De beste prenatale yoga-videoene i 2019

Del på Pinterest

Graviditet er en ekstraordinær opplevelse, men kan bringe sin del av smerte og smerte. Prenatal Yoga kan være en effektiv og morsom måte å håndtere symptomer som lumbal smerte og kvalme.

Det kan også forbedre søvn, redusere stress og # 8217; angst og øke styrke og fleksibilitet under fødsel. Den beste delen? Med den riktige videoen, trenger du ikke engang å forlate hjemmet.

Healthline samlet de beste prenatale yoga-videoene i år; år, slik at du kan nyte alle fordelene fra ditt hjem.

Se legen din, og velg en video for å komme i gang.

Prenatal yoga for nybegynnere

Sertifisert prenatal yoga lærer Sarah Beth Aksjer denne 10-minutters prenatal yoga flow for kvinner i alle tre fjerdedeler. Det er enkelt, men effektivt, med praktiske endringer som tilpasser seg en voksende mage.

Søt prenatal yoga morgen rutine

Denne 30-minutters prenatal yoga-sesjonen fra Brett Larkin Det er en snill måte å strekke i de stive morgenene. Følg stillingene for å løsne spenningen fra nakken og skuldrene og åpne hofter og nedre del av ryggen.

60 minutter prenatal yoga flow med Andrea bogart

Yogi Andrea Bogart gjennomfører denne 60-minutters prenatale yoga-strømmen. Det er en avslappende og snill praksis som involverer bevegelse og bevissthet. Andrea forklarer og demonstrerer hvordan å høre på kroppen din, koble til pusten og flytte til rytmen din.

15 minutter prenatal yoga med strømstrømmen

Strekker seg, strekker seg og styrker kroppen din under graviditeten med denne treningen på 15 minutter fra Amy Bodyfit. Rutinen inkluderer yoga og beveger seg inspirert av yoga utført av en oppreist stilling. Øvelser sakte å jobbe og slappe av musklene dine trygt for graviditet. Videre følg endringene for å tilpasse dem til treningsnivået ditt.

Prenatal Morning Yoga Routine

Sarah Beth’s 20-minutters prenatal morgen yoga rutine er en fantastisk måte å våkne opp, redusere smerter og smerter og fremme fleksibilitet. Er designet for å være trygg for kvinner i alle kvartaler, og enkel strøm er enkel å følge.

Graviditet Yoga for isjias og lav ryggsmerter

Ischias og lumbalgia er vanlige lidelser under graviditet og denne klassen fra Graviditet og TV etter fødsel er designet for å møte dem begge. Følg stillingen for å lette presset på den sciatic nerven, redusere ryggsmerter og fremme avslapning.

Første gang den prenatale yoga-rutinen

Hvis du aldri har prøvd yoga før, er dette et flott utgangspunkt. Yogi Brett Larkin Guide en prenatal yoga nybegynner gjennom en avslappende flyt designet for å oppmuntre puste og avslapning, samtidig som du åpner ryggen og bekkenet.

Yoga i graviditet & # 8211; Enkelt beroligende yoga

Sarah Hunt fører en enkel sekvens av yoga designet for å hjelpe deg med å slappe av på slutten av dagen. Strømmen er avslappet og avslappende, med klare og enkle å følge indikasjoner.

Prenatal morgen yoga

Yogi Tim Senesi & # 8211; Størrelse fra # 8217; Prenatal Yoga Expert Anna Delury & # 8211; Guide denne kurative og terapeutiske yoga kurset. Er ledsaget av en gravid utøver som viser poser, mens Tim tilbyr indikasjoner og endringer.

Første trimester av graviditet Yoga for utmattelse

Bekjempe den første kvartalet utmattelse med denne 10-minutters prenatale yoga-strømmen. Poser er designet for å hjelpe åpent hjerte, lunger og hofter, forbedre pusten og gjøre rom for å utvide magen. Bettina Han opprettet videoen som tenker på første kvartal, men øvelsen er trygg for enhver fase av graviditet.

De 10 beste prenatale alongene

Lær 10 av de mest avslappende og effektive forlengelsene i denne prenatale rutinen i full lengde fra Ashley Keller. Den er designet for å være trygg for alle kvartaler, og du vil lære at de reduserer ischias og kramper til bena, åpner bekkenet, lindrer smerte i ledbånd og bidrar til å forberede kroppen til arbeidskraft.

Tredje trimester av graviditet Yoga

Denne yoga-leksjonen ble designet for tredje kvartal, men det er egnet for alle faser av graviditet. På bare 20 minutter, Bettina Del poser og endringer for å hjelpe deg med å roe deg, fokusere på å puste og koble til ditt voksende barn.

10-minutters prenatal yoga strekking sittende

Denne prenatale strømmen er kort og søt: bare 10 minutters arbeid inspirert av yoga for kvinner i alle faser av graviditet. Styrker og strekker kroppen din med Amy Mens du leder deg gjennom slike og effektive poser.

30-minutters prenatal yoga + søt gymnastikk for kjernen

Omfavne kroppen din som endres med denne 30-minutters yoga praksis. Rutinen av FEMFusion Fitness Inkluderer en kort guidet meditasjon for å kanalisere sinnet, en yoga-flyt på alle nivåer og en delikat kjerneforsterkning.

Prenatal yoga for nybegynnere

Følg Riki Jones gjennom en sekvens på 20 minutter for enhver fase av graviditet. Den delikate strømmen er utformet for å lindre symptomer som morgenkvalme, til og med øke stress, spenning og ryggsmerter.

Hvis du vil nevne en video for denne listen, send oss ​​en e-post til Nominasjoner @ Healthline.com.

Del på Pinterest

Jessica Timmons er frilansskribent siden 2007. Han skriver, fester og konsulterer en stor gruppe faste og sporadiske kontoer unike prosjekter, alt mens de jonglerer blant de hektiske livene til sine fire barn med sin mann alltid imøtekommende. Elsker vektløfting, utmerket melk og familie tid.