De beste portene for barn fra 2020: Trapper, Budsjett, Wide, Travel, Annet

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Hver forelder ser frem til dagen da barnet begynner å sparke og deretter gå. Men så snart barnet ditt når det målet, er C & # 8217 en helt ny verden av babyparofing som venter på deg! Mens du tidligere kunne holde barnet ditt lukket i en boks, må du på en eller annen måte blokkere hele deler av hjemmet ditt.

Og enda viktigere, du må kanskje beskytte barnet ditt mot alvorlige farer som trapper eller lett tilgang til eksterne dører. (Faktisk, American Academy of Pediatrics Rangering trappene som en av de første 10 årsakene til skade i små barn.) Når du kommer til dette punktet i foreldre, er det på tide å investere i en god serie barnas porte.

For å opprette denne veiledningen, undersøkte vi en rekke viktige funksjoner, inkludert:

 • Enkel installasjon
 • Monteringsstil
 • lukke stil
 • Kutt det
 • pris
 • Online vurderinger

Vi prioriterer også portene som ikke forlot tegn eller skader, men de var robuste nok til å hindre at det mest bestemte barnet kommer fra å rømme.

Typer av porter for barn

Barnas porte er tilgjengelige i en rekke stilarter. Typen du velger vil avhenge av:

 • Oppsettet av ditt hjem
 • Ditt budsjett
 • Enten du er på utkikk etter en permanent eller en annen mobilport, og som kan reposisjoneres rundt huset

Nedenfor er de vanligste typer barnas porter.

Maskinvare montert

Disse typer barnas porte er designet for å bli installert permanent, i hvert fall for varigheten av barnets sårbare år. Disse kan monteres i dører eller korridorer og er ideelle for å blokkere trappene. Imidlertid vil disse barnas portene forlate tegn på installasjonsstedet.

Trykkmontert

Dette er baby gate som mange mennesker er kjent med. De stoler på spenningen mellom porten og veggene dine for å skape en barriere. De er ideelle for dører og gir ingen tegn, men de er ikke ideelle for trapper fordi de kan skyves ut av sted.

Spesifikke barnas porte for trapper

Disse dørene er montert på maskinvare for A’sikker installasjon. Men de er også designet for å imøtekomme rekkverk og har vanligvis ikke et passasjerspor, som kan være en fare for å snuble.

Gates for barn

Som navnet antyder, er disse portene designet for å tillate deg å enkelt overvinne dem. De er de beste for når sønnen din er liten og i fasen av katt.

Selvbærende porter for barn

Selvbærende barnas portene er ideelle for når barnet ditt er veldig lite. Disse portene er flotte for å skape et inngjerdet område. Men akkurat som i tegneserien Rugrats, er disse ikke barnesikre når barnet ditt kan gå eller forstå hvordan du skyver dem av veien.

Retractable Children’s Gates

Hvis du trenger en port for barn bare for midlertidige formål, vil du foretrekke noe som lett kan flyttes uten å okkupere mye plass. Retractable Children’s Gates er vanligvis laget på nettet.

Ekstra brede barnporte

Disse typer portene er perfekte hvis du har korridorer eller dørrammer større enn de som har plass til standard barnas porte.

Gates for høyere barn

Hvis du tror du må bruke en port for barn godt over barnets år, er en høyere barnas port en intelligent investering. Disse typer portene er de beste hvis du har en liten klatrer i hendene dine.

Nøkkelprisen

 • $ = mindre enn $ 50
 • $$ = $ 50 & # 8211; $ 80
 • $$$ = over $ 80

Det beste alternativet for trapper

Kidco Safeway Top of Stair Baby Safety Gate

Pris: $$

Denne porten er en av favorittene for foreldre som trenger å avgrense trapper: Den er designet spesielt for dette formålet. Det er robust takket være maskinvaremonteringen som kan brukes med hvilken som helst vinkel. Den tilpasser seg til skalaer (og også dører og korridorer) brede opp til 42 1/2 tommer.

Til noen revisorer liker ikke forsamlingen av’maskinvare både plast, men mange roser varigheten av porten.

