De mest pedagogiske TV-programmene for barn

Del på Pinterest

Takk Gud for barnas tv.

Ikke bare holder du rolige barn i et minutt, men gir dem nye ting å tenke på, dessuten: «Hva skjer når jeg starter mors telefon i badekaret?& # 8221; SPOILER ADVARSEL: Svaret er angst.

Barneleger anbefaler å holde barn under 2 år så mye som mulig & # 8220; uten skjerm & # 8221;. Men for barn over 2 år fyller TV ikke bare tid. Faktisk er det mange fantastiske show som ikke bare underholder barna dine, men de lærer dem også leksjonene. Noen av disse leksjonene er mer akademiske, hvordan å lære å lese og hvordan å tenke vitenskapelig. Andre er følelsesmessige og sosiale, som å forstå hvordan å oppføre seg når en annen førskolebarn ikke vil dele leketøyet ditt.

Begge typer læring er viktig for små barn og showene som er oppført nedenfor, gjør en god jobb ved å lære dem.

1. Super hvorfor!

Super hvorfor! Det er alt fokusert på kraften til å lese.

Vis stjerner, som kalles superlesere, bor i Storybook Village, som ligger bak et panel som er skjult på en bibliotekshylle. Løs mysterier som finner superbrev, sammen med dem i enkle ord, og velger deretter det riktige ordet for å løse problemet og endre historien.

I super hvorfor !, Bøkene tar oss til magiske steder og lesing er en superkraft, som er gode meldinger for de første leserne.

2. DANIEL TIGER & # 8217; S-nabolaget

Dette showet spilles av Daniel Tiger Dell & # 8217; Original Mr.Roger & # 8217s nabolag, et tegn som de av oss født gjennom årene og # 8217; 70 kunne huske med kjærlighet.

Faktisk dreier showet rundt du dukkene og dukkene som ble brukt av Mr. Rogers i hans show og bruker også den samme forkortelsen. Forskjellen her er at nå nabolaget tilhører Daniel, uten tvil etter en slags krig med territorium med Fred. Fokuset på showet er på og følelsesmessig læring gjennom musikk og historie.

Daniel er bedårende og leksjonene på sosiale ferdigheter som L & # 8217; empati og deling blir undervist ved å bruke korte og søte sanger.

3. Octonauts

For det nysgjerrige barn- og dyrelskeren har vi oktautsøtter.

Ved hjelp av en forbrytelsesoppløsning bor en slags atmosfære av James Bond, Octonauts på bunnen av havet og jobber som et lag for å hjelpe havet skapninger. Barn lærer samarbeid, empati og at alle skapninger, fra Beluga Whales til Sea Anemones, har en hensikt.

4. Ord verden

Word World er hvor ord kommer til liv, bokstavelig talt. Skaperne av dette showet bruker bokstavene som danner et ord for å skape det ordet.

For eksempel, bokstaver & # 8220; gris & # 8221; de er satt sammen for å se ut som en gris. Det er en geniøs måte å lære barn på at bokstaver gjør ord og at ordene har betydning.

5. Doc McStuffins

Doc McStuffins kan ikke umiddelbart slå deg som et pedagogisk program. Men et program på en intelligent og dyktig jente lærer til barn mer enn bare ABC og 123.

Doc McStuffins viser oss også at alle blir syke og har frykt, som er en ideell leksjon for gruppen av små barn.

6. Sid vitenskapen barnet

Nå er det et program med en ekte akademisk tilbøyelighet.

SID Vitenskapsgutten snakker om en gutt som heter Sid som stiller spørsmål om verden og jobber med sin lærer og hans klassekamerater for å finne svarene. SID vil vite ting som: «fordi en play-doh ball ikke spretter seg?& # 8221; og «fordi bananer blir pute?& # 8221;

Du vet, alle disse spørsmålene som barn gjør hver dag som forlater foreldrene forvirret og rettet mot Google.

7. Timmy tid

Hvis du elsker Shaun Life av sau, vil du elske denne serien i hvilken Timmy, sauene, går i skole og må lære å dele og gå d & # 8217; enighet med alle de andre valpene.

Som med Shaun sauene, er det ingen dialoger i Timmy Time, bare søte lyder som gjør animalske valper og deres ansiktsuttrykk. Mangel på dialog lar barn jobbe for å forstå hva andre er på basert på ikke-verbale signaler, hvor små barn kan bruke noen leksjoner.

Showet lærer også å lese, aritmetiske og hva de kaller & # 8220; Straightening & # 8221; eller hvordan å stå opp etter å ha blitt begravet følelsesmessig. Og vi har allerede sagt hvor fine dyr er? Fordi jeg er virkelig, veldig fint.

8. Bubble Gupppy

Plasseringen av den mest agable TV-musikken, snakker Bubble Guppies om en gruppe små fisk som går i skole sammen.

I hver episode C & # 8217; det er et emne (for eksempel biene) og tilbringer showet ved å lære det på forskjellige måter. De synger sanger om det, de spiller, læreren lærer en leksjon i denne forbindelse og så videre. Det er en fantastisk måte å lære dypt på et emne og holde det interessant uansett.

9. Peep og den store brede verden

Peep og den store brede verden, hvis slagord er & # 8220; hatching nye forskere og snakker om en gruppe unge fugler som lærer vitenskap gjennom sine utforskninger i naturen.

Lær hvordan beverne bygger damene, hvordan såpebobler fungerer og hvorfra de fjærene kommer fra bakken kommer fra. Showet har også en fantastisk sans for humor. I en episode er en av tegnene som flyter på baksiden: & # 8220; det er våren, og ender tenker på våren & # 8230; og til ting knyttet til anda & # 8221;. Dette er en som du kan ha det gøy så mye som barna dine.

10. Little Einstein

Lille Einsteins har mer A & # 8217; kunstnerisk tilbøyelighet.

Barn i showet, ridning i en rakettløsning mysterier, lære ting som kunst, musikk og arkitektur. De kunne lytte til Beethoven og lære SO & # 8217; er en kvintett, eller lage et triks eller et triks på Palace of Versailles og Buckingham Palace. Et flott show for barnet fra den kunstneriske mentaliteten. Little Einsteins har en fordel fordi, i motsetning til de fleste andre show, reiser rundt i verden, så barn lærer om andre land.