De beste graviditetsvideoene i 2017

Del på Pinterest

Mange kvinner drømmer om å bli mødre, forestille seg alle de vakre øyeblikkene som kommer fra # 8217; ha et barn. Imidlertid er det også helt normalt å frykte eller ikke være begeistret for selve graviditeten. De viktige ni månedene lærer deg hvor flott & # 8211 kan være; og litt og # 8216; merkelig & # 8211; menneskekroppen.

Graviditet er et veldig personlig øyeblikk som er annerledes for hver kvinne og hver graviditet. De fleste graviditeter gir mange gledelige og morsomme anekdoter.

Generelt involverer de morgenkvalme, ryggsmerter, strekkmerker eller andre ofte midlertidige lidelser. Noen oppfyller mer alvorlige komplikasjoner som svangerskapsdiabetes eller preeklampsia. 10 prosent 15 Graviditeter slutter i spontane aborter.

Uansett hva du eller dine kjære går gjennom, er det sannsynlig at noen der ute kan identifisere det. Takket være Internett, er det mye lettere å finne andre som forstår både seriøse og bekymringsløse øyeblikk. De kunne til og med ha den nøyaktige visdom du trenger for å lytte til. Gi en titt på disse videoene for en blanding av parodi, innebygde historier og kriskoler av graviditet.

Graviditet sliter

Graviditetene er fulle av fantastiske opplevelser, og andre mindre fantastiske. Esther Anderson gjør at du ler mens du fremhever noen av de mindre ønskelige øyeblikkene. For eksempel kan nylige gravide oppdage en uventet bivirkning når de nyser, spesielt i tredje kvartal. Ikke bekymre deg: The Gosps & # 8220; Fight & # 8221; For graviditet er det midlertidig. Når du viser deg, forsvinner minner raskt når du bryr deg om din gledelige stråle.

Rare ting som gjør gravid par

Forbered deg på et barn er en spennende tid, kanskje så spennende å gjøre deg litt og # 8216; rart. Ikke bare når det gjelder pickles og iskremming. Ivrig etter å fange hvert øyeblikk, kan du finne deg selv å filme din gravide mage venter på en fotball. Du er ikke alene. Buzzfeed presenterer blikket på et par graviditet, inkludert sine mange turer på badet.

Ting som ingen forteller deg å være gravid

I denne dristige Buzzfeed-videoen åpner ekte kvinner sine relasjoner med graviditet. De diskuterer fysiske endringer, men også uventede følelsesmessige erfaringer som antemartum depresjon. Hvis du eller din partner føler deg alene eller redd, se på denne videoen. Kvinner oppfordrer deg til å holde deg positiv, og at du er den perfekte foreldre for barnet ditt & # 8221;. Og de er alle D’Avtale: Verdt å være foreldre.

11 kamp for magen som alle gravide kjenner det

Selv om du kanskje absolutt elsker å være gravid, noen ganger inntrenger bumpen. Denne svært gjenkjennelige Buzzfeed-videoen tåler problemene med å ha en bump. Selvfølgelig er det kvinner som kan komme inn i jeans til bunnen, men de er enhjørninger. Kanskje folk har allerede begynt å snakke direkte med magen din. I det minste vil du være klar for pinlig mageformet som kommer med territoriet.

Før og etter graviditet: Jayleen

Jayleen er en enslig mor som vender tilbake til skolen for å gjøre sykepleieren. Selv om han møtte noen ekstra utfordringer som en ny mor, skinner hans positive holdning. Aksjer hvordan perspektivet har endret seg helt nå og har sin sønn. Hans glede er samtidig smittsom og stimulerende.

JWOW Graviditet Cravings Pizza med Meilani

I New Jersey, Pizza og Bagel regjerer suveren. Så da Jenni Farley, Alias ​​Jwoww, var hun gravid med sitt andre barn, kastet denne Jersey Shore Alum alle slags pizza. For å avslutte hans sultbitt, forbereder han seg forskjellige varianter. Varianter inkluderer kylling caesar salat, bøffel kylling og pickles, doritos og en nutella pizza og Twix. Neste gang du leter etter en hjemmelaget pizza, hvorfor ikke prøve dine oppskrifter?

Shoclee Graviditet kunngjøring & # 8220; Vår familie vokser & # 8221;

Det finnes alle slags kreative måter å dele store nyheter via bilder, e-post, sosiale medier & # 8230; fordi ikke en musikkvideo? Shocsele-familien spytter bønner på sitt nye tillegg, samtidig som det utløser rytmen til en melodi av Meghan Trainor i bilen. Deres to døtre går også inn fra baksetet. Kanskje deres video vil inspirere deg til å bli litt & # 8216; dumt om gleden av å kunngjøre ditt fremtidige familiemedlem.

6 minutter med graviditets trening med blogilater

Turgåing, Pilates, Yoga og andre lavpåvirkende aktiviteter kan være utmerket for fremtidige mødre. Ikke bare opprettholder de blodstrømmen, men bidrar også til å opprettholde eller øke styrke og holde vekten under kontroll. Du har ikke tid til å gå på treningsstudioet eller i studioet? Denne 6-minutters trening er den perfekte løsningen for å stramme en PO & # 8216; fitness på en allerede overfylt dag.

Dagbøkene i graviditet ikke så glad

C’er morgen kvalme og deretter C’er den gravide hyperemesen. Det er en tilstand preget av kvalme og oppkast så alvorlig at du må være sykehus for å holde deg hydrert og motta næring. Tedx Neema ISA-høyttaleren snakker om hvordan denne tilstanden har gjort graviditet den mørkeste perioden i sitt liv. Så på sin desperasjon og isolasjon, kan hans følelse av skyld og skam, tilby andre hyperemese litt & # 8216; komfort.

Jeg er så gravid

Denne parodi av & # 8220; fancy & # 8221; av Iggy Azalea slår alle oppturer og nedturer av graviditet. Denne fremtidige moren deler sine daglige vandører, som behovet for å tisse hvert 2. sekund og måtte gi opp sushi. I den optimistiske bakgrunnen driller det seg de siste tollene, for eksempel push-gaver og overbelastning av barnas kjøp. Videoen fremhever også sosiale dødsfall som vi alle kan huske på med gravide.

Graviditetsforventninger mot virkeligheten

Roxy Limon deler hvordan graviditeten i virkeligheten er høyden på det han hadde forestilt seg. For eksempel trodde han at han ville ha fortsatt å spise sunt, og han ville bli forsterket av hans treningsrutine. Dette er tydelig gått ut av vinduet mens du har valgt junk food og i stedet sovet. Se på Limon’s video for andre bekymringsløse virkelighetstester.

jeg er gravid!

Anna Saccone snakker om hans fjerde graviditet, som fant sted etter en spontan abort. Saccone åpner opp på symptomene og de første testene som det ble utsatt for. Det gir en ærlig historie om sine kontrasterende følelser i løpet av de første tre månedene. Det trykker også på et positivt punkt: Graviditeter kan virke veldig forskjellige, selv for samme person. Se på hans vlog for å se på hva han betyr å starte en graviditet etter en spontan abort og følelsen igjen hevet for en sunn graviditet.

Del på Pinterest

Catherine er en lidenskapelig helsejournalist, offentlig politikk og kvinners rettigheter. Skriver på en rekke argumenter for fiksjon, fra # 8217; entreprenørskap til kvinnelige problemer, i tillegg til fiksjon. Hans arbeid dukket opp på Inc., Forbes, Huffington Post og andre publikasjoner. Det er mor, kone, forfatter, kunstner, lidenskapelig om reise og student for livet.