Kjøp nå

De beste budsjettalternativene

Evenflo posisjon og gård gate

Pris: $

Mange av oss husker å ha vokst med de klassiske treportene. Denne økonomiske porten overfører en bit & # 8216; av nostalgi, og tilbyr også en lett-åpen trykksituasjonsfunksjon. Det løfter ikke å ødelegge overflatene med gummistøtten montert ved trykk og tilpasser seg til rammer av dører og salt fra 36 til 42 tommer bred.

Til noen foreldre liker ikke det faktum at det er vanskelig å låse denne porten fast.

Kjøp Onanrth-statene Supergate Ergo Baby Gate

Pris: $

Dette enkle alternativet er raskt å installere og enkelt å transportere hvis du bruker alternativet Trykkmontert. Men for å plassere det mer permanent, leveres det også med A’alternativet montert på # 8217; maskinvare. Kan håndtere bredder som strekker seg fra 26 til 42 tommer.

Noen foreldre klager på det samme som andre roser: dets plastmateriale. En fordel er at den gjør porten lys og bærbar. Men en ulempe er at plasten kan være mindre motstandsdyktig enn andre materialer.

Kjøp nå

Beste retractile

Retractable Gate for Children Perma Outdoor

Pris: $$

Denne porten er perfekt for når du trenger en midlertidig barriere for å hindre de små fra å vandre i farlige områder. Denne porten er 33 tommer høy og kan utvide opptil 71 tommer bred. Selv om det fremmes som et utendørsalternativ takket være UV-nettverket, kan det også brukes alle og kan brukes med en hånd. Leveres med installasjonssettet for å montere det sikkert.

Dette er imidlertid sannsynligvis den beste måten å bruke den som en sporadisk port for utendørs bruk under tilsyn: Noen foreldre merk at det ikke er L & # 8217, ideelt hvis du har en liten klatrer i hendene dine.

Kjøp nå

Ideell for brede dører

Gate for nyfødte i det nordlige monteringstråden i USAs nord

Pris: $

Hvis du foretrekker en barnas port montert på trykk og du har brede dører, er dette for deg. Den tilpasser seg til korridorer og bredde dører mellom 29 1/2 og 50 tommer og snaps på plass en gang sikkert installert. Det er også 32 tommer å frata de små fra # 8217; klatring.

Kjøp nå

Beste gjerdet

Allsidig Vershlo-spillplass

Pris: $$

Hvis du ønsker å skape et gjerde, er det allsidige spillplassen til Evenflo en av de beste alternativene. Denne seks-paneldesignet kan skape 18 1/2 kvadratmeter spillplass, noe som gjør den ideell for barn i scenen å koke og trekke opp. Den har lagrene for å unngå riper på harde gulv og har tilgang til døren med et enkelt trykk på hvert panel. Det er 28 tommer og bærbar høy for bruk på innsiden eller # 8217; ekstern.

Selv om dette er et enkelt gjerdsalternativ, husk å ikke la de små Alpene uten tilsyn.

Kjøp nå

De beste enkle å åpne alternativene

Enkel trinns gave sikkerhet gate

Pris: $

Hvis du er bekymret for barnet ditt som oppdager hvordan du låser opp et barns portdør, vil du like dette. Denne barnas port med trykkmontering er utstyrt med en veldig sikker fangst som krever to hender for å åpne den. Leveres med et 6-tommers forlengelseskit for å tilpasse seg åpninger fra 29 til 34 og 35 til 38 1/2 tommer, samt monteringssettet.

Noen kjøpere legger merke til at du bør sjekke spesifikasjonene og forsiktig måle døren for å sikre at denne porten er tilpasset.

Kjøp Oraflare Cars Lukk Sikkerhet Baby Gate

Pris: $$

Barnas portene har omdømmet om å være vanskelig å åpne, men denne porten har et to-knappsystem som bare krever en hånd. Leveres med to utvidelser for å imøtekomme dør- og korridorrammer som strekker seg fra 29 1/2 til 40 3/5 tommer. Videre gjør utformingen med trykkaggregat denne porten for barn som er enkle å installere.

