De beste byene av vegetarianere

Nå vet de fleste av oss at frukter og grønnsaker er nøkkelkomponenter for en «sunt å spise». Mens noen fortsatt foretrekker biff med svarte bønner, er det bare en del av hverdagen for mange amerikanere.

Undersøkelser angi det 5 prosent av menneskene i USA & # 8211; ca 7.3 millioner mennesker & # 8211; de er vegetarianere og dette 22.8 millioner mennesker Følg en diett & # 8220; vegetarianer & # 8221; som fiske dietten (fisk, men ikke kjøtt). Ytterligere 1%, eller 3.1 million, betraktet veganer.

Selvfølgelig, som ethvert kosthold, er det som fungerer for deg, er viktigere enn det som fungerer for andre. For eksempel spiser vegetarisk lakto fortsatt animalske produkter som melk eller ost, mens eggvegetarianere fortsatt setter pris på eggene. Andre unngår gluten eller soyabønneprodukter.

Som du kan forestille deg, får vegetarisk overtalelse i noen områder raskere enn andre. Dette betyr at for mange kan være en utfordring å finne produkter uten kjøtt i restaurantmenyer.

En håndfull by i USA, men får anerkjennelse som spesielt vennlig for vegetarisk og vegansk livsstil. Populær mat leveringstjeneste Grubhub Nøye undersøkte ordrer fra over 30.000 restauranter for å identifisere de 10 beste byene for vegetarianere og veganer. Vi gravde dypt for å finne de beste lastebilene i mat, restauranter og raffinerte restauranter som gjør disse stedene så vegetarianer. Les videre for å oppdage nye steder å prøve under din neste biltur eller om kvelden!

San Francisco, CA

Del på Pinterest

En sammenheng av kulturer gjør San Francisco gastronomisk scene spesielt rik. Gracias mor, For eksempel er det A’vegansk oase i hjertet av Mission District. Gi en’se på deres veganer enchiladas med hjul (på bildet) eller & # 8220; bowl en & # 8221; (laget med en tempeh chorizo ​​og krydret med casho nacho ost). Denne pittoreske kjelleren ligger noen kvartaler fra Mission Dolores Park, et favoritt lokal møteplass, så ta en BLT-pakke (laget med kokosbacon) for å gå og ha det gøy.

Selv i oppdraget C’er Chay, Serverer japansk vegansk zen inspirasjonsmat. Når San Francisco’s tåke kommer, finner han trøst i varme retter som Dobin Mushi (suppe & # 8220; Teapot & # 8221;) eller Moon Garden (dampet tofu vaniljesaus med grønnsaker, soya og ginkgo nøtter). Tydeligvis, ingen vegetarisk tur til San Francisco ville være komplett uten en kveld ute Greens Restaurant. La (Cashi) Crème de la Crème, Greens er en Fort Mason Chic Chic-avtale. Selv om sesongens meny ofte endres, ser sofistikerte retter som grillet fersken med geitost, vannkress og honning, eller tråd av vill sopp og spinat servert med kikærter tagine, er normen. Bok middag og nyt den klassiske Californian Vegetarian Cuisine ved bukta.

Seattle, Wa

Del på Pinterest

Med et rykte for god mat, påvirker Seattle virkelig stedet når det gjelder vegetarisk mat. Når du er i Capitol Hill-området, bør du vurdere å stoppe Plum Bistro For elegante og tilgjengelige veganske retter som tofu jerk og søtpotet burgere. Bistroen administrerer også mat lastebil plomme burgere, så hold øynene åpne når du er rundt. Hvis du er i områdene GreenLake eller Roosevelt, sjekk Wayward Vegan Café. Frokost serveres hele dagen, så la deg gå til enhver tid for vegansk stekt kylling og vafler eller hjemmelagde urtekaker krydret med sauteed grønnsaker og soppsaus.

Til slutt, for en fantastisk nattopplevelse, se på Cafe Flora, like sør for Washington Park, hvor de stekte avokado-appetittvekkere og Polenta of Yakima-dalen (på bildet) bedre fange den brusende og friskheten av den gastronomiske scenen til Seattle. Kom om sommeren slik at du kan spise på den ytre terrassen.

