De merkeligste bivirkningene av ambien

For personer med søvnløshet, L & # 8217, manglende evne til å sove godt om natten, kan være frustrerende i det beste av hypoteser og svekkende i det verste. Kroppen din trenger å sove ikke bare for å lade opp, men for å holde deg frisk på mange måter. Så, hvis du ikke kan sove, kan legen din foreskrive Tartrate Zolpidem (Ambien), a beroligende middel som hovedsakelig brukes til å behandle søvnløshet. Selv om dette stoffet kan hjelpe deg med å sove, er noen som har antatt at det rapporterer potensielt alvorlige bivirkninger, som hallusinasjoner, svimmelhet og stigning av # 8217;.

Mens leger fortsatt foreskriver miljøet, miljøet fordi hans fordeler kan overvinne bivirkninger for mange mennesker, ikke C & # 8217; Det er veien rundt Strangers & # 8211; Og ofte morsom & # 8211; Historier om folk som bruker den. Enten du har tatt i det siste, eller at du for tiden drar nytte av Ambien, kan disse anekdotene på de merkelige bivirkningene av stoffet resonere med deg.

Ønskelig tenker

Del på Pinterest

En gang [på amenimento], C & # 8217; det var en plakat av Harry Potter på veggen, og Hedwig begynte å fly rundt, men dessverre leverte ikke min akseptbrev til Hogwarts.

& # 8211; M. Soloway, California

Teknisk redaktør

Når bokstavene på telefonen min vinket alt ut av skjermen, og de var bare avslappende i # 8217;.

& # 8211; C. PROUT, MICHIGAN

Stor drømmer

Del på Pinterest

«Jeg gjorde en morsom drøm der elefant valper jaget meg, og da lanserte jeg meg en stein! Jeg ropte: & # 8220; Du prøver å drepe meg?& # 8221; L & # 8217; Elephantin svarte: & # 8216; Nei, roser, vi vil bare leke med deg. Vi spiller ball! & # 8216; & # 8221;

& # 8211; R. Garber, Michigan

Skaperen av Ruckus

L & # 8217; Jeg tok for en uke i mitt første år på college. Jeg har ikke hørt noe i flere dager, og så en natt våknet jeg meg for å gjøre røven. Hustle våknet min eks og min romkamerat og har helt skremt dem.

& # 8211; B. Harrison, Michigan

Mystisk kjøper

Del på Pinterest

Jeg våknet opp og til min overraskelse, jeg hadde bestilt et par crocs.

& # 8211; Anonym kvinne, California

Verdensreisende

En gang det & # 8217 jeg gjorde før en matematikkleksjon, vet jeg ikke hvorfor. Da jeg kom ut, ba veilederen meg om å prøve et problem og fortalte ham at kamelturen i Egypt var fantastisk.

& # 8211; Michelle A., California

Lindsey Dodge Gudritz er en forfatter og mor. Han bor sammen med sin bevegelige familie i Michigan (for nå). Det ble publisert på Huffington Post, Detroit News, Sex og staten og på bloggen på & # 8217; uavhengige kvinner & # 8217; s forum. Hans familieblogg kan bli funnet opp Bruk Gudritz.