre mennesker og dyr. Dette kan inkludere fysisk vold og til og med kriminelle aktiviteter, svært sjeldne atferd i førskolebarn.

  L’autisme, i mellomtiden, er faktisk et bredt spekter av lidelser som kan påvirke barn på en rekke måter, inkludert atferdsmessig, sosial og kognitiv. De regnes som en nevrologisk lidelse, og i motsetning til andre atferdsforstyrrelser, kan symptomene allerede starte i barndommen. I følge American Association Psychiatric, På omtrent et barn ut av 68 diagnostiseres en autistisk spektrumforstyrrelse.

  Oppførsel og følelsesmessige problemer

  Mye mer sannsynlig for en av de nevnte kliniske lidelsene er at barnet ditt opplever et midlertidig atferdsmessig og / eller følelsesmessig problem. Mange av disse passerer med tiden og krever tålmodighet og forståelse av en forelder.

  I noen tilfeller er eksterne råd berettiget og kan være effektivt i # 8217; for å hjelpe barn til å møte stressfaktorer effektivt. En profesjonell kan hjelpe din sønn til å lære å kontrollere sin sinne, hvordan å håndtere hans følelser og hvordan man kommuniserer hans behov mer effektivt. Av åpenbare grunner er Cure Children i denne alder kontroversiell.

  Foreldre for suksessen til barndommen

  Foreldre stiler er sjelden ansvarlige for atferdsproblemer i barndommen. Og hvis du leter etter løsninger for å hjelpe din familie kopi, er dette en god indikasjon på at du ikke forårsaker barnets problemer. Men foreldrene spiller en avgjørende rolle i behandlingen av atferdsproblemer med tidlig barndom.

  PATH Styles: som er riktig for deg? »

  Når vi snakker om foreldre stiler, er det fire hovedtyper, hvorav den ene er mer effektive i # 8217; heve godt tilpassede og velutdannede barn:

 • Autoritær foreldre: Strenge regler uten kompromiss og ingen inngang av barn.
 • Autoritative foreldre: Alvorlige regler, men foreldre er villige til å lytte og samarbeide med sine barn. Pluss et demokrati enn en autoritær foreldre.
 • Permissive foreldre: Få regler og få forespørsler til barn. C’Det er liten eller ingen disiplin i dette huset, og foreldrene antar vanligvis rollen som venner.
 • Foreldre ikke involvert: ingen regel og svært lite interaksjon. Disse foreldrene er frittliggende og kan nekte eller forsømme sine barn.
 • Det er veldig sannsynlig at en autoritativ foreldre vokser sunne og glade barn. Det er svært sannsynlig at foreldrene ikke involverte barn uten selvtillit, selvkontroll og generell kompetanse, Eksperter sier.

  Det vi kan lære av disse foreldringsstilene er at barn trenger klare regler og konsekvenser, men de trenger også en forelder som er villig til å lytte og kjøre.

  Vær tålmodig med barna dine

  Empati, en kooperativ holdning og rolig temperament er avgjørende strekker som foreldrene må vedta mens deres barn kjemper. Vet også når du ber om hjelp er grunnleggende.

  Hvis barnets oppførsel blir skadelig for den vanlige funksjonen til din familie eller utdanning, eller hvis det blir voldelig, er det på tide å snakke med en profesjonell.

  Voksende barn med atferdsproblemer er ikke lett. Men før du skylder for å diagnostisere eller slå dem til en streng disiplinær, be om hjelp. Din barnelege kan gi informasjon om at barnets oppførsel er normalt for din alder og gir ressurser til hjelp.