Kjøp nå

Mer allsidige alternativer

Super Wide Gate og Play Yard Gift

Pris: $$$

Hvis du vil ha en port for barn som kan vokse med dine behov, vil du elske denne brede gaveporten. Det er konvertibelt: Slår fra et spillgård til en ekstra bred justerbar barnas port. Det kan også kjøre dobbeltfunksjon som en barriere for trapper og peiser takket være de åtte panelene. Og hver av panelene er designet for å kunne justeres, noe som gir deg friheten til å konfigurere den som du foretrekker.

Mange foreldre merker at designkonfigurasjon krever mer tid enn man kan forvente fordi koble fra og koble sammen leddene tar tid.

Kjøp nå Nord-States Toddlero 3-i-1 buet dekorasjonsmetall Superyard

Pris: $$$

Hvis du ikke ønsker å kjøpe flere porter for barn, gir Toddlero of North Stares 3-i-1 Metal Superyard deg friheten til å snu deg fra en gårdsplass av uavhengig spill til en barnas port montert på maskinvare. Med en total lengde på 144 tommer og seks paneler, har du sjansen til å lukke rommene eller skape en barriere rundt farer med letthet.

Du må bruke en rekke paneler for å installere det riktig. Og om installasjon er en klage mellom revisorene at det er vanskelig å installere på grunn av dårlig klare instruksjoner.

Kjøp nå

Hva å huske på når du kjøper en port for barn

Med så mange gatealternativer for barn, kan det være vanskelig å bestemme hvilken som er best for ditt hjem og ditt barn. Men her er noen ting å huske på, slik at du kan gjøre et informert kjøp.

Installasjonsstil

COS’Det er viktigere for deg: en port for barn som er enkle å installere, en som ikke gir tegn eller en bærbar? Husk siden noen portene er iboende vanskeligere å installere fordi de krever maskinvare eller må ha en rekke paneler (for konvertible meter) for å være effektive.

Størrelse

Sjekk alltid størrelsen der du forventer å installere en port for barn. Ikke alle barnas porte er kompatible med visse bredder, spesielt hvis ditt hjem har rammer av dør eller bredere korridorer. På samme måte, hvis du tror at ditt hjem kan ha bredere gangveier, fokusert på barnas portmodeller utstyrt med ekspansjonspaneler.

Materialer

Selv om plast, metall og nettverk pleier å være de mest brukte materialene til barnas porter, må du bestemme hvilket materiale som er best for deg. Husk at selv om metallet er det mest robuste alternativet, spesielt hvis det er montert på maskinvare, kan det også utgjøre en risiko for klemming for små fingre.

Tilgangsstil

Noen barns porter er designet for å tillate deg å gå på den, mens andre har dører med bolt. Hvilken foretrekker du? Og hvis du velger en dør med en lås, hvor lett kan du åpne døren, spesielt med en hånd?

Sikkerhetsanrop

Denne vurderingen er spesielt viktig hvis «arvet» baby gate fra noen andre. Selv om enhver ny port for barn kjøpt i en butikk ikke vil bli tilbakekalt, bør du alltid bekrefte at en barnas gate eller en brukt gårdsplass ikke er oppført av Association of Youth Producers eller Utvalg for sikkerhetsprodukter for samtaler.

Ditt barn

Du har en bestemt Climator eller Adventure Finder? I dette tilfellet kan selv den mest dyktige porten for barn fortsatt kjempe for å gjerde barnet ditt. Mens barnas portene kan bidra til å hindre babyer og barn i å få tilgang til potensielt farlige områder eller å komme seg bort, er ingenting en erstatning for A’tilstrekkelig tilsyn. Og dette er dobbelt sant når barnet ditt begynner å klatre eller forstå hvordan du skyver bort en gårdsplassgate.

Pris

Barnas porte er tilgjengelige i en rekke priser som vil fungere for ethvert budsjett. Men husk at flere paneler eller konvertible meter pleier å være dyrere. På samme måte vil selv metall modeller i stedet for plast eller tre bli dyrere.

L & # 8217;

Barnas portene er en fin måte å forhindre at de nysgjerrige, småene blir vandrende i områder uten tilsyn. Men med så mange stiler og installasjonsalternativer tilgjengelig, er det viktig å velge modellen som best passer ditt budsjett, livsstilens behov og evnen til barnet ditt.