Austin, TX

Del på Pinterest

Med det livlige omdømmet til Austin for god musikk, god kunst og liv på og # 8217; utendørs, er ikke overraskende at denne hovedstaden er full av god mat. Vegetarianere og veganer vil sikkert finne noe for å tilfredsstille paletten Motkultur, som serverer komfortabel vegansk mat noen kvartaler fra Colorado-elven og sentrum av Austin. Prøv deres Sitan i den sørlige stekeovnen og Pesto & # 8220; Raw & # 8221; -Violis, eller vent et stykke av deres deilige lime og avokadokake.

Ser over elven mot den eksentriske Bouldin Creek Cafe, For stekt kaffe lokalt, champagne cocktailer og tilpassede ferdige vegetariske retter. Prøv deres rubin rubin basert på bete til lunsj eller hibiscus enchiladas på middag. Rett på bunnen av veien er Bevisste ønsker, En grønnsaksbasert restaurant som spesialiserer seg på ruller, salater og smoothies. Ta en Chimichurri Seitan eller en Blackened Tofu-pakke (på bildet) for å nyte en jordbær smoothie og banan i den nærliggende Nicholas Dawson Park.

Los Angeles, CA

Uansett din posisjon på livsstilen til Los Angeles ofte stereotyp, kan du ikke nekte hennes overflod av veganer og vegetariske retter. Små kjeder, som Ekte daglig mat, De tilbyr veganske revisitasjoner på Carnosis-standarder, for eksempel Sandwich på Tennessee’s Barbecue: Jackfruit trukket i krydret grillsaus, servert med potetsalat.

Hvis ekko-chic er din estetikk, ta en titt Fjærer Like øst for sentrum, i Arts District. Gjør et hopp for en frokostkopp med havre, goji, mulberries og mandelmelk eller lunsj med A’grønn papaya salat. Du kan også gi deg en sandwich med dobbelt mintis og sjokolade etter en yoga eller akupunktur-sesjon i velværesenteret! Mens du er i sentrum, fra en & # 8217, se på det store sentrale markedet og søk Ramen hette. Denne veganske banken Ramen og Pho er rettet av berømmelsen til Ilan Hall of Top Chef og serverer elegante boller av nudelsuppe med klassisk presentasjon (ikke bekymre deg, # 8217; Egg på toppen er egentlig ikke et egg).

Durham, NC

Del på Pinterest

I sørvest for Durham, Pomegranate kjøkken Ta litt & # 8216; av glød til nye Hope Commons. Dette beskjedne stedet tilbyr lokale økologiske retter, fra gård til bord, med en sesongbasert meny som endres hver dag. Passed tilbud inkluderer Baset ris med friske urter med granateple og valnøtt gryte. Hvis du besøker Duke University, sørg for at du går til Est Campus for Vegan Wings of Buffalo All’Himmelsk Buffalo. Dette kompakte rommet serverer tradisjonelle vinger og sauser (kylling), men tilbyr også soyabønnevinger med tonnevis av veganer og glutenfrie sauser. De er også åpne til sent. Søk etter strålende oransje hytte.

Søk i stedet A’Food Trucks eventyr? Så direkte mot øst for å undersøke Triangle Park og dra nytte av det Gården. Denne mat lastebilen & # 8220; superfood fusion & # 8221; serverer vegetarisk og vegansk ruller, boller og veganer uten konserveringsmidler, som deres jordens første focaccia (på bildet), som inneholder en deilig og 3220; ost og # 8221; av cashews krydret med balsamic søte poteter, grønnsaker og chimichurri saus.

Ithaca, NY

De vegvennlige juvelene i Itaca er gruppert i sentrum av byen. Start (eller Termin) dagen din på Vaffel frolic. Kjent for søte og smakfulle vafler, har denne kaffen en personlig atmosfære med fire baser av vafler og mange krydder, inkludert en veganer / glutenfri vaffel og vegansk soyis. Noen kvartaler på Vestgrønn St. er StarTruck, En matruck alle fokuserte på vegetabilsk-basert komfortmat. Prøv deres tacos med hakkede peanøtter og revet kål, eller velg nachos av’romlig søppel (tortilla chips krydret med mac og ost, blomkål, hakket kål og grill).

En annen å prøve er Lang levetid til Taqueria, Hvor vegetariske retter inkluderer tofu mole burrito. Den kollektivt operert Moosewood Restaurant Det var en grunnleggende mat i sentrum av Itaca for naturlig mat i over 40 år. Menyen tilbyr fisk og sjømat, samt et sesongbasert utvalg av vegetariske, veganer og glutenfrie retter. Følg deres stekte tofu vinger forrett med hvite ghana bønner servert med sommer grønnsaker og integrert ris.

