De beste minimalistiske livsbloggene i 2019

Den minimalistiske livsstilen gjelder ikke bare en enkel estetikk av design. Det er et mye bredere konsept, en filosofi som omfavner livet med mindre: mindre fysiske varer, mindre gjeld og unødvendige utgifter og en mer forsettlig forfremmelse av de immaterielle tingene du setter pris på mer.

Det kan være mange fordeler i minimalistisk liv. Ved å velge de beste minimalistiske levende blogger av Quest’år, vi så etter folk som viste sin reise og deres erfaringer. Vi håper du finner dem pedagogiske, stimulerende og stimulerende som vi gjorde.

Savner minimalistisk

Francine Jay fokuserer på å leve storslått med færre ting. Redusere uorden til sitt hjem og i sitt liv, er han i stand til å dedikere sin energi til ting som virkelig betyr noe for henne. Hans mål er å ha & # 8220; det er nok & # 8221; & # 8211; Finn deg selv på et sted hvor du ikke har Nient’annet enn du virkelig trenger. På sin blogg deler han sin ide om minimalisme og viser andre hvordan man skal leve rett og slett for å få plass til bevegelse, tankenes klarhet og et liv av skjønnhet og undret.

Tydelig

Caroline lanserte bloggen sin i et forsøk på å finne sin egen stil og dempe sin selvlærte & # 8220; vane med å handle uten hjerne & # 8221;. Han engasjert i et ettårig eksperiment med en kapsel garderobe: en liten strukturert samling på 37 stk. Til slutt oppdaget han at han var lykkeligere, mer selvsikker og mer i tråd med sin personlige stil enn noensinne. Nå deler ideer til klær, tips for omsorg for garderobe, guider for emballasjen og dens filosofi merkevare & # 8220; mindre er mer & # 8221;.

Minimalistisk

Ved å bli minimalistisk inspirerer Joshua Becker andre til å forfølge sine største lidenskaper som har mindre varer. Deler sin erfaring for å oppdage mer penger, tid, energi, frihet og muligheter som bare gir, resirkulerer og fjerner unødvendige personlige gjenstander. Dette er et flott sted å finne eksempler på rasjonell minimalisme og lære å finne ut hva det betyr for deg.

Den minimalistiske moren

Minimalistisk foreldre? Du kan bli overrasket. Rachel, den minimalistiske moren, viser foreldre fra hele verden som en minimalistisk livsstil kan fungere for sine familier. Fra lidelsen i huset til konseptet med enkel foreldre til glede for å gjøre ingenting, tilbyr Rachels innlegg spesifikt råd for overveldede foreldre til desperat søk etter en endring.

Lagre. Bruke. Splurge.

Økonomisk enkelhet er ideen om denne bloggen, forvaltet av en praktisk minimalistisk som tilbringer og bevarer bare det han elsker. Sherry viser sine besøkende nøyaktig hvordan de skal bruke penger uten å føle seg skyldig, leve med mindre uten å føle seg privat og redde for deres fremtid mens du fortsetter å bruke på det de elsker.

Være mer med mindre

Lær hvordan du skal være mer med mindre forenkle livet ditt, slik at du kan skape tid og plass for å finne ut hva som virkelig betyr noe. Courtney Carver er den inspirerende stemme bak denne bloggen og lærer folk hvordan å gjøre det nøyaktig. Han byttet overveldende liv og fri for inspirasjon der han jobbet for mye, han brukte for mye og sov for lite, og nå deler han de store og små endringene som fører til et liv som bodde med en hensikt.

Sakte ned ditt hjem

Etter å ha ryddet opp sitt hjem og hans liv og gjenoppdaget hans helse, lidenskap og energi underveis, er Brooke på et oppdrag for å hjelpe andre å gjøre det samme. På sin blogg og podcast deler han begrepet sakte livsstil og de fantastiske fordelene med å leve med mindre.

Ingen sidebjelke

Eliminer & # 8220; ting & # 8221; I våre liv, i våre hjem, i våre tanker og i våre kalendere er det det første skrittet for å skape livet du virkelig vil ha. Ingen sidebjelke kan hjelpe deg med å forstå hva du hindrer deg. Bla gjennom artikler for spesifikt råd eller gå til et enklere liv med deres 30-dagers e-postkurs designet for å inspirere deg og oppmuntre deg langs ruten.