Charlottesville, Va

Del på Pinterest

I hjertet av sentrum av Charlottesville, Poenget Det er stedet å bo. Et samarbeid mellom Julie Vu og Kathy Zentegraf, stedet er et elsket hull på lokalt nivå i veggen telleren som serverer VU Spaghetti boller og Banh Mi Vegan sammen med Zentgraf kål ruller og jackfruit vegansk grill. Stopp når været er fint, og du skal spise ute.

Hvis du utforsker Virginia University, søk Naturlig rotmat i nærheten av plenen. Denne favoritt av fasjonable campus serverer frokostblandinger for vegetarianere (selv om du også kan erstatte kyllingen). Prøv den sørlige, en bolle med ris toppet med grill tofu, krøllete kål, kikærter og stekte grønnsaker, krydret med tahin al sitron. Hvis sightseeing på landsbygda er raskere, ta en kort stopp på Salt Craft Market. Ligger på Montecello og Jefferson Vineyards, selger dette markedet smørbrød, brød, ost og andre piknikobjekter, som grillet ost, vegetarisk ruller med soya og ingefær vinaigrette og tofu smørbrød (på bildet).

Ann Arbor, MI

Smack dab i sentrum av Ann Arbor, Terracotta Vase Det tilbyr en vegetarisk indisk buffet (og kosher) til rimelige priser. Bygg ditt ideelle måltid med alternativer som krydret linser, Shahi Paneer (yoghurtost i aromatisk urtsaus til sopp), krydret grønnsaker og ferske salater.

Fra # 8217, en annen del av veien fra bøndenes markedet i Ann Arbor er Spisestuen. Denne eklektiske veganrestauranten eksperimenterer dristige smaker og kjøkken. Forretter inkluderer mac og ost krydret med chili, thai pad og stromboli fra gården ved bordet. Ligger i Westgate kjøpesenter, Seva Det er et upretensiøst sted for vegetarisk og uformell vegansk mat. Sandwich suppe, salat og retter er forbedret av spesialiteter som cubansk sandwich, laget med braised tempera alle’Røkt Maple og Cannellini Walnut Patè.

San Jose, CA

Del på Pinterest

Like nord for San Jose State University, Vegetarisk hus Det tilbyr en stor meny med alle vegansk asiatiske inspirasjonsretter. Ta deg tid ved å velge vegetariske supper, nudler og risretter, samt rå spesialiteter. Du kan ikke bestemme deg? Prøv deres nudler for vårruller, en kombinasjon av vårruller, risspaghetti, friske grønnsaker og soyaprotein. Noen kvartaler fra rådhuset er God karma artisan øl & Kafe. Kjent av lokale ølentusiaster, dyrker det innbydende stedet en følelse av næring med sin tilnærming til mat i universitetet kooperativ. Du kan bygge en tallerken fra et utvalg av veganske retter, inkludert svartkålsalat, gul thai karri med sesongens grønnsaker og jamaicansk jerk tofu med stekte røde poteter og habanero chili.

Langt fra sentrum, nedsenket i byen Vietnam er det Mynte og basilikum. Denne livlige og moderne plassen tilbyr veganer og vegetariske retter med vietnamesisk, thai og malaysisk påvirkning. Restauranten er også gratis for MSG. En flott plass til en uformell avtale, Tofu Test stekt med tre deilige sauser (på bildet) eller A & # 8220; sampler for alle årstider & # 8221; med vårbaner, sommer, høst, vinter og alle «8217;.

Boulder, Co

Hvis du finner deg selv å vandre rundt Pearl Street Mall, ta en titt Vegetarisk restaurantblad. Dette lille rommet spesialiserer seg på sesongbasert vegetarisk mat. Retter som sandwich med krabbe kake (vegetarianer) eller charrede Poblano Gnocchi er preget av lokale produkter av tre blad gård i nærliggende Lafayette, Colorado, når det er mulig. Og hvis du føler deg som en øl, krysse veien Mountain Sun Pub & Bryggeri. Det er en av de mest verdsatte restaurantene i Boulder og passer for vegetarianere, med hus spesialiteter som Tempeh Reuben med Vegan Thousand Island Seasoning.

Når i North Boulder, søk Julia’s kjøkken Utenfor Broadway. Dette uformelle forfriskningsstedet er rå og glutenfritt og tilbyr en begrenset meny med trøstende klassikere som en vegetarisk burger inspirert av dag og en hummus pizza.