Smart Living 365

Kathy Gottberg er A’Forfatter seks ganger som bruker sin blogg som en plattform for å utforske ideer og erfaringer som bidrar til å skape et betydelig, bærekraftig, medfølende og givende liv. Hans innlegg er forskjellige og skarpe, og tilbyr inspirasjon og et unikt perspektiv.

Leser teen min blader

En livsstilsblogg skrevet av Erin Boyle, leser min teblad feirer en praktisk og målrettet tilnærming til et enkelt og bærekraftig liv. Dette betyr at det er selvopplæring for å skape din kraft nattlights eller kraftpapirbevetar, legge inn på hvordan du skal leve livet i en liten leilighet, avfall uten avfall, reisetips for den øko-kompatible familien og forslagene for å leve på en måte enkelt, men vakker.

Livsstil i eksil

Colin Wrights blogg er et interessant portrett av en manns beslutning om å endre størrelsen på hele sitt liv. I 2009 hadde Colin hatt en profesjonell suksess, men innså at hans livsstil ikke var i tråd med det han virkelig ville ha i livet. Så han ble kvitt alt han ikke kunne inneholde i en håndbagasje og begynte å reise rundt i verden. I dag fortsetter forfatteren og rapportøren å publisere innlegget introspektiv på sine erfaringer og prospekter på livet, på turer og hva det betyr å leve enkelt.

MR. Penger bart

MR. Penger bart er en vittig og nyttig ressurs for å finne økonomisk frihet ved å bruke mindre enn inntjening. I 2011, for ren exasperation, Mr Pensjonist. Penger bart lanserte bloggen sin for å dele noen av hemmelighetene for å skape et bedre liv enn den nåværende, til halv pris. Hans innlegg er komplett og detaljert, med tilstrekkelig informasjon for å starte banen til førtidspensjon.

Går null avfall

Kathryn er på oppdrag for å redde planeten og gjør det gjennom en nullavfalls livsstil. Hans blogg hjelper andre å gjøre det samme, med testede oppskrifter som bryter ned begrepet nullavfall i en enkel trinnvis prosess. Dette er også et flott sted å finne et samfunn som synes på samme måte og støtte i et slikt utfordrende mål.

Minimalistisk student

Konseptet med minimalisme har endret seg så mye Jessica-livet som lanserte en blogg for å dele sine erfaringer i håp om å inspirere andre. Det er her at Jessica lærer andre å leve uten frykt, stadig å lære og utforske hva det betyr å være menneske. Hans innlegg er samtidig praktiske og gjennomtenkte. Alle som leter etter en veiledning for å forbedre livet som har mindre, vil finne inspirasjon her.

Nærende minimalisme

Hvis du eliminerer lidelsen i hjemmet ditt, er et mål som alltid ser ut til å være utenfor rekkevidde, kan ikke minimalisme hjelpe deg. Rachel Jones ble flau av den uordnet tilstanden til hans hjem og minimalisme viste seg å være et verktøy som # 8217, bidro til å konsentrere seg om hva som er viktig. Nå deler den forenklingsmetoder som gjør det enkelt å opprettholde et gledelig og fredelig hus.

Livet med hensikt bevegelse

Ericas blogg forteller sin reise fra overveldet til Stillehavet og deler sine erfaringer underveis i håp om å kunne inspirere andre på sin egen vei for å konsentrere seg og roe seg ned. Hans innlegg er godt skrevet og relevant og tilbyr nyttige tips og veibeskrivelser for å lære å avta.

Hvis du har en favoritt blogg du vil nevne, send oss ​​en e-post til BestBlogs @ Healthline.com.

Jessica Timmons er forfatter og utgiver i over 10 år. Han skriver, beslag og gir råd til en stor gruppe stabile og voksende kunder som en mor til fire barn som jobber hjemme, engasjerer seg i en sekundær konsert som en co-direktør for Fitness for A’Martial Arts Academy.